46 hozzászólás a “Alice in Wonderland-előzetes!” bejegyzéshez

  1. jaj ugyanmár kéremszépen, milyen mozgás? csak azért mert russell crow volt a gladiátor tehát a csodálatos elmében is olyan macsós volt a járása?

  2. jónak tűnik! várjuk! csak már 1 kicsit engem zavar hogy 3D :S majd megszokjuk valahogy :)

  3. Alice-t szeressük, Burton-t szeressük, Depp-et szeressük. nekem ennél több nem kell hozzá. megyek a moziba

  4. áh, eszméletlen zavaró a sok 3d-s snitt. mármint így 2d-ben. rengeteg részletről látszik, hogy a 3d miatt olyan, amilyen és az én hülyeségem, de így nézve folyton arra gondolok, hogy “na, ezt is 3d-be szénték” meg “ezt is”.

  5. Lehet csak be vagyok állva, de a Végtelen történet óta nem láttam ilyen félelmetest.

  6. Hát átjött a Burton-feeling. Valószínűleg ezért nem fog bejönni. Depp meg csak lefele húzza szokásos pojáca karakterével. Kár érte.

  7. hát, elég mély a nyúl ürege…
    nem véletlenül volt Carroll nagybani hallucinogénfogyasztó, meglátszik a látványvilágon:) Burton természetesen a lehető legjobb választás volt, nálam premierháromdégyanús a film

  8. de mostmar meg ne haragudjatok de Depp-nek majdnem minden filmjeben megtalalhato ez a mozgas kezdve a Sleepy halow-tol a From hell-tol Egeszen a csokigyarig s karib meg minden.

    Amugy egyik kedvenc szineszem csak mar unom ezt az egylere mozgasat a csavonak.

  9. macska… A Macska !

    Ez a vigyor tőle nagyon hasonlít a történet alapján készült horror játékra, ahol fülbevalós volt és sovány és tetovált, és véressek voltak a fogai…:D:D:D
    Meg Alice egy konyhakéssel mászkált:D

    Burton mester le sem tagadhatná ezt a képi világot, igaz miért tenné? :D Utálok ilyet mondani de a képiválg nem győzött meg teljessen. Lehet h sok lett a 3D.
    Depp meg nála a favorizált férfiszínész, nem is tudom h a Batman filmekben miért nem ő szerepelt anno. XD
    Mondjuk most várnék mind a rendezőtől, mind Depptől mert ha visszatekintek, akkor kb mindenhol ugyanazt látom csak más a történeti környezet.

    Remélem, ez a feldolgozás messze a legjobb lesz, és megint csak remélem h megfelelő köntöst kap ez a mese, mert ezzel a szürrealitással lesz hiteles. Szerintem.

  10. 3D-ben tuti nagy élmény lesz, nem vagyok egy nagy Tim Burton rajongó de a trailer lenyűgözött. 2010 egyik legjobban várós filmje nálam.

  11. hopp, kimaradt 2 szó, így teljes a mondat:
    Mondjuk most várnék valami újat mind a rendezőtől, mind Depptől mert ha visszatekintek, akkor kb mindenhol ugyanazt látom csak más a történeti környezet.

  12. Eszméleletlenül látványos lesz ahogy azt már sejthettük a képekből.
    Burton egy állat és ismét bizonyítani fog, ahogy az összes filmjével!!!Már most alig várom.
    A nagykalapos pedig állati jó. A nyuszi is aranyos! :D
    Jöhet majd a hosszabb trailer.

  13. Attól a macskától kiver a víz..Mindig attól félek hogy csinál valami ijesztőt(kitámad a monitorból)..grr

  14. húúúúúez nagyonkirály!
    így messzevan 2010:P
    ez nagyonbeszt lesz, érzem…és 3Dben…agyamfogom eldobni:D

  15. glarion, ezt kár volt leírnod ide. még akkor is, ha tényleg ez a véleményed..

  16. Remélem addigra már nem állítanak választás elé minket, hogy 3D vagy eredeti nyelv, mert eddig még ezt a kettőt nem tudtam párosítani olyan filmnél, ami érdekelt volna. :S Továbbra is a legvárósabb film a “9” mellett.

  17. Húú, én is már nagyon, de nagyon-nagyon várom a filmet! Tim Burton a kedvenc rendezőm, Johnny meg fergetegesen néz ki Mad Hatter-ként, szerintem az alakítására sem lesz panaszunk. :)

  18. “Depp meg csak lefele húzza szokásos pojáca karakterével.”

    azt a karaktert burton írta.

  19. Trippy as fuck!
    Tim Burton utolsó munkája, amit én láttam (nem időrend tehát) a Singles (Facérok) c. Cameron Crowe filmben az egyik női szereplő “randivideója” volt. Szerepel is a filmben. Bohókás kliprendezőt alakít. Nagyon meglepődtem.
    Ebben az előzetesben meg a sok torz arc mellett pont Anne Hathaway-t nem ismertem fel Alice szerepében.
    A macskáról meg nekem A mester és Margarita jutott eszembe. Abból vajon milyen filmet rendezne Burton?

  20. winnie: Akkor ez is csak Burton-t minősíti, de mint ahogy meneghwo írta, a faszi a legtöbb filmjében ezt az idegesítő karaktert hozza, és pont ezért nem bírom elviselni.

    marcias: Pedig tényleg ez a véleményem, él olyan ember a Földön, aki szerint Burton nem zseni. :)

  21. Remélem nem lesz 12 feletti a korhatár, mert a 8 éves kicsi lányom már nagyon várja.

  22. Ez úgy ahogy van zseniális lesz, eléggé kötelező.
    A látvány és a téma nem is lehetne Tim Burtonosabb.

  23. Már így a trailer láttán felejtős. Burton CGI-effekteket használ? Háromdé?! Meghülyült ez az ember?!?

  24. Imádom Burton színvilágát, remek eyecandy, a sok CGI kicsit zavaró, de emellett jellegzetes Disney így a live action és az animáció vegyítve. Meglátjuk.

  25. Sokadszor feldogozott téma, új köntösben! Sajnos CSAK a látvány végett, ami elég beteg (mondjuk mindegyik Alice filmben az volt, csak ez CG) nem nagyon vagyok felcsigázva. Burton remélem hamar kipipálja ezt a projektet és belefog rögvest valami “eredeti” cuccba.

  26. . . . egyre jobban nem kedvelem Depp-et… semmi eredetiség, mindig ugyanaza homár karakter csak más ruhában :(

  27. A filmet én is nagyon várom, szeretem Tim Burton stílusát, de az igazat megvallva én sokkal többet vártam tőle (legalábbis a pályája „elején”). Beetle Juice, Batman, Edward Scissorshand után nem tudott semmi „nagyot” alkotni véleményem szerint (talán egyedül a Big Fish volt hasonlóan egyedi) Ed Wood, Sleepy Hollow, Planet of the Ape stb… „csak” jók voltak. (kivéve a Támad a mars, egyszerűen már megjelenésekor sem tudtam hova rakni… bűn rossz volt). Szóval szerintem sem zseni, de a (saját) stílusában ő egy jó iparos akinek vannak villanásai.

    Depp pedig tényleg eléggé egyfigurát hozz de valahogy azt mindig pont annyira kicsit változtassa meg a filmjeiben, hogy szinte(!) tökéletes. Ő pont azon ritka személyek egyike akinek ha meglátom a nevét egy filmben biztos nézős lesz akármennyire gagyinak tűnik maga a film…

  28. Már megin’ a pofádba repülnek a székek meg a többi cucc zuhanás közben. Huuuu…. De gyűlölöm a három-d-t! Mindegy! A Film várós!

  29. Ez a Depp megint gyökér lesz. Soha se bírtam a fejét ennek az ürgének. Nem értem mit esznek rajt. Ez a trailer meg csalódás.

  30. Tök jó ez a trailer, de nem tudom, hogy honnan van, lévén más filmek zenéje megy alatta (Csokigyár egy dolog, azt ők készítették.. de mit keres itt a Balszerencse áradása…?!). Egyébként nagyon várom, viszont rmeélem, hogy ebben több lesz a 3d, mint a HArry Potter 6-ban…

  31. Nekem felkeltette az érdeklődésemet. A karakterek hihetetlenjól vannak ‘összerakva’. Visszajön a TimBurton feeling a trailerből. Várós ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.