Pirates 4? Lassan tényleg jöhet

A Pirates 4 forgatása 2010 tavaszán kezdődik, szóval 2011 és mozikban a kaland. “hopefully be the first of another trilogy.” azaz új trilógiát akarnának indítani, de reméljük nem hatalmas cliffhangerrel.

A hatalmasságból meg visszavesznek közben, mert… azt mondja Oren Aviv, hogy ismét izgulhassunk szereplőkért, de lehet, hogy itt a válságban egyszerűen nem mernek annyit odavetni a filmre, mint a 3. résznél tették.

human
írta
2009. 07. 24. 02:51
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Pirates 4? Lassan tényleg jöhet” bejegyzéshez

 1. Nem vagyok egy nagy Pirates-fan, de remélem visszatérnek az első rész színvonalához, az tényleg nem volt rossz (3. már sztem bűnrossz volt) ! Hírek szerint csak Depp marad, a többiekért valahogy nem sírok :-) Azért 2011 még odébb van.

 2. Még a második rész is jó volt, de a három már nagyon eltúlzott, elnyújtott, megkavart zagyvalék :D

 3. nekem az első még tetszett, a második nagyon kiszámítható volt, a harmadikat meg már cska végigszenvedtem.
  olyan tehénfejős-érzést kelt bennem, egy kis bőrlehúzással keverve…

 4. Azt hittem amikor kijött a 3., hogy végre nem lesz több, még be is rúgtunk örömünkben….megint előre ittam a medve bőrére…

 5. Jack Sparrow-ért érdemes megcsinálni ezt a részt, de a másik 2 főszereplőt remélem kihagyják. aztán jöhet még hozzá Barbarossa, a két szerencsétlen kalóz, én én kajolni fogom.

 6. Az első meg a 3. rész ugyanolyan frankó,csak a második lett kicsit gyengébb.Depp biztos megint nagyot alakít,de nekem pl. a többiekkel sincs semmi bajom színészileg.Bár Keira Knightley marha unszimpatikus.

 7. Na akkor beírom én is, csak mert ilyen kombó még nem volt:
  Nekem meg az első rész volt kicsit közepeske, a másodikon fetrengtem (jó értelemben) és erre a harmadiknál nagyot estem pofára. :-)
  Jack Sparrow-ban van még nafta, a nyál-érzelmi vonalon nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.