Heti mozibemutatók: június 16.

Nos a hétre jutott jó film meg ki tudja milyen film is, lássuk:

  • Közellenségek (Public Enemies) – bár, mint tudjátok, én kihagyom, ellenben isolde megnézi, aztán elvileg ír róla, ha épp lesz 1-2 órája (vagy fél, nem tudom mennyi ideig szokott körmölni). A filmről a véleményeket majd oda.
  • Adventureland – Kalandpark – erre pedig én mentem, még ma jön az írás (már félig kész van, csak most épp mást csinálok).
human
írta
2009. 07. 16. 16:48
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 16.” bejegyzéshez

  1. Nem gondoltam volna hogy tényleg kihagyod. Na mindegy, én mindkettőt megnézem, jövő heti HPre is megvan az IMAX jegy. Sok a nézni való mostanában. Nagyon helyes.

  2. Sokaknak bejött mégis a HD pedig kétkedtek, nem próbálkozol meg vele? Én nemsokára megyek holnap majd lehet írok róla.

  3. Aztán nehogy csapkodd a homlokod, hogy mit hagytál ki. :) Habár, ki tudja.

  4. leírtam miért hagyom ki, visszakereshető. a miami vice kinézete után nem hiszem, hogy majd a Public dvdnél csapkodom a homlokom.

    Jobb is hogy isolde ír róla mert ő nem ennyire gearhead

  5. Legszívesebben beülnék mindkettőre, de most csak egyre van keret, ami ha csak valami csoda nem történik biztosan a Public Enemies lesz.

    Hopp, most látom, hogy a környéken még hetekig esély sincs egyikre se, így talán ha behozzák valamikor, mindkettőre marad idő és pénz.

  6. Public Enemies moziban nézős, majd valamikor a hetekben, az Adventureland meg szerintem csak DVDn.

  7. Van egy söröm/borom/viszkikólám/vodkanarancsom Human, hogy megnézed Te még moziban, annyira jók lesznek a kritikát, hogy nem tudod kihagyni. Én holnap nézem, úgyhogy lhet emelkednek majd a tétek. :D

  8. trailernek egész jó képe volt vásznon, pedig monitoron fáztam tőle én is. ez dönötött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.