Rendes Sands Of Time poszterek (frissítve)

Megjöttek a filmhez gyárott cool poszterek. Többesszám, mert kettő, nézzetek a tovább mögé, mert azon nem Jake van, hanem egy csaj. Ja és, már vagy ötször kidumáltátok, hogy ez nem a Sands of Time, hanem a Warrior Within kigyúrtság, ne csodálkozzatok rá most megint, hanem fogadjátok el, hogy ez lesz a filmben. Felesleges már ezen pörögni szerintem.

Így ránézésre amúgy olyan, mintha az új Karib Tengerét egyengetné a Disney, de ezt majd csak a trailer után láthatjuk meg jobban.

update: Ben Kingsley is megérkezett hivatalos képen

Prince of Persia poszter

Prince of Persia poszter

40 hozzászólás a “Rendes Sands Of Time poszterek (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Sztem a csajos poszter nagyon gagyi, & emellé jön még az is, hogy Disney az egész.
  Hiába a Hype, sztem akkoris gagyi lesz.

 2. KU*VA JÓK :)
  VIszont én erről a sand of time cím gondról nem halottam még. Érdekes hogy miért így csinálták.
  Talán azért mert a Sand of time sztoria és a Warrior Within sztoria között van egy hézag. És a Sand of time szerintem jobb cím :). Ha lesz folytatás akkor majd jobban tudják a Two Throne-t követni mert az közvetlnül kapcsolódik a 2. rész után.

  VÁRÓS :)

 3. Így van!
  A SOT és a WW között van kb hét évnyi luk, ami alatt a herceg csatázik meg stb. Lehet, hogy a film az első és a második rész között fog játszódni!? Zsír lenne.

 4. Ez BIZTOS az eredeti poszterek? Ilyet még én is össze tudnék hegeszteni PS-ben… Remélem az eredeti PoP logót nem vágták ki a kukába teljesen és a film elején az lesz.

 5. nem lenne baj, ha valami normális betűtipus lenne és mert így már csak a Time magazin felirat hiányzik meg egy két plusz cikk cím…

 6. Bennem is felmerült a gyanú, hogy ezek nem eredeti poszterek… Az első még csak-csak elmegy, bár azon is rémesen gagyik a feliratok (túl modernek ezek a szögletes betűk, plusz még bazi nagyban oda is lökik a WD logót, amivel hatalmas kontrasztban áll), de a második… A szöveg – ha lehet – még gagyibb, tovább súlyosbítva ezzel a képpel. Kár volt ezeket a gyönyörű szemeket ilyen béna ps-sel elbaszni.

 7. ha elhisszük, hogy – bármilyen furának is tűnik – a halivúdi plakátgyárosok értenek ahhoz, amit csinálnak és ilyen megközelítéssel nézzük ezeket, akkor az érződik, hogy itt valami modernséget várhatunk majd a filmtől.

  hogy milyet, azt ne kérdezzétek, de a “defy the future” meg a “destiny” egysorosok a tetején, meg a plakátok egész megjelenése inkább hajaz egy modern háborús filmre vagy akár sci-fi-re mint egy kardozós kosztümösre. gondolom telepakolják majd komoly speciális effektekkel az egészet. kommandós herceg, mittudomén.

  szóval baromi nagy a kontraszt a képek, meg a feliratok között, de az is lehet, hogy nem véletlen. hm?

 8. háát szebben mutatott volna az a női arc színesben…
  2010 még baromi messze van, szal van idejük kipofozni :) minimum a címet..

 9. Nézem az elsőt, nem is olyan rossz (bár az a ” szerkó ” olyan mintha egy 3-os gyerek farsangi jelmezét lopták volna el), katt továbbra, omg bár ne tettem volna.

  human okosan elrejtette. lol

  De komolyan, nem láttuk már a Destiny (meg az ehhez hasonló) phenomenonokat már százezerszer? Kezd unalmas lenni…

 10. Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az, hogy Disney remélem nem azt jelenti, hogy pg13-ra való tekintettel nem lesz vér és senki nem hal meg a képernyőn – maximum leesik a mélybe vagy kiájul és akkor képzeld hozzá. Na ez rontaná el nagyon a filmet szvsz.

  A poszterek meg furcsák, mást nem mondanék. Lehet hogy a kampányt direkt viszik el ilyen modern irányba? Bár akkor minek tették ki nagyba a poszter közepére a Disney Logot?

 11. Hát elég fércmunka, de ha nem is lenne az a Disney logo még mindíg szarul mutat filmposzteren. Valahogy nem tudom komolyan venni az ő égiszük alatt készült produkciókat.

 12. Ezek az első hivatalos poszterek. Megjelenésig még bő 3/4ed év van. Nem kell most rögtön a legf*szájosabb posztereket kiadni. Szépen hergelni kell a népet, fokozatosan. Majd a következő tutibb lesz, az azt követő meg még inkább. Ennek most szerintem az volt acélja, hogy aki nem tudta, az is lássa, hogy készül a cucc és itt van a cucc. És erre elég két ilyen 1x poszter.

 13. 9. “ha elhisszük, hogy – bármilyen furának is tűnik – a halivúdi plakátgyárosok értenek ahhoz, amit csinálnak és ilyen megközelítéssel nézzük ezeket,”

  Az a baj, hogy nem szabad ezt elhinni. Szakmai (bár utálom ezt a szót) szempontból iszonyatosan gázak a poszterek. Még az első egy kettes érne, de a második…
  Engem két ilyen poszter után át se engedtek volna év végén. :D

 14. az első (két) intő jel a film kapcsán… lehet nem az lesz, amire várunk hónapok óta. na de több is veszett Mohácsnál… :)

 15. Szerintem ez az a kivételes eset lesz, amikor teljesen érthető és helyénvaló a pg-13-ra gyúrás.

 16. Szerintem meg egy alapvetően verekedős kardozós akiciófilmbnél szükség van vérre és halálra amit ugye a 13 évesek már nem láthatnak mert az megnyomorítaná a személyiségüket:(

  Ilyenkor mindig utálom a Disneyt.

 17. @ 18. zorrobomber
  Szerintem meg, aki akkor tartozott a pg-13 kategóriába, amikor játszott a játékkal, mára már az is jóformán felnőtt, így elvárná, hogy ne degradálják le a filmet mézes-mesés-giccssziruppá.

  Akárhogy is, de ha egy film egy játékból építkezik, akkor én elvárom, hogy a játékosréteg életkorához igazítsák a besorolást.

 18. Hatalmas Jake arca. Tökéletesen eltudja játszani majd a megtépett herceget Warrior Withinben is. Bár Ben Kingsley…különbeket is látni a belvárosban a török gyrosoknál:D. Egyébként a vér rész. Lehetséges, hogy nem mutatja a vért, de könyörgöm.A Karib tenger kalózai 3. részében sem fogták vissza magukat (lásd Davey Jones gyilkolásai az utolsó csata alatt).

 19. 18:
  „Akárhogy is, de ha egy film egy játékból építkezik, akkor én elvárom, hogy a játékosréteg életkorához igazítsák a besorolást.”

  Azért ez is alapvetően hülyeség. Ha csak a rajongóknak gyártanának filmeket akkor kb az összes ilyen feldolgozás a Harry Potter kivételével bukás lenne. Vagy olyan kis költségvetésű hogy még a rajongótábort se lehetne kielégíteni belőle és akkor meg azért lenne bukás.

  Ésszerű lépés a producerektől hogy átformálják a sztorit hogy több embert megfogjon mint azt a relatíve szűk réteget akik az eredeti rajongók. És így születnek meg az olyan csodálatos alkotások mint pl a Transformers 2 (brr).

  Szó se róla én is örülnék ha igényesebb és jobb alkotások születnének, ha nem kéne mindent PG-13-ba tuszkolni ( Terminator 4 ugye), de ha befektető lennék én is tuti ezt csinálnám.

 20. @ 23. Ulquiorra
  Nem azt mondtam, hogy csak a játékosokhoz igazítsák a filmet, hanem az ő átlagéletkoruk legyen az alap, amikor a besorolást megkapja. Ez miért lenne bukta? Szerinted abba a korhatárba csak a játékosok tartoznak? Ezzel kielégíthető a játékosok igénye, plusz még jó pár millió 16 év fölötti (csak a példa kedvéért) ember.

  Attól, hogy nem erőltetjük rá a családi film jelzőt egy olyan filmre, aminek nem családi filmnek kéne lennie, még nem kötelezően bukta… SŐT!

  De ez csak az én szubjektív véleményem.

 21. 24:

  „Nem azt mondtam, hogy csak a játékosokhoz igazítsák a filmet, hanem az ő átlagéletkoruk legyen az alap, amikor a besorolást megkapja.”

  Nem értem. Ha a játékosok életkora az alap akkor kihez is igazítják?

  „Ezzel kielégíthető a játékosok igénye, plusz még jó pár millió 16 év fölötti (csak a példa kedvéért) ember.”

  Ezzek kb azt mondod hogy a 16 év felettiek játszanak ezzel a játékkal mert az a besorolása (ugyanmár azt senki se veszi figyelembe egy játéknál tudjuk jól)- szóval nyugodtan lehet PG 13 is ha csak a játékosok ÉLETKORÁT nézzük ugyebár.

  „Attól, hogy nem erőltetjük rá a családi film jelzőt egy olyan filmre, aminek nem családi filmnek kéne lennie”

  A családi és a kalandfilm nem ugyanaz pl Karib tenger kalózai, Indiana Jones vs Alvin és a mókusok

  „még nem kötelezően bukta… SŐT”
  Nem igazán emlékszem az elmúlt pár évből anyagilag sikeres nagyköltségvetésű R17 filmre (300?)

 22. Elég illúzió romboló a pocsék poszter mellé a disney felirat…mintha poén lenne

 23. grafikus zseni cimborám szerint ez kamu plakát:$
  ahogy meglátta a 2.-at, kitört belőle minden:D
  dehát ez is csak 1 vélemény

 24. a címet és a “szlogent” más betűtípussal kéne, és akkor én meg is elégednék.
  De, ahogy többen is mondják, szerintem is FAKE.

  29: Minden feldolgozásban benne van az elkúrás veszélye.

 25. Egy másik képen azt hittem jared leto lesz a herceg. Ezt igazán nem kellett volna Jake-nek bevállalnia. Neki egyáltalán nem áll jól a kigyúrt izomjóska. Inkább intellektuális karakter. Biztos gondolta, hogy ő lesz a következő Jack Sparrow. Habár az biztos, hogy tényleg egy veréb, amiért ezt elvállata. (Habár majd kiderül)

  Nem nagyon ismerem a Prince of Persia világát, de nekem sosem rémlett, hogy a főszereplő egy kigyúrkázott állat lett volna.

 26. srácok, akárkit is kérdeztek meg akármilyen profi meg mittomén, ezek a hivatalos poszterek, az Empire hozta le őket, ők meg az egyik legnagyobb filmes lap.

 27. szerintem illik a fizimiskájához ez a szerep..ritka esetek egyike, amikor nem tudnék mást képzelni a főszerepre:D

 28. @32. Nortoning:
  A fizimiskája szerintem csak sportos. Messze van ez egy kigyúrt állattól.

  A karakter a fotók alapján rendben van, a plakát meg olyan amilyen. Nekem sem tetszik, de lesz ez még jobb is. A film minősége nem a marketingen fog múlni.

 29. Höh.. Azért kíváncsi vagyok erre a filmre. Mégiscsak.
  Bár nem tudom mit várjak. Egy látványos, pörgős akció-kaland mozit, vagy valami limonádé, de mégis felfújt “izét”.
  Mondjuk Walt Disney???.. Hát.. Meg Jake?.. Hát.. A poszterekkel nem foglalkozom, azok sose érdekeltek, de …
  Vannak fenntartásaim.
  Lehet, hogy csak egy gagyi mese lesz, innen nézve.. Walt Disney.. Jake.. Már furának tűnik. Már fura..

 30. a második nekem inkább a prince if persia “4”-re hasonlít, de nem olyan rosszak

 31. #33: Ha ezek a hivatalosak, akkor csak gratulálni tudok a marketingeseknek. Abban bizakodhatunk, hogy mire komolyra fordul a dolog, addigra jobbat csinálnak.

 32. sztem nagyon szépek, szeretem az egyszerű design-t, jó a hangulatuk is ezzel a színtelenséggel + erős fehérrel és pirossal. a lány pedig gyönyörű, vagy nagyon jó a világító (szemek!) és/vagy az utómunka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.