Miss March

A Miss March az a vígjáték, amire simán illik a teljesen elszállt jelző. Valójában mi mást lehet várni a Whitest Kids You Know brigád két tagjától, mint egy teljesen kész filmet? Ó igen, hozzájuk vágtak egy mozira valónyi pénzt, ők meg elszabadultak kicsit, természetesen a szokásos humorukat bevetve. Nem tetszik sok embernek, tökre érthető miért, de nekem bejött.

Mr. Balta

A történet röviden annyi, hogy srác a prom után elvesztené a szüzességét a barátnőjével, de ehelyett lezuhan egy lépcsőn, egyenesen 4 évnyi kómába. Amikor felébred, egy baseball ütővel való közelebbi megismerkedés után, akkor megtudja, hogy a szűz barátnője közben bekerült a Playboyba, ő miss március. Erre fogja a haverját — aki teljesen infantilis és nőképtelen, mert gyerekkorában sokat olvasgatta A Magazint, hiszen mindenki a cikkekért veszi, de ő tényleg — és elpályáznak Los Angelesbe, a Playboy Mansionbe, hogy találkozzanak a csajjal.

Tulajdonképpen roadmovie, hiszen átszelnek vagy csomó államot, de érezni a srácok múltját, a szkeccs showk szelét, mert olyan érzés néha, hogy egymás utáni vicces jeleneteket nézünk, nem pedig rendesen átgondolt filmet. De ez itt nem is annyira baj most. Biza, rengeteg őrült kalandba keverednek, mert a tűzoltók agya nincs rendben (a képen a balta), mert a Horsedick.mpg nevű rapper (dalszöveg példa: suckmydick while i fuckthatass hey) haverjuk sem kedves velük, és mert a leszbikus nők kínozzák az embert.

– The song is awesome. I wish Candice were here, she would love this song. [a fentebbi példában látott szövegűt]
– Tucker, if Candice were here right now, she would try to kill you.
– Oh yeah, i forgot.

Részemről 6/10, volt egy poén, (aki látta annak mondom: a leszbikusos autós), ahol így majdnem leborultam a székből. Amit mindenképp mondani akartam még, hogy ha az első 10 perc után úgy érzed ez a humor nem neked való, mert hát nem hollywoodit nyomnak, akkor hagyd abba a filmet gyorsan, mert végig olyan lesz. Igazából a Hey Dude Where Is My Carhoz hasonlítanám, az is 5 pont környékén van imdbn, de akinek tetszik az odavan érte. Hát itt is ez a helyzet.

Hogy a negatívumokról is legyen szó: hiába vannak benne marhajó ötletek, néha tényleg nem tudják meddig kéne húzni a poént, meg úgy a filmet is erőlködve tornázták 90 percesre. A másik pedig, hogy nagyon béna WC-s humor van benne, sajnos 3-4* is, de a tényleg borzasztó fajta. Szóval vannak középszerű meg rossz részei a filmnek, de van pár olyan rész, ahol hatalmasat lehet röhögni (direkt nem a nevetni szót használtam).

human
írta
2009. 07. 15. 14:51
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Miss March” bejegyzéshez

 1. Kösz a tippet, tegnap meg is lestem, idei év egyik legkreténebb filmje, Horsedick.mpeg-et hallgatok egész nap! :D

 2. most miattatok meg fogom nézni mert valahol azt írták hogy az év legroszabb filmje

 3. Nekem tetszett, kellően kretén és őrült ahhoz hogy teljesen kikapcsolódva végigröhögd.

  SPOILER

  Még a teljesen kiszámítható villás, meg besz*rós részeken is röhögtem :D

  SPOILER OFF

 4. Hú, én kifejezetten szeretem a kretén vígjátékokat, ha már a “Hé haver” volt a példa azt különösen, de ez vmi borzalmasan gyenge volt. A szarós poénok, a borzasztóan tenyérbemászó, bosszantó Matthew Lillard-Jim Carrey majmoló főszereplő, ostoba sikoltozások, alig bírtam végigszenvedni. Az egyetlen pozitívum Craig “Horsedick” Robinson volt, de Ő Office miatt amúgy is nagy király.
  Nekem ez max 3/10, de az is csak jóindulatból.

 5. Nekem a “Hé haver,…” nem annyira jött be, de ez a film nagyon tetszett!

  Igazi őrült film!

  !!!!SPOILER!!!!

  Zseniális az a jelenet, amikor a csaj kiesik a busz ablakán! :) A srác meg milyen pofát vág!

 6. egynek jó volt :)
  ami legjobban tetszett

  SPOILER

  -18 éves korában meghalt
  -na hála az égnek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.