De ha egyszer szereti?

Az I Love You Phillip Morris francia feliratos, de angol hangú, trailerén látszik, hogy a homofóbok nem mennek majd rá moziba, mert hát van egy vágókép amin pasit lök hátulról Carrey. Aztán meg rákattan Evan McGregorra, mindezt egy tökre laza szélhámosos sztorival fűszerezve. Erre vannak a filmről az eddigi anyagok.

34 hozzászólás a “De ha egyszer szereti?” bejegyzéshez

 1. “Undorító! Van erre igény? :S”

  lol. a nap kommentje.

  a jó filmekre van igény. te még nem láttál gyilkosos vagy drogos filmet? (hülye hasonlat, de nyilván pár tök, aki devianciaként kezeli a homoszexualitást és annak kapcsán, ki tudja, miért, de csak egy dolog jut eszükbe: a szex. nem is értem. az sokkal több annál.)

 2. Számomra Jim Carrey miatt nézős, ha nem szerepelne benne, szerintem nem nézném meg. Nem azért, mert homofób vagyok, de egy ilyen szintű történet más szereplővel nem nagyon jönne be – szerintem.

 3. Mivel fesztiválokon már játszották imdb-n 8,2
  Szóval nem lehet annyira rossz :P:)
  Én se szeretem annyira a meleges filmeket de ez nem néz ki rossznak.:P

 4. awesome!!
  Van egy olyan érésem, hogy remek kis dalokat kap majd a film. :)
  Moziban nézős.

 5. Brokeback Mountain óta ilyen filmeket nem vagyok hajlandó moziban nézni :D nem azért, mert sajnálnám rá a kesst, egyszerűen rossz érzés volt..mondjuk ahogy Jim elő tudja adni magát..szem nem marad szárazon:D

 6. Jah a Jim Carrey poénok miatt simán nézős. Max néhol becsukom a szemem:D

 7. Nem értem ezt a lázadást, a Brüno még meredekebb volt, de azon is marha jót lehetett nevetni.

 8. nem lesz ez veszélyes, mert valszeg nem veszi komolyan magát. innentől kezdve meg télen leginkább ezen a két állaton múlik majd h röhögünk v menekülünk. ;) de kíváncsi vagyok.

 9. Nos akkor ezek után a többséghez csatlakozva kijelentem: Carrey miatt nézős, úgy látom magasan lesz a humorfaktor. Ha nem ő és McGregor játsznának nem hiszem hogy nézném.

 10. Remélem nem vérgagyi buzipoénokra épít a film. Valahogy egy bőrcuccban pucsító kigyúrt kopasz (csak a példa kedvéért) számomra nem üti meg a humor mércéjét. Habár a trailer nem ezt az elképzelésemet erősíti, azért még előfordulhat.

 11. Miért ha Christian Bale és Collin Farrel játszanák a két főszerepet akkor nem néznétek meg? (csak egy példa volt)

 12. Nem tudom mi a bajotok ezzel a filmmel….bezzeg ha 2 csaj jönne össze a dutyiban és raknák egymást fogkefével azzal nem lenne bajotok:D

 13. Ennyire szeretne már Jim OScart kapni? hogy meleget alakít?
  Adják már oda neki, akkor talán több ilyen undormány nem kerül napvilágra.
  (én bírom a jó öreg Jimet, de ezzel a filmel azt látom, hogy fiatalkorom egyik legnagyobb komikusa, az Ace Ventura, Hantaboy stb sztárja, lerombolva mindent, amit eddig felépített más csávókat tosz s*gbbe.)
  És az újkori Obi Wan-t se jó melegnek látni.

 14. lehet, h gumiarcként utánozhatatlan, de nem hiszem, h minden álma megragadni az agyalágyult hülyegyerek szerepekben…

 15. Szerepelt ő már komoly drámákban is és bebizonyította hogy kiváló színész és más műfajban is tud egy komoly szerepet is alakítani. Ez a film meg csak Carrey miatt nézős, nem szeretem a buzi filmeket, nem is örülök hogy ilyenben szerepel, de remélem poénra lesz véve..

 16. Nalam ez mar atlepte azt a szintet, ahol meg viccesnek szamit. Meg a szineszek sem dobnak annyit rajta hogy erdekes legyen.

 17. Ez azzzz! Buzis film és máris megindult a kommentek áradata :D !
  Szerintem elég jó kis film lesz, csak nehéz eldönteni h akkor ez tulajdonképpen mi is… Dráma?? Vígjáték?? “Kapj el ha tudsz” féle film? Viszont a meleg vonal az sok nekem tényleg…

 18. hát… nem vaok “ilyen” témájú film rajongó… de ez kifejezetten vicces :D szal néhol majd cenzúrázom a szememmel a filmet :D

 19. #21: Bírom az ilyen érveket. Szóval aki nem meleg, az ne nézzen ilyen filmet, aki nem drogozik, az ne nézzem Requiem for a Dream-et, aki nem olasz maffiózó, az hanyagolj a keresztapát, és aki nem panda, az KungFu Pandát ne nézzen??? :)

  Meg mi az hogy lerombolja? Eleve rohadt nagy paradoxon, amit mondasz, mert ha a két főszereplő heteroként úgy játszik neked két meleget, hogy ez téged zavarbaejt, akkor valamit mégis csak jól csinálnak.

  Meg hát most ugye mi zavaróbb, ha már az ilyen homofób dolgoknál tartunk, ha heterok játszanak melegeket, vagy ha fordítva? Neil Patrick Harris az “Így jártam anyátokkal…” sorozatban a világ egyik legnagyobb csajozó karakterét hozza Barneyval, és a valós életben pedig meleg.

  Persze van, akit az ilyen nyíltan meleg jelenetek zavarnak, ahogy másokat a nyílt erőszak, a szex vagy a káromkodás taszít, nincs is ezzel baj, ne üljön be horror filmre, aki nem bírja a vért, de azért ne írjunk már le valakit, aki főszerepet vállal egy számunkra tabu-filmben, csak azért mert nekünk korlátaink vannak.

 20. A filmet várom, mert kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki egy ilyen tabunak számító témából, bár én nem tartom tabunak a melegtémát.
  Jim Carrey és Ewan McGregor nagyszerű színészek, bízom benne, hogy most is nagyot alakítanak majd. Egyébként meg jobban bírom Carrey komolyabb hangvételű filmjeit, mint pl. a Truman-showt (az Ace Venturától meg kifejezetten kiráz a hideg, és nem jó értelemben), de persze egy kis humor sosem árt. :)

 21. 29. Nem tudom mi abban az ellentmondás, hogy gyerekkorom 1ik kedvenc színészét nem szeretném úgy látni, hogy Ewant vagy valaki másik csávót pakol.
  Természetesen 1xűen meg fogom oldani a kérdést, nem nézem meg a filmet. De továbbra is úgy gondolom, hogy ez is csak egy újabb próbálkozás Oszi bácsi begyűjtésére. De ha a Truman Showért nem járt vagy az Egy makulátlan elme örök ragyogásárt, akkor ezért se fog és az a két szerep sokkal többnek tűnik, mint ez első blikkre.

 22. #31: Ebben a szerepben még nem láttam, így erről nem nyilatkozok, de a másik két alakítása valóban kiemelkedő volt, az mondjuk más kérdés, hogy elég jó karaktereket hoz Carrey, elég jó filmekben, legyen az ökörség vagy komolyabb téma (Eternal Sunshine valóban a legjobbja), de nem hiszem, hogy Oscar bácsi lett volna a cél vele, egyszerűen ilyet is akart csinálni.

 23. Én ezt az Oszkár bácsis dumát arra alapozom, hogy nem 1 gálán hangoztatta, hogy bizony szerinte már neki is kijárna 1 ilyen.
  Emlékszem, életmű Oscart adott át, amikor vicces formában, de félreérthetetlenül utalt rá, hogy kéne már neki is egy szobrocska.
  Nah mind1 zárjuk rövidre: Jim továbbra is jó színész és bírom, függetlenül attól, hogy most meleget alakít. A filmet személy szerint el fogom kerülni, de nem morgok miatta többet. Nagyeskü letéve. ITT és MOST.

 24. Neil Patrick Harris az “Így jártam anyátokkal…” sorozatban a világ egyik legnagyobb csajozó karakterét hozza Barneyval, és a valós életben pedig meleg.

  CyClotronic ezen most leültem. Ezt nem tudtam. Nem szoltál hogy Spoiler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.