Hollis Mason sorsa

Mivel a netre már felkerült a nemsokára boltokba is eljutó Watchmen rendezői változata, így nyilván feltűnt a lényeg mindenféle videómegosztókon. Az alábbin például Hollis Mason brutális sorsát tudhatja meg az, aki a képregényt elkerülte és a filmből esetleg nem bogozta ki.

human
írta
2009. 07. 14. 03:35
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Hollis Mason sorsa” bejegyzéshez

 1. Én elkerültem sajna, úgyhogy most jó hogy jött ez. ja és baszott jó eza pár perc :)

 2. Ezt kivágták? Pedig már ez az egy jelenet is sokat dobott rajta! Milyen lehet a többi? Wazeg? Miért?

 3. Vicces, hogy a film során észre lehet venni hogy melyek voltak Zack Snyder kedvenc filmjei, és mindegyikből van homage benne (Apokalipszis Most, Terminator 2, Dr. Strangelove).
  Még ez a kivágott rész is egy újabb tisztelgés egy másik hatalmas film,a Dühöngő bika előtt.
  Elég jól sikerült, gondolom a hossza miatt kellett kivágni.

 4. Ez mondjuk nem ártott volna a filmbe, bár legalább lesz értelme megnézni a rendezőit.

 5. kicsit zavaros ez nekem, a wikipedia szerint a mozi változat 162 perces, a rendezői 186 perces.
  a dvdfutár két lemezes extra változata pedig 155 perces játékidőt tüntet fel.
  hogy is van ez?

 6. Ha a többi kimaradt jelenet is ilyen szépen megmunkált és igényes addig nm nyugszom míg nincs a polcomon:)

 7. Ha a többi kimaradt jelenet is ilyen szépen megmunkált és igényes addig nm nyugszom míg nincs a polcomon:)

 8. Nagyon durva! ezek után 100% hogy megszerzem a Director’s cut kiadást! (mondjuk picit furcsa így színesben “élőben” a képregény…)

 9. pont azért volt jó a rendezői, mert minden karakter szinte végletekig ki volt dolgozva:) mestermű, imádom, még ha az utolsó 5 percben kicsit ásítoztam is…

 10. HD be megnéztem a rendezői változatot. Nagyon állat. :)De dvd-n is tuti megveszem majd. Ez a film egyszerűen jó lett. A képregényre adnak rendesen, nem mint más feldolgozásokban, és ez teszi naggyá.

 11. Tudtam, hogy ez le lett forgatva éreztem a hiányát, hogy csak kivágták. Nagyon jó jelenet a képregényben is. Nagyon érdekelne a rendezői változta EU-ba miért nem jön?

 12. Ez a jelenet a Director’s cut egyik legerősebbje. Fantatszikus az egész 186 perces verzió, ahogy igazából összeáll az egész. És meg vannak végre Rorschach hiányolt jelenetei. Én már a moziverzeiót is nagyon szerettem, de ez az igazi Synder féle Watchmen, ha valaki nem látta a moziasat ezzel a verzióval kezdje.

 13. Eleinte nem tetszett a Watchmen, de utólag nagyon felértékelődött bennem. Tényleg páratlan vizuális élmény, Zack S. remekül tudja kezelni a képet, a zenét, áhh nagyszerű pár perc ez.

 14. Ez érdekes, amit én néztem directors’s cut-ot, abba ez mintha nemlett volna benne.

 15. Az is kiderül a rendezőiből, hogy miért körözik Rorschachot már azelőtt is, hogy rákenik Moloch kinyírását.

 16. már csak 4 nap, és nekem is jön a fémdobozos 2 DVD-s változat. ezek után meg még jobban várom

 17. Azért a bővített változattal még pofásabb lett a film.
  Így lett kerek egész. Köszönjük Snyder mesteri lett.

 18. Hát én nagy Watchmen fanatikus vagyok, a filmmel is meg voltam elégedve, de azt a pár percet én is kivágtam volna. Hol található a többi felvétel? És itthon lesz rendezői változat??

 19. @Mr.StaggerLee: ne nagyon éld bele magad. a hazai kiadásokon csak a moziváltozat lesz rajta.

 20. @syluccy: eleve azért is körözik, mert pusztán azzal, hogy aktív maradt, megsértette a ’77-ben hozott Keene-törvényt, ami betiltotta a maszkos igazságosztókat, és elég sajátos elveket vall, már ami a bűnüldözést illeti (értsd: inkabb megöli a bűnözőket, mintsem börtönbe juttatja őket). Emellett nem oszt, nem szoroz, hogy leütött egy rendőrt. :)

  Amúgy nagyon szeretem a képregényt, és már a mozis változat is tetszett, de tényleg a rendezői az IGAZI! Ezt a jelenetet nagyon hiányoltam én is. Viszont nem vettem észre túl sok egyéb új jelenetet, inkább csak a már meglévők lettek kibővítve szvsz. Persze az is közrejátszhat, hogy így gondolom, hogy legutóbb moziban néztem, az meg nem tegnap volt… Jövő hónapban megveszem a steelbook-ot, és akkor majd összevetem a kettőt. :)

 21. bakter!
  hogy képzelik, hogy csak a moziváltozatot adják ki itthon?
  a 2 lemezes kiadás 6500(!) ft lesz, amit amúgy is sokallok, de úgy hogy csak a sima verzió lesz benne, lehet már meg se veszem. pedig erre szívesen áldoztam volna.
  hát dugják azt és oda amit és ahová gondolom…

 22. Nagyon brutális jelenet! Ezt azért simán betehették volna a mozis verzióba is, ilyet kihagyni,bűn! ÉS az hogy itthon nem jelenik meg a director’s cut az meg egyenesen felháborító!!:S

 23. Épp ez a durva nem jelenik meg a Bővített cucc itthon pedig sok újdonsággal szolgálna még de hát Amerika….

 24. joker95

  Nem veszítesz sokat, mert a rendezőiben ez meg egy fél másodperces extra jelenet van, ami új. A többi az mind a régebbiek megtoldása. Semmivel sem lett több tőle a film. SZVSZ.

 25. hidegb!

  De igen, azért is írtam a 3. hozzászólásban…:)
  Amúgy Mascagni Intermezzo-ja a Parasztbecsületből (Cavalleria rusticana).

 26. még 1 hülye kérdés ami külföldön megjelenik dvd lessz hozzá magyar felirat a dvd-n ? mert mondjuk máshogy megsem nézném de azért az durva lenne ha képregénnyel a kezembe kéne olvasni a filmet mert az angolom hagy kivánni valót maga után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.