Sands of Time akció!

Na, meg lehet nyugodni? Egy, vagyis két akciódús képpel támadták be azokat akik várják a filmet. A hős megmenti a nőt, mert a hősök ilyenek. Aztán meg van két forgatási kép is, mármint nem a filmből csak a helyszínről.

Prince of Persia SANDS of Time akciókép

27 hozzászólás a “Sands of Time akció!” bejegyzéshez

  1. Izé, ez nem a Sands of Time, hanem a Zorro legújabb része, csak Perzsiában játszódik…
    Na de komolyan véve, sok mindent nem várok/nem lehet várni ettől a filmtől mint egy könnyed pg-13mas bohóckodást… csak itt nincs Depp bácsi hogy megmentse az egészet és elvigye a hátán.
    Egyetlen problémám az egésszel hogy míg a játék első része, amiből a film készül, illet ehhez a stílushoz de a Warrior Withinben meg a Two Thrones-ban már kellemesen durvább volt úgy nagyjából minden (sztori, karakterek, harcok, helyszínek, blablabla), és nehezen hiszem hogy egy sikeres Karib-tenger kalózai utánzat után befogadná azt a nézők gyomra filmben is… Legalábbis a kiadónak szerintem ez lesz a véleménye, és azzal meg mi nem fogunk jól járni..

  2. Van egy érzésem, hogy ez is olyan felkapott film lesz mint a karib tenger kalózai :D majd jönnek a folytatások meg a jake őrület -.- :D

  3. nagyon szépek! egyre jobban várom ezt a filmet. mondjuk az fura, hogy a múltkori plakátok színvilága mennyire más volt…

    (az utolsó kép azért eléggé vicces :)

  4. Jerry fényképez. Na ezen a DVD-n is lesznek képek bőven. Már ha a Karibokból indulok ki.

  5. Bakker nyugalom van. Spec én a játékot nagyon kommáltam. És ha lesz olyan jó, akkor már “f***t lehet rá verni” persze csak képletesen. Csak azt sajnálom, hogy azzal a szar Karibbal jösztök… mind1

  6. “Egyetlen problémám az egésszel hogy…”

    Demmy: nem egy az, hanem mindjárt három. :)

    lehet nem kellene két kép alapján mesaccolni a filmet, mert van rá némi sansz, hogy mellényúlsz. mondjuk az első trélert legalább illene kivárni.

    más: a kosztümök és a helyszín jó, Jarry viszont vészesen le van fogyva, vagy nagy rá az a farmer. :)

  7. azt se értem, minek kötik egyesek a Karib-tenger kalózaihoz..
    Nem játszottam a játékkal, csak belekukkantottam, de ettől még várhatok jó filmet:D egyébként nagyon szép színvilága van. szeri

  8. Nekem még mindig tetszik. A díszletek jól megvannak tervezve, tetszett a képeken. Nekem még várós! Csak jönne már egy trailer!

  9. Az első kép még úgy, ahogy jó, de 2. hát nemtom. Ez tólságosan pg13 lesz már látom előre. Ha megcsinálják a WW meg a Two thronest akkor remélem az nem kap ilyen besorolást, mert akkor sok mindent ki lehet majd hozni belőle, de ez így light lesz.. de reménykedem, hogy nem:)

  10. A kép alapján tényleg inkább karib tenger kalózaira utal a cucc. Az játékban meg persze nagyon nem ez volt. én spec nem nagyon favorizálom ezt a vonalat. Azt a “1001 éjszaka meséi” feelinget kellene neki visszaadni amit sztem a SoT is adott. De azért várom.

  11. énis egyből a zorrora asszociáltam az első képből, a másik kicsit javít de még az is fura, valahogy az arabok nem annyira így néztek ki, se nem öltözködtek így

  12. Az első képből a Zorro-ra?Nem értem miért,max a második képből lehetne rá asszociálni a fekete ló miatt,nah mind1 sztem hagyjuk azt és foglalkozzunk Perzsia hercegével inkább.Bruckheimer bácsi biztos nagyot fog alkotni ismét.

  13. igen, a második képen látszik, hogy túl PG13 lesz.. ilyen nevetséges sírást bazz

    azt is fel kéne fogni, hogy a karib tengerre abban hasonlít, hogy nagyszabású kalandfilm lesz. A karib tenger pl ebben hasonlít az indiana jonesra is, kinézetben meg hát nem annyira.

  14. Szerintem jó lesz ez, ha meg mindenképp a Karibhoz hasonlítjuk, pedig szerintem nem fog rá hajazni annyira, akkor ez pont azért lesz jobb, mert nincs benne Depp. :P

  15. Mondjuk ez az én véleményem, de amikor hallottam erről a filmről hogy lesz, még semmi anyag róla én már akkor a karibra gondoltam, kalandfilm + disney + bruckheimer + az nagy siker volt, szóval miért ne hajazna arra?! Valószínű így is lesz!

  16. Én nagyon remélem nem olyan feelingű lesz, mint a karib-cuccé, mert a játéknak van egy sajátos hangulata, ami kb mindegyik részben hasonló volt, és ha azt nem próbálják átvinni filmre, akkor a fene megette az egészet.

  17. Én várom már. A Trailer-re én is kíváncsi vagyok. Az összes POP játékot minimum 1x végigjátszottam. A legújabbat 2x is, az nagyon tetszett. Abból lenne még jó filmet csinálni, bár az már kicsit fantasy lenne.

  18. A kommentekből tök az jön le, hogy itt mindenki utálja a Karibot…Miért baj az ha valami hasonlít rá?
    Szerintem meg a gamereknek kár aggódni: úgyse olyan lesz a hangulata mint a játéknak és úgyse fog nekik tetszeni.
    Nem sok olyan film van aminek ez sikerült,de ettől nem feltétlenül lett rossz. Konkrétan igazából egy se jut eszembe…(Akinek igen az-kicsit off ugyan- de írja már le!)

  19. A játék mesés. A szó 1,szoros és 2,átvitt értelmében is…
    Ebből kifolyólag, ha 1,fele annyira lenne jó a film mint a játék, én meg lennék elégedve 2,sajna vanak kétségeim, mert Jake 20 kilóval nehezebb ránézésre mint a Herceg, grandiózus csatajeleneteket láthattunk a képeken, és fekete ló (könyörgök MIÉRT ???) amikor a játékban a 18 éves herceg még a sivatagban is futva közlekedik….
    És így van, valami 1001 mesés hangulatot kellett volna teremteni, és akinek nem tettszik, az üljön be a millió másik film egyikére…
    De még nincs veszve semmi, majd meglátjuk ;)

  20. Senki sem tudhatja biztosan, hogy mi lesz, mert Jordan Mechner a Prince of persia alkotója egy vadonatúj forgatókönyvvel állt elő. Akármi kisülhet belőle. Végre egy olyan adaptáció, aminek az alkotásában a játék készítője is részt vesz!!! Az pedig, hogy ez lesz a következő Karib, még nem jelenti azt, hogy ahhoz kell hasonlítani!!!

  21. Amikor az első képet láttam Perzsia hercegéről, olyan ismerős volt. Aztán leesett, hogy Jake Gyllenhaal-t látom. Elképesztő, hogy miből lesz a cserebogár. :-D
    Hol van már Donnie Darko? Lett belőle csábos keleti hódító. :-)
    Nyári limonádénak jó lesz.

  22. Nekem igényesnek tűnik.
    Pg13-mal és hasonlókkal kapcsolatban annyit mondankék, hogy a Sands of Time játék egy MESE. Ha hangulatban azt akarják hozni akkor nem kell itt 2 liter vér/perc. A játék többi része meg egyszerűen egy szar volt (nem is értem miért azt a jelmezt és fizimiskát használják), viszont a legújabb rajzfilmes rész az mesteri.
    Én várom.

  23. Abban a feszülős bőrgatyában úgy néz ki, mint egy buzi.
    A játékbeli “bő bugyogóhoz” semmi köze..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.