Let Me In lett a Let The Right One In remake címe

Ezek meg az előzetes poszterek, mármint amikkel házaltak, mert hát az igazi főszereplők még nem is lehetnének rajtuk, hiszen jelenleg csak a srác van kiválasztva: Kodi Smit-McPhee. A név nem ismerős? idén a The Roadban fogjuk látni a kissrácot. A remaket pedig most látjátok ki rendezi, ha eddig nem tudtátok.




Amúgy asszem már írtam, ha nem akkor most mondom, hogy a könyv lesz a fő alapja a filmnek.

human
írta
2009. 07. 14. 18:22
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Let Me In lett a Let The Right One In remake címe” bejegyzéshez

  1. Pusztulna már el az összes vízfejű hollywoodi pénzgyártó mocsok a megállíthatatlanul özönlő kritikán aluli remake-áradatukkal egyetemben! Csak a nagy vízfej van,saját ötlet semmi…

  2. Ha már csak 1(egy) remake jobban sikerül mint az eredeti, akkor megéri. Csinálják nyugodtan, nem kötelez senki, hogy nézd meg.

  3. Érthető hogy remake-t csinálnak,mert a sztori van olyan jó hogy azok is kiváncsiak legyenek rá akik a skandináv filmeket nem bírják,és ezért nem nézték meg az eredetit. Ami mellesleg zseniális,szóval nem lesz egyszerű dolga az amcsi verziónak.

  4. De bajban lennél,ha azt mondanám,hogy mondj 5(öt) példát az elmúlt 20-30 évből…

  5. the thing, true lies, evil dead 2, the bourne identity, ocean’s eleven, war of the worlds, the fly, the blob, csak néhány, ami most beugrott. ezek nélkül szegényebb lenne a filmvilág.

  6. Az eredeti mindent visz.
    2008 szept 20-án mutatták be az USA-ban, nincs egy éve! Inkább csinálnak maguknak egy sajátot csak hogy ne kelljen olvasni a feliratot? Hát hadd ne mondjam…

  7. “Csak a nagy vízfej van,saját ötlet semmi…”

    szerencsére ez a komment tök eredeti volt.

    kíváncsian várom a remake-et. ha matt reeves úgy gondolta, hogy ő is megfilmesíti a könyvet, csak rajta., én ott leszek az első hévégén.

    minél több remake-et. főleg, ha megtöbbszörözik az eredeti ismertségét. akit nem érdekel a remake, nem nézi meg. olyan egyszerű.

  8. “Inkább csinálnak maguknak egy sajátot csak hogy ne kelljen olvasni a feliratot? Hát hadd ne mondjam…”

    ??? szerintem te teljesen félreérted.

    a film van olyan jó, hogy remake-et érdemeljen, ennek semmi köze az olvasáshoz. (mintha itthon nagy siker lett volna…)

  9. “De bajban lennél,ha azt mondanám,hogy mondj 5(öt) példát az elmúlt 20-30 évből…”

    ezt nem is értem.

    szerintem mindenki tud 10-20 példát is mondani. nem is kell sokat visszamenni, más kérdés, hogy a dolog teljesen szubjektív (ami neked bejön, az másnak nem), hiszen, esköszöm, hogy valaki azt írta múltkor, hogy neki még a stallonés oscar-remake is bejött.

    pár hete volt az utolsó ház balra. ha craven, akkor ott a sziklák szeme. ha jól rémlik sokan szerették a csontdarálót, vagy a gépállat sc-t is. vagy a legenda vagyokot.

    nem volt rossz film a charlie és a csokigyár, az olasz meló vagy a kör sem. mel gibsontól a visszavágó is korrekt. gáz lenne a betörő az albérlőm a coen-tesóktól? a boszorkány hegy sem volt annyira ciki, mint a régi.

    hmm, ház a tónál keanu reeves-szel? tükrök sutherlanddel? (blöee…) volt valami oscaros izé is, A tégla? 12 majom?

    ja, és persze a death race, ami nem lett nagy film, de az eredetinél csak jobb lehetett.

    ezekben a címekben az a jó, hogy 5-öt jobbat, mint az eredeti, simán találna mindenki. aki pedig azt mondja, hogy ezen 30 egyike sem jobb, mint a régi (a véres valentin 3d hány ezerszer jobb, mint a régi?:), az meg minek néz ennyi remake-et, ha nincs oda a műfajért?:)

  10. “Ezt a filemt NEM lehet jobban megcsinálni az eredetinél. PONT.”

    ez már akkor is butaság lenne, ha nem egy könyv lenne az alapja. mekora az esélye, hogy 6 milliárd emberből pont ahhoz került a film, aki a legjobban tudja megcsinálni??

    nyilván rengetegen jobban csinálták volna meg. és az emberek 99,9%-a rosszabbul.

  11. Akárcsak a Tiéd. De tőlem aztán házi oltárt is csinálhatsz a tiszteletére a szobád sarkában,engem nem zavar. Ha esetleg majd a jövőben éppen Te kanyarítasz róla ide egy kritikát,és tényleg pocsék lesz,én jól fogok szórakozni. Azt meg,hogy mennyire többszörözi meg az eredeti ismertségét,inkább ne firtassuk. A nézők többségének (főleg az USA-ban) lehet fogalmuk sem lesz róla,h volt eredetije…

  12. winnie ide egy kritikát sem írt még soha, ő csak egy átlagkommentező mint ti, a sitehoz semmi köze továbbra sem.

  13. Jol olvasom ott a plakaton, hogy “Hammer presents”? Human? Ez az a Hammer? Vagy valami uj ceg?

  14. Jobb alsó plakát tökjól néz ki szvsz. tény és való, h csináltak már jó remake-eket, nem kell egyből fújolni. Az is igaz viszont, h az eredetijét nehéz lesz felülmúlni, vagy minimum a kiscsaj játékát :) nade kinek a pap…

  15. Az én fújolásom az ötlettelenségnek,és a túl gyorsan kijövő újrázásoknak szólt. (Lásd REC-Quarantine,és most ez is.) Amúgy én is megnézem új köntösben,ami érdekel,de sajnos többször csalódom,mint nem.

  16. oke winnie, hogy te remake manias vagy, de mi racionalis emberek hadd hoborogjunk, hogy amerika ahelyett, hogy nepszerusitene az eredetit, inkabb forgatnak egy sajatot, es lehet mondani barmit, hogy lattak fantaziat a sztoriban, mert szerintem te is tudod legbelul, hogy ehez nem sok koze van, sok penzt hozott masutt, hat akkor talan amerikaban is fog, ennyi az alapkeplete a legtobb kulfoldi filmbol keszult remakenek, biztosabb arra hivatkozni, hogy dehat mashol siker volt bukas eseten…

  17. Én erre csak annyit tudok mondani, hogy b*ssza meg! Az a jó az egészben, hogy a remaket is megfogja nézni a sok birka, tehát az ötletlopás kifizetődő, mint mindig.

  18. most komolyan, én sem vagyok remake hívő, de ötletlopás? Nem loptak semmilyen ötletet, egyszerűen megvették.

  19. Mindennel ezt csinálják, jön egy sikeres feldolgozás, film európából és már jön is az amcsi remake. Nem arról van szó, hogy 100 évre rá csinálnak egy remaket mert az rendben van, de így.. Minek?

  20. de igazából ezt már kitárgyaltuk, direkt írtam egy remake nem remake posztot ennek a témának, hogy a remakeknél végre a filmekről lehessen beszélni ne a csúnya amerikáról. Kicsit idegesítő a bekaadt lemez a részetekről néha.

  21. Human: de mégis mit vársz, miről menjen a “téma”, egy ilyen postnál ha nem arról, hogy jó ötlet-e ez a remake, vagy sem…? A filmről a legfontosabb infó, hogy egy fasza film (igen sanszosan elb*szott) remake-je lesz.

    Amúgy tök logikus winnie érvelése, ezzel együtt érdemes körbenézni mi van zenében, filmben egyaránt: annyi a szemét (rossz feldolgozás/mix), hogy csak na. Hiába igaz “matematikailag”, hogy minél több a szemét, annál több lesz az egy-egy gyöngyszem is, de gyakorlatilag a legtöbb csak üzleti fogás, minimális “új gondolattal”. :-(

  22. de az Ocean’s meg egyebek felsorolásánál azért figyelembe venném,mennyi idő telt el a remake-ig,ami miatt azért volt létjogosultsága a dolognak.
    mint ahogy nem volt a Téglánál,nem is lett jobb..részemről felesleges volt.
    annyira van szükség ezt a filmet is feldolgozni(mégha a könyv is lesz az alap),mint az Oldboyt lett volna.
    vagyis semmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.