TF3? Bring It On!

Nyugi, semmi olyasmi hír nincs még, hogy Bay nekiugrott, egyszerűen csak a producer, Lorenzo di Bonaventura dumált kicsit. Olyasmit, hogy el sem tudja Bay nélkül képzelni, ami a bevételeket látva érthető azt hiszem, ellenben időzavarban vannak. Tehát az nem kétséges, hogy lesz harmadik rész, viszont a rendezővel még egyeztetnek, hogy mikor. Hát ennyi. Szerintem Mr Awesomenak most egy horrorfilmet kéne csinálnia addig, 10 millióból (nulla színészekkel, mert a pénz a film egyetlen hatalmas robbanására menne el).

Ja meg hogy Unicront nem tudják hogy írják a filmbe. A robotról azt kell tudni, hogy bolygó méretű.

13 hozzászólás a “TF3? Bring It On!” bejegyzéshez

  1. TF2 után én is pont ezen filóztam, hogy vajon miként fogják megoldani az eredeti sztoriban szereplő Unicron szerepeltetését a filmben. Mivel az alap sori illetve egészestés rajzfilm környezete alapból egy “űrkorszakban” játszódott az embereknek minden napos volt az űrben való császkálás űrhajók és egyebek nem a föld volt az elsőrangú helyszín. Na most a film koncepciójába miként fogják szerepeltetni illetve ebbe a környezetbe miként építenék be Unicron felbukkanását azt nem tudom. Kíváncsian várom :)

  2. Unicron még réges régen, amikor még Optimusék voltak a pimpek egy nagy csatában annyira legyengül, hogy kénytelen a alternatív formában *ideiglenesen* vegetálni. WoW-ban 4 éve bejön az ilyen megvalósítás, gondolom itt is kajálná szó nélkül mindenki :P

  3. remélem a következőnél nem csak annak lehet majd örülni, hogy mennyi pénzt hozott…

  4. Unicorn nem kellene a filmbe, kicsit abszurddá tenné az emberek helyzetét…
    Aztán meg csak hajrá, minél előbb álljanak neki, addig elleszek az első 2 részzel DVD-n:)

  5. “…(nulla színészekkel, mert a pénz a film egyetlen hatalmas robbanására menne el).”

    ezen mekkorát röhögtem :D és milyen igaz!

  6. BAy legutóbbi filmjében is nulla színészekkel forgatott, és 10 millió dollárnál jóval többet robbantgatott el…

  7. A TF unicron nélkül is elég anyag, nem kell ő bele. Es nem is ertem minek erőltetik, nem volt meghatározó a sorozat elejétől a végéig.Ergo nem csak ő van ami a Tf re jellemző. Meg amugy sem illene bele..

  8. “egy horrorfilmet kéne csinálnia addig, 10 millióból (nulla színészekkel, mert a pénz a film egyetlen hatalmas robbanására menne el)”

    tudom már előttem is kiemelte valaki, de pont az új Péntek13 jutott erről eszembe, ottis producer volt Bay de kb semmi robbanás nem volt :) a producer csak a $-t adja bele ha jól tom???

    T3-on meg most akkor inkább üljön 2 évet minimum, gondolja át vagy valami, hátha őtis elkapja majd az a láz ami mindenkit mostanában hogy a Dark Knight óta mindenki sötétebb tónusú hangvételt akar mert az menő…
    de ezt a tinifilm VS scifi vonalat ezt ne folytassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.