World of Warcraft film Sam Raimi dirigálásával

Úgy tűnik tényleg kezdik komolyan venni a játékadaptációkat, hiszen ez már nem Uve Boll magasság. Most veri a fejbe a fejét pár csapat, hogy az ő nagy játék neveik már le lettek járatva, és a reboot nehéz lehet. Tehát Sam Raimi fogja rendezni a WoW filmet, rögtön azután ugrik neki, hogy a Pókember 4-et befejezte.

39 hozzászólás a “World of Warcraft film Sam Raimi dirigálásával” bejegyzéshez

 1. Amúgy WoW. Ez abszolút WoW hír, Sam Raimi?! Nem tudok rá mást írni, csak WoW. :)

  Szegény Far Cry

 2. Remélem télleg lesz már belőle valami. Egyébként ugy volt hogy nem a wow lesz megfilmesítve hanem még a wow előtti idők vagyis a warcraft játékok sztorija. De ki tudja.
  Ja és persze:

  FOR THE HORDE!!! :D

 3. Kiváncsian várom! Remélem lesznek benne Gyűrűk ura szintű csaták! Ja ha már jó lesz akkor lehetne több rész is ebből a világból! :)

 4. Lehet, hogy ez lesz az új Gyűrűk Ura őrület?
  A WoW-ban van annyi potenciál szerintem, mint a gyűrűhordozó történetében. Sam Raimi irányítása alatt még jól is elsülhet.
  Technikai háttér bőven adott (addigra meg hajjaj:)), Jó lenne egy tehetséges színészgárda, kreatív írók, és nem is kellene más ahhoz hogy valóban óriási legyen. :)

  Csak félő, hogy nagy falat. Azért a WoW világa eléggé összetett. Egy film biztos, hogy nem lesz elég “körbejárni” :)

  Öljétek a Hordásokat :P

 5. hmm, remélem meg lesz a gyűrűk ura színvonal. és remélem a laikusoknak is látható lesz majd a különbség a két univerzum között.
  amúgy meg: GRAB YOUR SWORD AND FIGHT THE HORDE!!!

 6. A WoW egy jó játék, erről tanúskodik a több millió felhasználó. De WoW film? Kicsit erősnek érzem. Bár valószínű, hogy pont a hatalmas fanbázis miatt rendesen fog hasznot hozni. De nem hiszem, hogy túl kiemelkedő film lesz.

 7. Azért nem erős (sztem), mert a wow nem csak egy játék, egy teljes történet mint a Gyűrűk Ura.
  Nagyon sok Warcraft könyv van már kint és ha valaki játszott a WC(1-2-3-TFT-WoW játékokkal) azt tapasztalhatja is, hogy mennyire durván meg van csinálva ez az egész.
  Továbbá mocskos jó zenéje van, nagyon várom, hogy mit hoznak ki belőle.

 8. Itt inkább az a kérdés, hogy valami újat, különálló storyt visznek vászonra és azt viszik át később a játékba (lsb Sunwell trilógia) vagy a már meglévő mitológiából emelnek ki egy szeletet és az járják körül.
  Utóbbi esetben bőven lenne mit megfilmesíteni az biztos. De melyik lenne a jobb húzás? Az első az szélesebb réteg felé nyitna, a másik epikusabb lenne, de inkább csak rétegfilm. bár az a réteg az jó nagy :) Dilemma. 4tH!

 9. Nem értem én ezt miért olyan nagy szám. Az, hogy wow-film az önmagában még bármi lehet. Olyan mintha azt mondanák, hogy egy 16. században játszódó filmet csinálunk, azt kész. Kb semmi konkrétumot nem jelent ez.

 10. Ha összehoznának egy olyan minőségű filmet mint az introk voltak már annak is nagyon nagyon örülnénk sztem, én legalábbis biztosan. Rég szerettem volna látni moziban, hát majd most…bár jobb lenne az eredeti történet alapján kszíteni. Azzal nem lehet hibázni.

 11. Amúgy vicces hogy mindenki Gyűrűk ura magasságokat emleget ami azért erősen túlzás. Játszottam én is a War3-mal és nagyon jó a sztorija de azért ne legyetek már ennyire fanok.
  A Diablo világa is ki van dolgozva (mármint a Wow-hoz képest) szóval ezzel az erővel az is lehetne a hűdealapmennyireepic film.

  Bár lehet hogy csak felületesek az ismereteim a Wowról, de én úgy tudom hogy az kb csak küldtések teljesítéséről szól, semmi átívelő sztori nincs mint pl a Diablóban. Ez bizakodásra mindenképpen ad okot (nekem), mert legalább szabadjára lehet engedni az írói fantáziát, jó lenne már egy jó kis fantasy:)

 12. “Olyan mintha azt mondanák, hogy egy 16. században játszódó filmet csinálunk, azt kész. ”

  ez a lényeg. végre! ilyen filmeet nagyon keveset csinálnak. most jön egy.

 13. Szerintem a Képregényt fogják megfilmesíteni, habár a könyvek is eléggé jó sztorit adnak. De azért Sam Reimi mégsem egy Peter Jackson. Meglássuk meglássuk

 14. de nagyon helytelenül hivjatok WoW filmnek mert a wow előtt fog játszódni, és ezért warcraft film lesz, aki meg azt mondja hogy nincs benne potenciál meg hogy nincs olyan storyja mint a lotrnek annak halvány fogalma nincs az egészről és valszeg abból indul ki hogy életében egyszer játszott war3al

 15. Nagyon sok minden beleférne egy ilyen fílmbe. Több részben el lehetne regélni pl., hogyan vált Arthas hercegből Azeroth leghatalmasabb entitása a Lich King. El lehetne mesélni Illidan Stormrage történetét, vagy csak egy általános sztori lenne, amelyben a két frakció egymással versengve, legyőzne egy csomó akadályt, és a végén egy Heroic Raid instában fejeznék be a filmet.

  Reménytelinek hangzik, de nem tudom, hogy lehet-e belőle jó film. Nagyon egyben kell lennie…

 16. Én spec. nem vagyok különösebb WoW fan, max pár órát játszottam haverom karijával, meg valamivel többet néztem is ahogy játszik, azt élveztem a legjobban. Azért ebből még valami jó is kisülhet. Bár nekem eddig Raimi nem bizonyította, hogy nagy pénzekből tudna valami jót kihozni.

  OFF
  “De azért Sam Reimi mégsem egy Peter Jackson. Meglássuk meglássuk”

  Szerintem meg pont az. Mindketten kiemelkedően jó horrorokat csináltak anno kevés pénzből (Bad Taste, Evil Dead…), mindketten befutottak Hollywoodban, mindkettő neve manapság egy franchise-hoz köthető.
  És személy szerint mindkettőért fáj a szívem, hogy már nem hozzák azt, amit régen. Azért drukkolok.

 17. Több fórumot is olvasgattam a hír kapcsán. Mindenhol vegyes érzelmekkel vannak Ramini iránt. És igen több helyen Peter Jacksont hozták szóba, (meg James Cameront).

  Híres és “menő” rendező is csinált már jó és rossz filmeket,
  és ugyanígy a kevésbé ismert rendező is csinálhat szar, de ugyanakkor jó filmet is.

 18. Hát jó lenne már újra egy színvonalas fantasy film(sorozat).
  Talán fellendítené a műfajt és igényes filmek sora jöhetne.
  Sam Raimi jó választásnak tűnik, ha annyi energiát és figyelmet áldoz rá, mint a Pókemberre és a szükséges források is meglesznek hozzá, akkor reménykedhetünk.

  De, hogy a WoW-t egy lapon említeni a Gyűrűk Urával???
  Emberek, ez egy számítógépes játék, ami hosszúra (végtelenre) van nyújtva, mint a rétestészta, hogy tejeljenek az emberek a Blizzard pénztárcájába és ezt akarják meglovagolni egy lehetséges franchise indító filmmel.

  Ne keverjük össze a nagy népszerűséget az irodalmi színvonallal…
  Biztosan lehetne belőle jó és látványos filmet készíteni, de kicsit kezd már gáz lenni, hogy mindent Tolkien-hez hasonlítanak.

 19. Idetartozik hogy a 300-at készítő stúdió csinálja, a producer pedig a Dark Knight producere, Charles Roven és a Blizzard WoW-os főguruja, Chris Metzen.

 20. “Ten years of Warcraft” mondták ezt 2004-ben amikor kijött a WoW.
  ezt csak úgy a kicsinylőknek mondanám, akik szerint 0 sztori van a játék(ok)ban

 21. Igazuk van a fanboyoknak abban, hogy a Warcraft világ is egy elég jól kidolgozott világ, nekem is van Warcraft könyv a polcomon, de hülyeség a Gyűrűk urával összehasonlítgatni, mert hogy nem nagyon van olyan fantasy világ ami komplexitásában felérhetne a Tolkien által megalkototthoz. De azt mondjátok, a WoW ideje előtt játszódik, akkor meg nem WoW film, de ez a hír egy készülő WoW filmről szól, tehát, valami hibádzik. :P Mert a WoW film erős lenne. Ezt fenntartom :D Sam Raimi-től meg csak a pókembereket láttam, és ugye az utolsó nagyon szar, tehát sokat nem várok. :P

 22. Hátő.. ténleg jó h Uwe Blow :D sülyesztőbe kerül.

  Én nem vagyok oda a WOW ért mivel csak egy pénzszivattyút látok benne, amit a felhsználók pénztárcájára csatlakoztatnak. Azt meg kell hagyni, h a teljes Warcraft világ meg ér egy-két misét és vannak benne olyan dolgok a és karakterek, és nem utolsó sorban történetvezetés, ami kitűnő alapanyag egy fasza fantasy filmhez.

 23. Hmm…hmmm…
  Reménykedem, mert Raimi anno jó dolgokat rakott le az asztalra + a Warcraft világa eléggé meg van tömve epikus eseményekkel, összetett jellemekkel és hangulatos környezettel.
  Nem egy GYU-kaliber de elég közel áll hozzá ahhoz képest, hogy nincs összefoglalt irodalmi formában, a játékokban lévő háttérstoryt pedig ne hasonlítgassuk egy regénytrilógiához, mert mindkettő másként akar és tud hatni.

 24. Csak azért imádkozok hogy a neveket ne fordítsák le benne, mert akkor nem fogom megnézni.
  Nem akarok ilyen neveket hallgatni hogy Földrengető meg hasonlók.

 25. thomiss: Lehet(persze nem biztos), hogy pont ettől lesz akár jobb is mint a GYU. Ott nagyon sok mindenre kellett odafigyelni, hogy a régi rajongók ne tépjék ki a hajukat, itt nagyobb a szabadság, ill. kevesebb az olyan történés, amihez nem szabad hozzányúlni. Pontosan a történet lazább összefogottsága miatt sokkal nagyobb a szabadság, és sokkal könnyebb egy emészthető hosszúságú, kiemelkedő minőségű sztorit összehozni.

 26. nemegy ismerősöm oda meg vissza van a warcraft trilógiátol (igen warcraft trilógia könyv) miközben rühelli a játékot..

 27. 1. a warcraft világba sztem eléggé eredeti és csavaros történéseket daloltak bele (lásd az első 3 játék sztoriját), a kérdés, hogy ebből mennyire tudnak jó és giccs/klisémentes forgatókönyvet írni. a blizzardnak sikerült anno megcsinálni, csak nem lesznek olyan gyagyák, hogy hagyják a középszerbe veszni.

  2. sam raimi?! miért éppen ő? a pókemberekkel engem nem győzött meg… főleg a 3-mal. az fura nagyon. az evil dead-ek meg persze kultfilmek, de… ez egy középkori fantasy eposz!

  3. a blizzard készíti a legigényesebb cgi cuccokat mostanában (meg a square, de japán az más :), már egy fél perces trailer is olyan, hogy több érték van benne, mint sok 2 órás filmben. miért nem csinálják meg házon belül a filmet, cgi-ben? túl sok lenne? lehet, hogy rövidfilmben ászok, de egy hosszú mozi kifogna rajtuk?

 28. most kicsit megijedtem aztán eszembe jutott hogy a gyűrűk urában is jól megcsinálták az orkokat meg satöbbi

 29. Tudjátok mi lenne a dúrva, ha a WC3 és TFT sztorija alapján 4 rész készülne alapból minden faj szemszögéből :) csipáznám! Ugye a wow csak folytatás, előzmény, összefoglalás de a warcraft univerzum eléggé nagy, felőlem sorozat is lehetne, tuti nézős lesz

 30. Sam Raimi?!Ne vicceljünk már!Aki képes volt ilyen vérszegény filmeket csinálni,mint Pókember 1-3?Szerintem akkor a Wow is ki lesz herélve…

 31. Azt hiszem én leszek a megkövezett ember, amiért leírom ezeket a sorokat, de…
  A WoW már olyan szintekbe szárnyalt, hogy folyamatosan csak rókabőröket húznak le róla. (Főleg a Warhammer Online fenyegetése után, ami konkurencia lehetett volna, ha nem csapják össze a Blizzes fiúk olyan csúnyán a Lich Kinget.) Az alap Warcraftok nagyon jók voltak. A TFT-ben már éreztem némi kényszeredettséget, de azért az is tudott ütni. Az alap WoW nagyra sikerült, jó lett. És aztán jött a BC… A BC volt az, amire már azt mondtam: Akkor nekem ennyi volt a Warcraft Wilága. Kijött a Lics, újra nekiestem, és megint csak csalódnom kellett. A WoW filmmel csak egy nagy gond van. Korábban azt rebesgették az internetes kisrigók, hogy háborús filmet fogunk látni. WTF? WoW háborús film? Simán W-ből lehet csinálni, de két W és egy o már kicsit más kategória.
  Sajnos bennem van a félsz, hogy egy Dungeons & Dragons szintű elmeháborodott agyszüleményt kaphatunk (abból csak a törpe tetszett, mikor a 120 kilós törp menyecskékről mesél), és akkor vége a világnak. Akkor tényleg leírhatjuk a játékadaptációkat…
  Egyébként (szerintem) méltatlanul megfeledkezünk Boll egyetlen jó filmjéről: Postal… Ha azon nem röhögtetek, akkor úgy érzem gondban vagyunk… :P

  De visszatérve a WOW filmre: Túl sok az aggályom és a félelmem ezzel a témával kapcsolatban, hogy azt mondjam, várom a múvit.

  És a Diablo világa NINCS kidolgozva… :P

 32. a blizzard sztem egyszerűen nem fogja hagyni, hogy lejárassanak egy hozzájuk kapcsolódó, általuk létrehozott “brand”-et… nagy gondossággal és odafigyeléssel készítették el ezt a világot és a játékok átvezető animációit, történetét, emiatt talán lehet abban reménykedni, hogy ugyanígy állnak hozzá a filmhez is.

 33. Metzen és egy másik főfejes is benne van a buliban+gondolom a Blizzard is csurgat egy kis zöldhasút hogy elkúrni azért nem kéne.Viszont az érdekes hogy mégis miről szól?A WoW elég nagy fejlődést tett meg(itt-ott inkább visszafejlődést)történetben, mégis mikor játszódna a film?Csak gnómok és űrkecskék ne legyenek benne.

 34. Ez a film most nagyon jól jönne. Nagy WoW meg Gyűrűk Ura fan vok. Am asszem 11 wowos könyv jelenet meg nemtom még hány kisebb történet úgyhogy sami Raiminek van mire építenije. De a pókember filmek engem se nagyon ültettek le a TV elé de remélem ez komolyabb lesz!

 35. :D remélem a mozijegy mellé adnak egy trinketet vagy petet vagy hasonlót:D a lényeg h legyen kész:D:D:D:D

 36. Én imádom a wow-ot és remélem hogy a film is nagyon super lesz. nem kel más mint 6 rész :D Mert hát elg nagy történetről van szó és nem lenne jó 2-3 részben ösze csapni. Utóirat: VÉD AZ ERDŐT EGYÉL HODOT VÉD A HÓRDÁT EGYÉL GNOMOT :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.