Darkos Tini Nindzsa Teknőcök?

Mindenről a Dark Knight tehet? Angol idézet lesz, de röviden annyi, hogy az eredeti képregények sötétebbek, mint a filmek voltak, és szerintük a közönség már készen áll arra a hangulatra: “Our point of view is this: go back and look at the original Turtles comics. They are very dark. The audience is much more sophisticated than they were in 1990. This is 2009. Take the new Harry Potter for example. It is rated PG and it’s still a very dark film. We are headed that direction.”

human
írta
2009. 07. 25. 13:21
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Darkos Tini Nindzsa Teknőcök?” bejegyzéshez

  1. Érdekes lehetnek a teknőcök darkosabban. Számomra kicsit mindig komolytalanok voltak, kíváncsi lennék arra ezt hogy oldanák meg.

  2. Tetszik az ötlet. Bár mennyire lehet komolyan venni egy csapat mutáns teknőcöt..csak azokat az ostoba viccelődéseket hagyják el.

  3. hát pont ezt írtam 2 napja kommentben is :D
    mindenki most játsza ezt a dark-osdit… már uncsi

  4. a TMNT animációs filmben volt egy jelenet, mikor a tetőn az esőben küzdöttek meg moralizáltak. Na az például már egy komolyabb hangvételű jelenet volt, nem az a viccelődös tini nindzsás. valami hasonlóból kiindulva jó lehetne…
    Szerintem…

  5. darkos teknőc = műmájer zsákfoss
    A tininindzsák nem darkosak, a hétvégi reggeli sorozat is dögunalmas az eredeti rajzfilmhez képest, a nemrégi animációs film is necces volt, tökre elveszett a teknőcök bája.
    Elég szomorú…:(
    Bár ahogy normális ember nem megy ki Snap! vagy Dr. Alban koncertre, mert tuti kiölik a 90-es évek varázsát, ugyanúgy nehéz lenne reprodukálni az igazi teknőc életértést :D

  6. D: miért egy Denevérnek öltözött embert, h lehet komolyan venni?

    Sztem nagyon rendben van ez a darkositas. Ez nem azt jelenti feltétlen, h egy kaptafa. Inkabb fellélegzek a hír hallatán. Anno mind ezt mind a Tformerst a magunk fejében komolyan vettük és ha akkor megkérdeznek milyen filmet akarnék látni belőlük, inkabb egy komolyabb, realistabb változatra szavaztam volna. Sztem nagyon sok minden van ebben a frencsájzban, kellő szerplő és ellen. Akár valami szépnek a kezdete is lehet.
    Már el is képzeltem ahogy Leo darkos kungfuzik.. :D Várom !!!

  7. No, ennek most témyleg megörültem.

    Ninjaturtles.com-on el lehet olvasni az első pár képregénysorozatot. Nem kell aggódni, hiába darkosak, nem veszik azok sem véresen komolyan magukat – illetve épp ez az egyik pozitív tulajdonságuk, annyira azért nem esnek a kölyökbarát kategóriába, hogy ne legyen bennük vér. Tehát a “katanával harcolunk, mégis sértetlen marad minden ellenfél” és hasonló paradoxonok sincsenek jelen.

    Egész jó film is lehet ebből, héj (:

  8. De mi a lócuccért kell feltétlenül vér egy tininindzsa.harciteknőcök. filmbe? :(
    Ez nem arról szólt az én emlékeimben.

  9. Mert az emlékeid egy elkorcsult gyerekes lócucc teknőcverzión alapulnak, attól még az originál szólhatott arról (:

    Amúgy nem a véren lesz a hangsúly, nem kell parázn, PG-13 filmben biztosan nem. Szerintem a ’90-es mozifilmhez hasonló lesz a hangulat meg a környezet, vagyis elég komor, utcakölykök, kíméletlen foot soldierek stb. Csak emellett még a szeretett teknőcök is kevésbé lesznek komolyanvehetetlen, állandóan poénkodó hülyegyerekek.

    Én legalábbis ebben reménykedem nagyon (:

  10. kemény husi: a ’90es film nem komor, csak kb. mint egy bud spencer-terence hill film sötétben forgatva. raffaello önfeűjése + a testvériség-barátság problémaköre még a 10 évesekre volt optimalizálva. a PG 13 megölte a filmet, leonardonak hiába van kardja, ha 1x sem veszi elő, és az elég gáz.

    hogy az origin képregény darkos, afelől semmi kétség. ja. de arra lehet számítani szerintemis, h a besorolás sokat húz majd rajta. mindenesetre én várom, kovabunga

  11. Másról beszélünk, “utcakölykök, kíméletlen foot soldierek stb.” nem egyenlő a “raffaello önfeűjése + a testvériség-barátság problémaköre” dolgokkal, de a PG és a PG-13 között is van (nem kevés) különbség.

    A filmeket nem utóbbi ölte meg, 13-as besorolású Teknőcök ugyanis a mai napig nem készült.

  12. nem is mondtam, h egyenlő, amit leírtál, az csak díszlet a sztorihoz, amit én leírtam. oké, PG a film (az USÁ-ban, norvégiában meg svédországban 15 lett a korhatár ahogy nézem), de ez tökmindegy, mert így is-úgy is családi film lett belőle, hiába fért volna bele még ez vagy az.

  13. az eddigieknél sötétebb lesz, ezen felesleges vitázni (főleg h majdnem ugyanazt mondjátok), egyértelműen erre utal az idézet. váloznak az idők, az eddigi teknős filmeket meg el akarják ők is felejteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.