Natalie Portman sem maradhat ki a szuperhősös buliból

Bár már szerepelt képregényfilmben, a V for Vendettában, de most úgy döntött, hogy neki az nem volt elég, jöhet a Thor. Biza, Portman kisasszony Jane Fostert fogja alakítani a készülő filmben.

Az egészet pedig Kenneth Branagh rendezi, aki amúgy elég fura választásnak tűnik, hiszen például a Sleuth-remake került ki a kezei közül mostanában, szóval nem nagypénzes robbantómester alapból.

ui: ha követítek a címkét akkor ott vannak az eddigi infók ahogy szinte minden filmnél.

human
írta
2009. 07. 14. 03:22
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Natalie Portman sem maradhat ki a szuperhősös buliból” bejegyzéshez

  1. Portman kisasszonyt szeretjük. Szóval ő mindenképpen plusz pont a film megnézése mellett, bár a film nem nagyon mozgat meg, mert Thort még annyira sem ismerem, mint a többi képregényhőst.
    Viszont az ő szerepeltetése és a rendező személye alapján látok esélyt egy komoly, mondandóval, és jó alakításokkal tarkított szuperhősmozira.

  2. Natalie Portman jó választás, de Branagh mint rendező, háááát, nem tudom. semmi bajom az eddigi munkásságával, de hát hogy ő rendezze a Thort…

  3. Bírom ezeket a “eddigi munkássága alapján…”típusú se füle se farka betanult szövegeket.

  4. ezt azért kérlek fejtsd már ki, ha közhelyes, hát ez van, sajnálom, viszont van mögötte vélemény, mivel elég sok általa rendezett filmet láttam, szóval nem csak egy amolyan “böfögjünk ide valamit” hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.