A Ninja Assasin trailer megöl

Halálosabb mint egy ninja. Na jó, valójában nekem kicsit electra hangulatom lett, ami nem jó. Nem érzem az ultracoolságot.

Poszter is van, és jobb mint a bemutató.

Ninja Assasin fasza posztere

21 hozzászólás a “A Ninja Assasin trailer megöl” bejegyzéshez

 1. Sho Kosugi visszatért!! Ninjás filmek jöhetnek, amíg maradnak a “realisztikusságnál”, szóval extra túlzásokat + fantasyt kihagyják, addig ok (hát az Elektra nem ilyen :-D). Remélem itt nem ez lesz, azért a trailer alapján már látszik a film sztorija mint egy faék, ami persze nem baj, hisz nem ezért szeretjük a ninjás-filmeket, hanem mert Sho Kosugi és Dudikoff a nyílvesszőket is szájjal kapkodták el.
  Ja és remélem Rated R lesz ?! Az előző bunyós-videón meg már látszott az eksönnekl nem lesz baj, szóval nekem tetszik és várom a filmet.

 2. Ahogy a trailert néztem néha nekem is Elektra ugrott be, és az hogy minek kell ilyen effekteket beletenni egy ninjás filmbe. Sokkal jobb lenne nélküle, legalábbis nekem jobban tetszene, de azért még várós. :)

 3. Érdekes amit mondasz humen, én nem éreztem az Elektrát benne, viszont remélem, hogy nem csak egy szürke ninjás filmet kapunk, hanem valami kis újat és brutálisat.
  Számomra várós

 4. elektrát nem láttam, viszont ez így elsőre tetszik. azért bízom benne hogy nem minden dobócsillag lesz cgi.
  a trailer elején a két srácnál kinek volt 300 érzése? :P

 5. kissé erőtlen és izzadságszagú a trailer….meg nem ártott volna bele egy két szín. A film noir hangulatot nem hiszem hogy egy ilyen tipusu filmen kéne eröltetni.

 6. A 300 feeling simán bevert nálam is a gyerekeknél:)

  Jó kis film lesz ez, csak nem kell sokat elvárni tőle.
  A trailer meg túl sötét és már túl sokat mutat a filmből.Több trailert meg sem nézek:)

 7. ez egy szemét.
  mindenki: várós várós
  haggyál már ennek a mozinak annyira szállító ( mindent meg tudok csinálni mert nem hat rám a gravitáció ) feeling-jee van hogy fáj.

 8. Modern beállítások,modern efektek…de akkor is visszatérnek a nyolcvanas évek: Posztapok, űrszörnyek, ninják. Veszett:)
  Amúgy bírtam a 80’éveket,szal’ jöhetnek.

 9. sry de én nem értem a címet: a ninják mindig is bérgyilkosok voltak :D … amúgy meg nem rossz de csak dvd-n nézős, sztem.

 10. Dudikoff ninja király!
  ÉN kiskorom ota bírom sőt rajongok a ninja filmekért és nagyon várom de tényleg ez 1 CGI trailer volt remélem a filmet nm viszi el tulzottan.

 11. Pedig szerintem ez jónak tűnik. Vagyis én nem éreztem a “gagyit” a trailer alatt. Bár nem vagyok oda a ferdeszeműek alakításáért, de azért megnézzük.

 12. Nekem Bejött a bemutató, és már nagyon várom a premiert. Sajnos mostanában nem csinálnak Ninja filmeket, de ez végre jónak tünik.

 13. Hát nem tudom,hogy milyen is lessz valojában ez a film,de én láttam az azumi 1-2-öt és az nagyon ott volt a szeren.Kiváncsi vagyok megközeliti-e ez a film?Ha fele olyan jo lessz akkor meg kell nézni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.