20 hozzászólás a “Perzsia Hercege hivatalosan” bejegyzéshez

  1. Félelmetes:O éppen most játszom újra a pop:sands of time -t és egy az egyben ez a hangulat!

  2. Sands of Time mekkora isten játék volt remélem vissza adják a hangulatát meg legalább olyan történet lesz!! várós!!!!!!!! xD

  3. Játékadaptációk sajna nem szoktak valami jól sikerülni, de ez tényleg jól néz ki.

  4. Tetszik a kép, hangulat átjön, de ez a ruha sokkal inkább a Warrior Withinben lévőre hasonlít!

  5. Télleg jó a kép. A prince of persia sorozat sztem a valaha készült legjobb folytatásos játék. A második a splinter cell. Közös jegyek: UBISOFT

    Remélem hogy az ubisoft art teamjével együtt dolgoznak rajta, mert zseniális világot alkottak.

    Én sztem valami nyurgább , szálkásabb embert kellet volna választani. Olyat akinek olyan felsőteste van mint a matthew mccounaghey (nem tom hogy írják).

    Lassú a mozgása a srácnak ez látszik rajta, tönkre fogja vágni a filmet. Mint a pengében a nagy darab afro srác nem tom a nevét :-) Vagy akár a jason statham -es szállító. A verekedős részek nevetségesek, bevárós “fordulj ide most én ütök” “scriptes” koreográfia.

    Harcművész kell, nem kolosszális felsőtest

  6. Annak nagyon örülök, hogy végre SZÍNÉSZ játssza a főszerepet. Jake hatalmasat alakított a Brokeback Mountainben és a Jarheadben tehát eltudja a vállán vinni ezt a filmet.

  7. Keanu Reeves is színész de tud verekedni, én nem ismerem a színészeket. Egy filmnél az alakításon kívül nagyon fontos szempont az is hogy az akció hiteles legyen és ezt egy nyurgább pali jobban tudja hozni, tekintve , hogy (ha játszottál a játékkal emlékszel rá) a prince of persia világának alapvető része az atlétikus elemek: freerun, hatalmas párduc szerű ugrások. Az egész pörög, fut, ugrik , átcsúszik , falra fel hátraszaltó, kardn ki , időlassítás…. stb

    Adj Isten , hogy ne legyen igazam, még sose láttam ezt a színészt harcolni ,csak tapasztaltból mondom , hogy 80 kiló feletti színészek nem hiteles párducok.

  8. Akkor ez a film is csak engem nem izgat, mi? Bár az szokott legjobban ütni, amit nem várok, és fél évvel mindenki után letöltöm, meglássuk.

  9. Mostmár jöhetne egy előzetes. Mert a story érdekelne, ugyanis elvileg nem lesz köze az eddigiekhez…

  10. nekem a képről a counter strike című játék de_dust nevű pályája ugrik be elsőre.

  11. Ez tényleg a Herceg!!!! Kiráááály!!!! Szerintem tökre hasonlít az eredetire, de tényleg érthetetlen hogy miért kellett ennyire kibádizni szegényt, a Herceg az első részben egy tejfeles szájú 60 kilós ügyes srác, nem egy 80 kilós mácsó…

    A feeling az tényleg hatalmas, és Ben Kingsley teljesen úgy néz ki, mint a főgonosz varázsló (v mi, már nem emlékszem)

  12. ebben pont az a jó, h nem egy rambot raktak a szemed elé :) nekem tetszik :$ nemcsak a test számít emberek, a kisugárzás! A kisugárzás!!:DDD

  13. Fúúú hát mit ne mondjak elég érdekes. Jake jó színész, de pont a PoP-ra? Hát a játékadaptációk elég katasztrófák és akarok borúlátó lenni, de ez se lesz jó.

  14. Legalább aki játszott a játékokkal észrevehetné, hogy ez a Warrior Within-beli kinézete a hercegnek, amiben igenis ki volt gyúrva.
    Meg kell hagyni adtak a részletességnek, mert tényleg mintha valami cosplay-győztes lenne a képen:)

    Reméljük a hangulatot is így át tudják emelni.

  15. Remélem a játék OST-je felcsendül a filmben is. Van benne 1-2 iszonyúan hangulatos szám.

  16. hát sztem semmi köze nincsen a warrior within eshez, illetve télleg arra akar hasonlítani, de nagyon gyatra utánzat , egymás mellé raktam a 2 őt. Te jó ég. Ég és föld a különbség.

    Az ubisoft Art teamjévele együtt kéne dolgozniuk.
    Most nem csak az zavar hogy nem autentikus hanem hogy GYENGÉBB sokkal dizájnosabb a játékbeli

  17. Bár nem ehhez a filmhez kapcsolódik konkrétan, de annyira eltudtam volna képzelni Heath Ledgert amikor a Dark Princet játszotta volna ha lenne 3. rész. A hangja is tökre illett volna hozzá.

  18. Jó az egyértelmű, hogy nem fogják tudni visszaadni teljesen a játék feelingjét, mert az annyira jó, hogy egyszerűen szinte lehetetlen. De azért van ebben lehetőség meg minden és hasonlít a Warrior Withinesre nem is kicsit sztem. Bár mondjuk tényleg kicsit túlzás a kigyúrtság de ha megfelelően mozog majd hozzá, akkor nem szóltam egy szót se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.