Scarlett Johansson a Black Widow még mindig

A hír már régebbi ugye, de kiszivárogtak az első hivatalosabb promóképek. Rendes minőségben talán péntek felé kerülnek majd a netre, de addig is nézhetőek nagyon piciben lejjebb. A geek Jon Favreau megint oda fog vágni?

update: este hét, jobb minőségű képek. Nem kellett péntekig várni.

human
írta
2009. 07. 16. 07:21
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Scarlett Johansson a Black Widow még mindig” bejegyzéshez

 1. Nem rossz szereplőgárda, Scarlett-et szeretjük, meg a másik kettőt is, meg Ironmant is. Szóval nagyon is jónak igérkezik. :D

 2. Én bár nem ismerem egyik gonoszt se képregényből, meg sehonnan, de ahogy láttam eddig képeket Whisplashről, meg most erről a Black Widowról, felmerült bennem a kérdés, hogy fog ezekkel “verekedni” vagy harcolni? Már nem azért, biztos jó lesz így is, de én második részbe megint valami zúzósabb fémellenfelet vártam, nem két ilyen szakadt suhancot. :D De attól még lehet jó, sőt az is lehet hogy így lesz a fasza.

 3. remélem itt nem esnek abba a hibába, mint a pókember 3-nál, h telerakják ellenségekkel, és ez elrontja az egész filmet. mondjuk vasember akkora arc, h nem lehet elrontani.

 4. Remélem az első részhez képest emlékezetesebb lesz.
  Mondjuk a 2. pókos film is durván lenyomta az elsőt.

 5. Az alkotógárdát és ezeket a képeket elnézve megerősödött bennem az a remény, hogy ez jobb lesz az első rész!

 6. csak én látom így, de sztem nagyooon, nagyon nagyon nagyon nem áll jól a hölgynek ez a hajszerkezet..inkább ilyen “baki” legyen, mint elsőben az a magyar cucc:DDD

 7. Kicsit furcsa, hogy már 2 év eltelt, és még mindig semmi hír a Pókemberről, amely eddig a Marvel legsikeresebb franchise-a. Nem mintha bánnánk a dolgot: a Vasemberen már nagyobb igényesség érződik, mint emós pisze kollegáján.

 8. Hál’ Istennek, hogy nincs hír Pókemberről. Szegény Spidey-t nem lehetne már mélyebben a sárba tiporni.

  Na de Iron-Man. Elég sokat olyan képregényt olvastam már, amiben szerepel Tony, de még se Whipslashsel vagy kivel, se Black Widow-val nem találkoztam. :D

 9. omfg, ez nem egy jó választás. Róla nem tudom elhinni, hogy elit orosz kémnő legyen. SJ abszolút nem való erre a szerepre, de ne legyen igazam. (Profin játsza viszont a riherongy barátnőt/szeretőt, persze szerepelt jó filmekben, mint a Lost in Translation, de nem miatta jók a filmjei szerintem.)

  Black Widow inkább mellékszereplő a Marvelnél, de azért van pár minisorozata is. És dögös, mint az állat, nem mellesleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.