Aprítva: Kunis, Avatar, King Kong, Dicks, Tintin

Még csak tárgyalnak róla, de úgy néz Mila Kunis beugrik Natalie Portman mellé Aronofsky új filmjébe, a Black Swanba.

Nem csak a Sherlock Holmes, hanem az Avatar is kapott egy hivatalso weblapot. Nézzetek körbe a hihetelten mennyiségű anyaggal teli siteon.

Kevin Smithnek át kell neveznia valszeg a Couple of Dicks című filmjét, mert hát izé, gondolom erre számított szerintem a kezdetektől. A film reklámozása miatt kell ezt tennie amúgy, mert a nagyok nem hajlandók leadni a spotokat emberi időben ezzel a címmel.

És akkor Kong? Nos, a Kong: King of Skull Island könyv jogait szerezte most meg a Spirit producercsapata. Ez nem a tipikus vigyük el NY-ba a majmot történet, hanem előzmény-sztori. A jelenlegi terv az, hogy a dínós, hatalmas majmos történetet oylasmi módon valósítják meg, mint amilyen a Polar Express vagy a nemsokára érkező Christmas Carol.

Peter Jackson már a Tintin folytatásokról beszél. A filmet jövőre mutatják be, épphogy befejezték a forgatást, de szívesen foglalkozna még a karakterrel. Persze előbb Hobbit, nem kell aggódni, csak annyit ejtette el, hogy lehetséges majd valamikor valahogy a Tintin folytatása.

18 hozzászólás a “Aprítva: Kunis, Avatar, King Kong, Dicks, Tintin” bejegyzéshez

 1. Jól beszívattál az Avatar weblappal! Azonnal katt. a linkre és várom a hatalmas információ özönt, erre kapom a nagy semmit. Thanks! :-) A zene azért nem rossz.

 2. Aronofsky mit csinal mar, fogjon mar neki a Robocop-nak, mert ha dobjak a projektbol, ki fogok akadni

 3. King of Skull Island nem előzménye a King Kongnak, hanem a folytatása. Képregényben már olvastam az elejét, ígéretesnek tűnik a sztori.

 4. madcows: lehet mégse ő csinálja robocopot, persze hunóz…
  áá, avataroldal télleg zsír, ezzel aztán felcsigáztak.. csak plíz, ne legyen túl cartoonish, ahogy a reviewkban mondják

 5. fzoli: a képregényben lehet, de itt előzmény, valszeg a fal felépítése is a filmben lesz.

 6. Jim Cameron azt mondta a Comic conon: Guys, this is the film you were waiting for… (vagy valahogy igy). Kiváncsi leszek… de valahogy most még nem tom elképzelni h csalódjak…:)

 7. Miért nincs az Avatarrol semmi?!!! Ennyi idő alatt más filmekről csomó kép meg trailer van. Erről meg csak hitvány dolgok jönnek.

 8. Blake augusztus 21 trailer + ami még nem volt soha a filmtörténelemben (vagy is én nem emlékszem), 15 percet megnézhetsz belőle ingyen egy IMAX-ban (persze nálunk nem tudom lesz-e). Szóval bepótolják a dolgokat :-) nem félnek, hogy nem jön be a jónépnek?! Vagy a pozitív hatás garantált, nagyon el vannak bizakodva! Bár a sok szakmai és rajongói vélemény után nem kizárt, nincs mitől félniük :-)

 9. sandor82006: ingyen 15perc 1 filmből lehet nemvolt a filmtörténelemben (?), de egészestés filmet ingyennézni lehetett már, lásd legutóbb besson home-ját. így sztem ez nem akkora szám.

 10. betegesh, persze de itt még lesz egy decemberi bemutató + párszáz milliós költségvetésű filmről beszélünk nem egy “lófas*” ungerground független-filmről mint ez a besson kínja, szóval a kettőt egy lapon említeni is nevetséges! Szóval kockáztatni egy kellemes nyitóhétvégét, ha esetleg ez a vetítés nem jön be nagy önbizalomra vall, szóval ezért nagy szám, nem pár dolláros sufniban összedobott filmeket ingyen bemutatni.

 11. szerintem Cameronnak nincs mitol felnie, ha a TF2-re bementek annyian csak a latvany miatt, akkor egy alliolag azt lazan vero latvanyu filmmel siman lehet uberelni, foleg ha ranyomjak plakatra, hogy a titanic rendezojetol, szerintem a nyitany siman lesz egy pokember3 szintu

 12. Hát én is rákattintottam az avatar site-jára és nagy semmi eddig. Kíváncsi leszek a filmre, mert James Cameron-tól még eddig nem sok rosszat láthattunk, de az egy kicsit kétségbe ejt, hogy pár hónappal ezelőtt még csak concept art-ok voltak a filmről, most meg konkrét megjelenési dátum is van kint: 2009 December 18. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak ebből kihozni. Engem az zavar, hogy kevés idő alatt lett összehozva a film és nagyon remélem, hogy nem töltelékmozit akarnak belőle csinálni.

 13. steeve84:
  Nem tudom mennyi idő alatt forgatták le, de állítólag már 12 éve ezen dolgozik Cameron. Nyilván nem 12 éve forgatja, hanem előkészületek, stb… Mintha olyat is olvastam volna, hogy ezért nem vállalta anno a T3 at (vagy csak jó kifogás volt, ki tujda)

 14. Lance:
  Egy kicsit most megnyugtattál ezekkel az infókkal, Cameronban bízok azért. Remélem tuti film lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.