Saw 6 “apróságok”

Rákapcsoltak picit a kampánnyal, mert nem csak egy jelenet, de maga a teaser is megérkezett a netre. Ez utóbbi csak ilyen furcsa megoldással, de hát ez van.

Először a véres jelenet:

Aztán jöhet a teaser:

What is this? It’s a game.

human
írta
2009. 07. 24. 03:34
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Saw 6 “apróságok”” bejegyzéshez

 1. I wanna play a game! Wáhá :D Lehet h már lerágott csont, de szerintem még mindig kurva nagy feelingje van.

 2. Kíváncsi leszek a 6.részre, de előtte sztem megnézem a többit, hogy frissítsek az emlékeken.

 3. eddig a 2-n kívül szerintem mind1ik gáz volt,és ahogy nézem ez se lesz jobb. de zenéje miatt meglesem majd egyszer DVD-n

 4. véggreeeee…a hideg ráz megint:D

  szerintem am pont a második résszel voltak gondok…pontosítva: hülyék voltak a házba zártak mint a segg…

 5. Nincs ezzel baj gyerekek. Az idők változnak, és azzal is tisztában kell lenni, hogy a “Saw” mint stílus és jelentés az csak az első 2 film (jó volt, de béke poraira). A többit úgy kell kezelni mint az “Joey”-t a “Jóbarátok” után. Ezek már csak mellékhajtások, mert rájöttek hogy attól függetlenül hogy nem folytatják az eredeti ötletet – illetve csak nyomokban és más apróságokban – vevők az emberek rá, és hogy minden elrugaszkodástól ellenére jó és fantáziadús koncepciót alkottak az alapötlettel. (Mondhatnánk hogy stílust, de az olyan fenkölt lenne)
  Szóval ez is egy nagyon jó mozi lehet majd (ezek alapján), de visszanézni emiatt ez előző részeket?… nemhiszem hogy értelme lenne.

 6. Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy ezeknek van egy “Kreatív kínzás és halál” részlegük, és ahogy reggeli meetingen: “Oké fiúk a nap végére valami igen brutálisat kérek!”

  Amúgy ez a rókabőr húzogatás elég szánalmas, bár már hozzászoktam, hogy minden éveben legalább egyszer téma, “láttad geci az új fűrész oOoO, de durva volt, ahogy széttrancsírozta, medvecsabdázta, fagyoztatta, bla-bla. Az emberek 80-90% kajak nemérdekli a sztori csak, hogy csak megkapja az idei elmés kínzás és gyilkolás adagját! És mivel a filmnek szerintem ismét nem lesz meglepő sztorija, ezért nem költök mozijegyre, majd dvd-n spanokkal, barátnővel esetleg egymagamban megnézem, mi is az ide hentesdivat! =]

 7. Nagyon várom !!!!! :) :) kedvenc horror sorozatom!!! mindegyik rész nagyon jo!! és a 7ik rész ami a befejező lesz director szerint

 8. Ennyi részt leadni,egyedül a Rémálom az Elm Utcábannak volt értelme,a Fűrészt szerintem a harmadik rész után be kellett volna h fejezzék…

 9. Szerintem a 3. a leggyengébb,a 4. brutális az 5. meg semmilyen.De ez elég jónak tűnik.Már persze ha ennyiből meglehet ítélni.

 10. Imádom a “sorozatot”. Nagyon várom, főleg, és hangsúlyozom főleg a története miatt, mert a brutalitás számomra csak mellékes benne. Azt szeretem a kezdetek óta, hogy mindig tartogat olyan csavart, amire nem számítok, és ez miatt hihetetlenül várom a folytatást utána. Meglepő, hogy ennyi rész után is tudnak olyan csavart felhozni, ami az első részben gondoltakat is megváltoztatja.

  OFF: sok hónap után megtörtént az első hozzászólásom ;)

 11. Ahogy kenchi írja…a fűrészben mindig a story az ami odabasz. A csavar a lényeg és az ahogy összedolgoznak 6 részt összefüggő egésszé. zseniális. a kínzás másodlagos. az csal elborzaszt, de az agyad a történet vonalvezetésétől rakod le. ez ami sok rajongót megfogott, nem pedig az emberi szenvedés…

 12. Ja, hogy te ilyen hihetetlen csavarokat vélsz felfedezni a SAWban xD Jól van nem trollkodom, de akkor is megmosolyogtató!

 13. Nekem arról a körbeforgós jelenetről az első pillanatban a Happy Tree Friends ugrott be. Már vártam, hogy begyorsuljon, aztán lassacskán mindenkinek leszakad valamije. Azután a következő benyomásom, hogy kiöregedés szélén álló színészek bizonygatják a székekben ülve, hogy még szépek és még nagyon jók és őket annyian szeretik, hogy megérdemelnek még egy esélyt. Az emberke, aki kívül áll, na ő képviseli a megkínzott nézőket, és erősen megfontolja, hogy megéri-e átlyukasztatni a kezét értük. Szóval nekem kicsit beindította a fantáziámat ez a jelenet, amúgy a film egyáltalán nem érdekel, ahogy az előző részei sem. A teaser ettől függetlenül klassz!

 14. “Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy ezeknek van egy “Kreatív kínzás és halál” részlegük, és ahogy reggeli meetingen: “Oké fiúk a nap végére valami igen brutálisat kérek!”

  OWNED :D

 15. Teaser ultragagyi… kb pistike leult a gepehez es 3-4 delutan osszeutott valamit. Szanalmas… jameg az egesz szeria is az.

 16. lehet szánalmas, és most picit túlzok, de meggazdagodtak belőle és a szekér még mindig megy. Ha a korábbi visszajelzések azt mutatták volna, h a kutyát sem érdekli, mi van a mi Johnunkkal, nem csinálnának több részt – mégha szerződés is kötelez – de ha van kess, és jövedelmez is kicsit, már miért ne?
  Van, aki meg tökéletesen megvan a széria nélkül és elintézi egy “nem érdekel, mert butaságnak tartom”-mal. Nabumm
  Szal lehet tényleg szánalmas, de én inkább jó biznicnek’ látom :)

 17. az első rész nagy hatással volt rám, azóta is az egyik kedvenc filmem(attól föggetlenül hogy nem igazán szeretem a horrort), a 2-t a vége miatt még érdemes volt megnézni, de a 3-4-5 egyszerűen szánalmasan izzadtságszagú és csattanómentes(merthát az első kettőhöz nem foghatóak a végén a jelenetek), persze maximum egy letöltést megér, de biztos nem költenék arra, hogy nézzem, ahogy egyre lejjebb süllyed az egész…mostmár csak a féleszűek szeretik, a sok vég és testrész miatt, hogy aztán elmondhassák “én láttam és gecidurva volt” aki meg ne milyen az csak simán megszállott:)

 18. Az 5. után megállapítottam, hogy már nem olyan, mint amibe beleszerettem, és megfogadtam, hogy soha többet…

  de tetszettek a videók és a zene is nagyon jó, gyenge vagyok, meg kell néznem :)

 19. HÁÁT már a “eddig – eddig -eddig ” vagyok fűrésszel de mégis valahogy motoszkál egy szó bennem : várós .
  Úgyis mindenki aki látta előzőket megnézni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.