Tetőfokára hág a New Moon izgalom

Odakinn a Harry Potter előtt már vetítik az új trailert, a fenti cím pedig nem komoly. Amíg netre nem kerül a videó, addig három új kép akad a rajongóknak, meg az ellenzőknek is.

human
írta
2009. 07. 18. 12:55
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Tetőfokára hág a New Moon izgalom” bejegyzéshez

  1. hát nem tudom, nekem is fura volt, de bejött az első rész. nem pisáltam össze magam a gyönyörtől, de sokkal gyengébb dologra számítottam. nálam várós a newmoon.

  2. Én először azt hittem a Twilight-ra, hogy biztos valami gagyi tini film, aztán megnéztem a filmet, majd elolvastam a könyveket és totál beleszerettem a történetbe. Remélem jó kis filmeket csinálnak a könyvekből, amelyek visszaadják a könyv hangulatát.
    Nálam is várós a New moon.

  3. @monana: jah én is azon röhögök :DD Várom a kommenteket amúgy nagyon. Remélem human, hogy nem minden gyöngyszemet moderálsz ki :)

  4. Én megnéztem az első részt. Különösebben nem szájtátós, de azért egyszeri szórakozásnak tökéletes volt. Belőlem a Twilight undort inkább a fangirl-ök nyáladzása váltja ki. Emiatt ódckodtam a megnézésétől, de szerencsére nem egészen olyan, amilyennek elképzeltem miattuk. Ha nem is rágom le a körmeimet a várakozás izgalmától, de azért meg fogom nézni a New Moon-t is.

  5. Elso reszt elkezdtem nezni, de hamar kinyomtam. Ez bizony egy “nyalas tiniregeny”, amit a “fangirl”-ek megjobban felerositenek… Tipikus “janyok kedvence” hejjescsavo fohossel/szereplokkel, es filmes kozhelyekrol szolo tortenettel. Konyvet nem ismerem, de meghagyom masnak inkabb.

  6. Fent van már a jutyúbon a HP előtt vetített trailer, de az ugyanaz, mint amit már leadtak az MTV Movie Awards-on…nem látok benne semmi újat.

  7. Annyit tudtam az egészről, hogy egy új könyvsiker, nagy a hype, meg hogy ez majd a HPt is lefőzi…

    És hogy az első részt is pont a HP6 helyett vetítették, ezért még többen mentek moziba.

    Na engem hidegen hagyott. Aztán végül megnéztem. Nézem, nézem vmi nem stimmel. Aztán mikor látom a végén, hogy a szerzőnőn kívül a forgatókönyvíró és a rendező is egy nő akkor jöttem rá, hogy még csak véletlenül sem akarták férfiaknak is nézhetővé tenni a filmet.

    Ennyi!

  8. “Én először azt hittem a Twilight-ra, hogy biztos valami gagyi tini film, aztán megnéztem a filmet, ”

    én is azt hittem, hogy az. és az is lett:)

    igazából nem lett volna gond a filmmel, ment volna a közepes skatulyába, de már az első perctől látszott, hogy nagyon olcsó és amatőr produkció.

    ilyen rossz rendezést ritkán látni, nem is csoda, hogy kirúgták a rendezőt. a hírek szerint vért izzadtak a vágószobában, hogy értelmesen összetákolják a filmet.

    ergó, szerintem technikailag volt eszement pocsék.

  9. Én is láttam a Twilight-ot, olvastam is a könyveket… Nem vagyok fangirl, korban kicsit kinőttem belőle, de ha elkezdtem hát befejeztem, és nem tudtam letenni, olvastatja magát szerintem… Hát mit is mondjak… a könyvekből nekem a legutolsó tetszett a legjobban, az első tényleg egy kicsit “túlbonyolított love story”, egy kis “harccal” már ha lehet így nevezni, a benne szereplő “öldöklést”… A New Moon várós, megnézem… a rendező a hírek szerint MÁR férfi, de ezt csak a fanyalgók kedvéért:) A következő 2 filmet is férfi fogja rendezni asszem… a 4. majd végre talán olyan lesz amilyennek már az elején lennie kellett volna?:) Passz, összességében moziban nézős :*

  10. Az uccsó kép mennyire vérgagyi már. OMG

    Amúgy mikor megláttam a postot már vártam h minimum 60 komment, de még nincs annyi vagy csak human törölt egy 40-50et :)

  11. Én várom, meglestem a filmet, elolvastam a könyvet, aztán a második részt is könyvben. Alig várom már, hogy beülhessek rá a moziba. :)

  12. Az új “Rómeó és Júlia”? Pöh! Milyen dolog már az, hogy egy vámpír tud szeretni? Aztán meg jön egy vérfarkas is, aki szintén egy “jócsávó”, és annak is kell a csaj…látszik, hogy itt is a pénz a lényeg…ez a Meyer jól tudta, hogy a csajok összevizelik majd magukat, mert a főszereplő lány szerepébe éli bele magát mind.

    Ha igazi vámpírokat akartok, akkor olvassátok el Bram Stoker, vagy Anne Rice műveit!

  13. Mi az, hogy “ha igazi vámpírokat akartok”?:D
    Te már találkoztál igazi vámpírral?:D Én még sajnos nem…
    Minden könyvben olyan a vámpír, amilyennek az írója elképzeli…de erről szerintem már volt szó régebben is, ne is menjünk bele…

  14. én is biztos megfogom nézni de csak dvd-n mert ahogy már Winnie is írta nem az a látvány film amit ott lenne érdemes megnézni és az előzetes alapján ez a rész sem lesz egy Transformers, de itthoni szórakozásra simám bevállalom :)
    A farkas támadás nagyon megtetszett az előzetesben, gondolom itt a képen a Tanár van aki olyan mint egy “baba” , mit vártatok ?? elvégre vámpírok:):szépek gyönyörűek és “műanyagok” nem szabad emberinek lennie a kinézetnek sem..ezé már adok egy plusz pontot:D

  15. Elkélne egy alapos dizájnváltás, némi vérbőség, amolyan Harry Potter-i stílusváltás, Alfonso Cuarón-bravúr (HP és az azkabani fogoly), ami felrázza ezt a harmatgyenge filmes megvalósítást.

  16. #Cameron

    A baba orvos :) , nekem ő az egyik kedvenc karakterem a vállig érő hajú agyonwaxolt jövőbelátó lánykával együtt.

    Nekem amúgy tetszett az első rész, nagy filmbuzi vagyok és érdekes volt, nem 120 perc akciót láttam mint ami azért gyakran előfordul… Tetszett a környezet az állam, hogy a hétköznapiság is bele volt véve. Hogy milyen egy “vámpír” azt már mindig úgy nézem milyennek képzelte az író. A vámpírcsalád dolog meg nagyon bejön. Enyi love nekem belefért, nem volt benne az annyira drámai és naiv ígéretekből stb. (FFI vagyok úgy olvassátok)

    Ja és a könyv nem volt meg , de tervezem.

  17. anteus: miért ne tudnának a vámpírok szeretni?? True bloodban is szerelmes a fő vámpírunk Bill Sookie-ba, Angelnek ott volt Buffy, underworldös vámpírcsajszi (Selena) meg a Corvin fiúba zúgott bele és ha jól emléxem Penge is odavolt vmi nőciért, aki a karjaiban halt meg valamelyik részben, bár ő csak félvámpír :)
    Nem a tvájlájt teremtette meg ezt a vámpíroknak is van érzése dolgot….

  18. sztem a Twilight nem volt jó. az egészből a kocsi, meg a baseball maradt meg. meg a smallville-os gyorsfutás. xD

  19. Ez buzisabb filmnek néz ki, mint az eggyel lejjebb lévő I Love You, Phillip Morris, pedig abban Jim Carrey seggbekúr egy másik faszit.

  20. Mi az, hogy Smallville-os gyorsfutás? El vagy tévedve, már a Superman filmekben is volt, de képregényben még előbb :) A Smallville meg amúgy is lekvár tinisorozat, 0 tartalommal. Azt kellene eltörölni.

  21. A konyv az gyenge volt. Amator, rosszul megirt, felesleges esatobbi. A film ennel lenyegesen rosszabb volt. Az utobbi 121 ev legrosszabb rendezese, pocsek szineszvezetes, unalmas fenykepezes es latvanyosan alacsony budzse, ami miatt idonkent mar-mar burleszkbe csapott at nehany “utogetos” jelenet. Az egyetlen dolog, ami miatt adok egy eselyt a masodik resznek, az az, h a bombasiker utan garantaltan nagyobb koltsegvetessel kezdenek bele a kovetkezo reszbe, igy talan lehet belole valami (alapvetoen utalom a latvanyfilmeket, de egy ilyen tipusu filmnel, egyszeruen muszaj egy bizonyos osszeget a trukkokre kolteni, kulonben nevetseges lesz a vegeredmeny).

  22. tudom hogy nem a smallville-ben volt először ilyen gyorsfutás. csak azt akartam kifejezni, hogy a Twilight-ban is ugyanolyan szarul oldották meg, ugyanolyan olcsó megoldással csinálták meg az effectet mint a régi superman filmekben, meg a gagyi smallvilles cgi…

  23. csórinak mekkora füle van az első képen..Rucik jók, meg a gyertyák a háttérben, amúgy meg tiszta próbababa effekt az egész :S
    Ha az elsőt is pasi rendezte volna, biztos vagyok benne, h emberi arcokat kerített volna 1-2 szerepre..mégha vámpírokról is vala szó

  24. off:

    black: nem a smallville-t kéne eltorolni, hanem az ilyen filmeket. fogadni mernék h egy reszt ha talan lattal belole. hozza kene tenni, h a smallville egy sorozat, amelyiknek egy egesz evadra, ha talan van annyi penze, mint egy ilyen hollywoodi filmnek. meg mondjatok mar olyan sorozatot, amiben nem log ki a cgi-lab…. na mind1….

    on:

    elso resz megvolt dvd-n. olcso, osszetakolt vmi…. talan a masodik resz jobban fog sikerulni, talan nem lesz meg az a b-kategorias erzes. szigoruan dvd-n nezos.

  25. Nálam ez az egész Twilight egy másik rendkívül jó vámpírfilm koppintásának tűnik.Csak kicsit idősebbek a szereplők.A film maga amúgy egy nagy rakás sz*r.Milyen vámpír az aki nem iszik emberi vért?!És úgy néz ki mint egy homok…

  26. megnéztem anno az első részt, és jobb volt, mint amire számítottam. nem azt mondom, hogy ott lesz polcon a gyűjteményben, de egynek elment. azt mondjuk nem értem, hogy mi ez az óriás láz körülötte, de valszeg 30 feletti férfiként a tinilányok lelki világát nehezen fogom megérteni… :) azon meg, hogy nappal is pezsegnek, és nem emberi vért isznak nem kell meglepődni, nincsenek kőbe vésett vámpírlétezéssel foglalkozó törvények.

    ja, az első kép meg kicsit terminatoros érzületű, nekem. :)

  27. tényleg minden második résszel foglalkozó posztnál az első részről kell kinyilatkoztatni?

  28. Höh..:)
    Azért érdekes, hogy Vlad Tepes bá’ óta hogy elcsúszott ez a vámpírosdi. :D
    Dracula gróf, mint a klasszikus vérszívó, aki fiatal hölgyek kegyeit bőszen keresi, közben koporsóban alszik nappal, éjjel pedig a romantikus erdőket járja.
    Aztán meg jön a Wesley Snipes like Blade, és ő már Uzival meg szamurájkarddal osztja az igét. :D Brad Pitt pedig vámpír létén szomorkodik pár évszázadot.
    Aztán vannak vámpír metal zenészek, akiknek a KoRn ír dalokat..
    Jah meg a keménykedős újraélesztősdis Underworldös fiúk.. Ojjaj.. :):)..
    És még ugye a Tito & tarantulara táncikáló Salma Hayek.. Nah azok nem semmi gyíkszerű gagyi vámpírok..:XD..

    Most meg ezek az indie rockernek tűnő homokgyerekek.. :XD Mint vámpírok.. Ők már annyira humánusak, hogy még vért sem szívnak, meg középsuliba járnak..
    Jaj.. Hová tűnt a “vámpírvilág” dicsősége?? :D

  29. tetszik ez a gondolatmenet :) a kérdés pedig jogos, de momentán elintézem annyival, h szimplán kiöregedtünk/-tem ebből a vámpírgenerációból :D
    5-10 év múlva majd a transformerek között lobban lángra a szerelem, ki tudja:D

  30. Miert van mindenki ennyire ellene ennek a filmnek? en lattam az alkonyatot olvastam az ujholdat es nagyon teccik mer nagyon varom a filmet! xerintem nagyon nagyon jou!!!

  31. Hihetetlen milyen jól meg lehet élni abból, hogy rondácska gyerekek szépfiúsan néznek a plakátokon. Tulajdonképpen ez tartja életben a Twilight filmeket. Több tinimagazin plakát készült, mint ahány filmkockából áll az egész film. Egyiken fogják egymás fejét és romantikusan néznek, a másikon állnak és minket néznek romantikusan, a harmadikban összebújva nézik egymás kabátját romantikusan.

    Habár az biztos, hogy a filmtörténelemben, mély nyomokat hagyott, ahogy bennem is: Sírva néztem végig, és közben azon gondolkoztam, hogy miért születtem meg:D.
    Az első kép olyan, mintha a Brokeback mountenban nézné a srác az egyik kávbojt, a másik olyan, mintha a srác azt mondaná a lánynak: “Beszartál? Semmi baj!” A harmadik olyan, mintha a próbaba electric bugizna Alice-zal az asztal alatt…

  32. Tök mókás néhány ember,aki 3 kép láttán keményen felhúzza magát.Gyerekek,figyu….akinek nem tetszik,mert nyálasnak,meg átlagon alulinak és gagyinak tartja,annak abszolut nem kötelező “végig szenvedni” a new moon-t is.Senki nem tart stukkert a fejéhez,hogy márpedig megnézed barátom. Tiniláz?! Szerintem nem feltétlen…Én sem vagyok tini,mégis igenis nagyon várom a filmet.Gondoljatok már vissza mekkora marhaságok voltak 10-20-30 évvel ezelőtt…ne mondjátok senki rajongott semmiért.majd elmúlik….Ennyi.

  33. Én csak annyit mondanék hogy:
    Dracula: Vampire. Lestat: Vampire. Cullen: Sparkly f*ggot. ANY QUESTIONS?

  34. én is azt hittem, hogy ez egy tini-gagyi-lerágottcsont film…de nem tudom, valami hihetetlenül megfogott ebben a filmben én konkrétan két napja nézem folyamatosan és közben a plüss oroszlánomat szorongatom :DDD egy kicsit más szemszög és lehet, hogy szerelem meg minden, de nem az a tipikus csöpögünk és szenvedünk és blabla meg nyálgép, hanem nekem azért mutatott újat a dolog és a szerelem terén is láttam most nem olyan lerágott csont megvilágítást…asszem beleszerettem ebbe a cuccba :)

  35. én is nagyon várom a new moon-t.
    és érdemes elolvasni a könyveket, mert tényleg megéri.
    az írónő hihetetlenül tehetséges.
    számomra az egész felfoghatatlan, hogy miképp juthatott ilyen eszébe…
    embeeeer….
    egy vámpír aki jó akar lenni, egy csaj aki tök átlagos, soha nem volt pasija…és mégis őt választja a vámpír… kééssszz
    na még annyit hogy aki lefikázzzaa a twilight-ot az kapja be :D
    várom a támadásokat ;)

  36. Nem értem. 1. h lehet pár képről egy filmet leírni? 2. mért okoskodik az aki nem olvasta a könyvet? Olvasd el, és megérted mi miért van úgy a filmben ahogy. A film a könyv alapján készült, nem szúrták úgy el mint a Harry Potter filmeket. Féltékenykedni meg nem kell senkire.Kell egy érzelmi szint h valaki átérezze azt amiről a könyv szól.
    Mellesleg, azután mondjon bárki bármi fikázót h olvasta a könyvet. Hangsúlyozom: a könyvrajongóknak készült elsősorban a film.
    De látom sokan azért járnak csak ide h mással szívózzank, levezessék a feszkót, és utálkozzanak.
    Amúgy a célközönség nagyon nem a tinik. Olvassák ezt 20-30-40 éves nők és ffiak is. Ma pl egy 50es ffit láttam az Alkonyatot olvasni a villamoson. És NEM szégyelte. Pedig öltönyös, normális fazon volt.
    Amúgy minden vámpírsztory más és más. Ha tegyük fel, élnek/éltek vámpírok, ki tudná megmondani h melyik író/írónő leírása a helyes?Senki, vagyis mindegyik ugyanannyit ér, azért mert neked az egyik nem tetszik, nem kell leírni a másikat. Más meg azt tartja jobbnak v életszerűbbnek.

  37. sziasztok,
    milyen kár, hogy először mindenki a filmet kommentálja, és utána a könyveket (talán). van aki, már el sem jut odáig. miután megnéztem a filmet, kezembe vettem a könyvet, és már túl vagyok az összesen, mert az írónő egyszerűen nagyon jól ír. please először olvassatok, utána comment. ha példának felhozhatom: Gyűrük ura – a könyv természetesen sokkal többet elmond, mint a filmtrilógia. ugyanis abba nem fér bele minden. szóval én minden esetben a könyvet várom előbb, majd a filmet, hogy legyen reális összehasonlítási alapom.

    köszi!

  38. hello!nagyon elszomorit hogy sokan ien marhaságokat irnak a twilightröl!az avilág legjobb filmje!!!!!!!!19-szer láttam imádom!!!olvastam az első 3 könyvet4 nap alatt elolvastam!nem tudtam letenni!!!!és a breaking dawnba is belekezdtem!a twilight a világ legjobb filmje és könyve!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.