A GI Joenál nagyon elbaszták a reklámkampányt a végére

Komolyan mondom, az első trailer után még buta, de nézhető popcornnak nézett ki a film, mostanra meg teljesen leépítették. Minél több dolgot raknak belőle a netre, annál inkább VHS az alsópolcon ami átjön a filmből. Itt van például ez a veszettül okos jelenet.

human
írta
2009. 07. 29. 02:50
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A GI Joenál nagyon elbaszták a reklámkampányt a végére” bejegyzéshez

 1. ebben most mi olyan vészesen szar?
  oké már eldöntötted magadban hogy nem tetszik a film, de akkor se értem :<

 2. nem döntöttem el, hogy nem tetszik, ne írj ilyen baromságot. Annyit jegyeztem meg, hogy amiket mostanában mutatnak az már mást sugall, mint amit a superbowl szünetében tettek elénk.

 3. Az benne a vészesen szar, hogy ilyen D-kategóriás, facepalm generátor dumákkal töltik majd ki a súlytalan műanyag akciózás közötti részeket.

 4. okééé akkor ezt nem nézzük meg, és még mindig izgattotan ülök be 6. környékén:)

 5. Persze ettől a jelenettől én se estem hasra – nem is az a célja – viszont a többi videó alapján én legalábbis nagyon várom. Mondjuk tessék megtekinteni a párizsos üldözéses cuccot !

 6. Engem spec az idegesít, hogy a csaj speciel nem tud futni. Talán életében sohasem futott még, annyira szarul csinálja.

 7. Én szeretem az ilyen B-C kategóriájú moviekat, amiket eredetileg Anak szántak. Nem kell tőlük sokat várni, és akkor szórakoztatnak. Persze ezt csak a mostani jelenetből szűröm le. Ha tele lesz látványos akcióval és kevés efféle dumával akkor király film lesz! :)

 8. Ne vaárjatok már idézhető, súlyos dumákat. Hát eleve az ötlet G.I. Joe. Érted…

 9. :-) juj!!! Legközelebb, ha tudják, hogy futós jelenet van a filmben a szereplőválogatásra vigyenek be egy futópadot, mert a csaj konkrétan NEM TUD FUTNI!!! lol!
  Nemt’om…eddig sajnáltam, hogy Jensen Ackles nem vállalata a szerepet, mostmár nem sajnálom annyira…..hihi!:-)

 10. Az a filmben a tré, hogy semmi, de semmi köze sincs a valódi G.I. Joe feelinghez. Storm Shadow-n és Snake Eyes -on kívül semmit sem őriztek meg a régi stílusból, ami nem is lenne gond ha úgy hínák a filmet, hogy “Hú, de bazi nagy hősök 1.”

  Legyenek benne igazi karakterek, mint Roadblock, Bazooka, Flint vagy az a Cobra a motoros fűrésszel.

  Ez így gyenge, akárcsak a párbeszéd. Moziban 100 hogy kihagyom.

 11. Gabesz83, “…de semmi köze sincs a valódi G.I. Joe feelinghez..” ??? Az milyen ?

 12. Amúgy a film az lesz aminek szánták, agyatlan könnyed komolytalan CG baromság, volt is ilyen, van is ilyen, meg még lesz pár ilyen, sztem fölösleges ezen kiakadni. Legalább azt kapjuk amit sugallnak az előzetesek és nem leszünk átbas*va a moziban, mint pl: idén is lehetne sorolni, hogy trailer mit sugallt és mi lett, Termi 4 komoly epikus film, egy s*ar lett, Wolvi szintén, TF2-darkosabb lett? NEM! HP6, akciós lett, darkos? NEM! Itt legalább nem leszek átkúrva :-)

 13. Gondolom ez vm teszt akar lenni, hogy tényleg így gondolom, vagy csak a rutin szöveget nyomom.

  Hát barátom, én ezekkel a játékokkal, mesékkel nőttem fel. Minden figurának, szereplőnek volt IGAZI karaktere, ami teremtett egy hangulatot. Mindig tudtad, hogy melyik katona mire, hogyan, milyen stílusban fog reagálni.

  Az egyediség, ami a katonákat jellemezte, adta a játék, és a mesék hangulatát. Nem ez az egyen robot cucc, amiben tök ugyanúgy néznek ki egytől-egyig. Olyan mintha a Csillagközi Invázió ruháit rányomták volna az aktuális üdvöskére. 1000 ilyen film volt már és még 1000 lesz.

  LEHET, hogy ez amit mondok a G.I. Joe karakterekről, az nem megvalósítható filmen, de akkor csak ismételni tudom, magam: ne mondják rá , hogy G.I. Joe, mert nem az. Még akkor sem ha a két nindzsát belefabrikálták a történetbe.

 14. Nem értelek Gabesz, Duke miben volt egyedi, vagy Scarlett vagy Hawk? Ők szerepelnek a filmben! Most pl: Duke-ot nem öltöztethetik be eszkimónak, hogy egyedi legyen ha nem ő az?! Párszor már le lett írva, GI JOE=az egész univerzuma, tehát a 2006-os Sigma rajzfilm sorozat is, melyre meglepően hasonlítanak a rucik!
  Kik voltak egyediek a filmben szereplő karakterek közül? A ninják! Ők azok lesznek? IGEN! Az egyetlen szereplő amiért pattogni lehet, Ripcord/Wayans.

 15. Én “öreg” motoros vagyok tehát a 2006 os szigma rajzfilm sorozat nekem kimaradt, ahogy leírod, azt tudom mondani, hogy szerencsére. Megcsúfolása lehet a régieknek.

  A régi rajzfilmből, ami talán a 90 es években volt vmikor kb 15 figura volt, aki miatt pattogni lehet.

  Lehet már nem az én fajta GI Joe fan korosztályt célozták meg a filmmel, de ugye te sem gondolod, hogy a “GI Joe Univerzuma” 4 ismert főből áll. Mert szerintem legalább 50 ből.

  Ezek a karakterek számomra semmilyenek, tucat szereplők.

 16. Aha, szóval azért nem GI JOE-film, mert a fő karaktereket rakták bele (Hawk, Duke, Scarlett, Ripcord, Snake Eye) és nem a huszadrangú egy-egy részben feltűnő eszkimókat, vadászokat, halászokat?! Érdekes logika. Az meg, hogy ezek tucatszereplők? Te vagy GI-Joe-fan? Ez olyan mintha az x-menből kihagyták volna, X-professzort, Rozsomákot, akkor meg az lenne a baj, hogy hol vannak ők! Sztem meg csak nyavajogtok hülyeségeket, mint pl: az új ST-filmnél nem Star Trek film hasonlók. Azt aláírom a film idiótaság lesz, azt nem is lehet számonkérni, de hogy nem Gi joe, meg ilyen hülyeségeket felhozni indokként, nevetséges!

 17. Nem értem ezt a felháborodást, ez a jelenet úgy ahogy van direct to video színvonal, a párbeszéd a beállítás de még a díszlet is rémgagyi. Eddig se érdekelt különösebben ez a film, ezek után még annyira se.

 18. Kedves sandor8206…

  Én kultúrált hangnemben írok, kérlek tedd te is azt. Mindenféle előtörő agresszivitás nélkül. Mert azt nem nagyon csipom.

  Nem a karakterek tucatszereplők, hanem ahogy megjelenítik őket. Ugyanaz a jelmez, mint a többi 1000 vérgagyi B-s megmentem a világot, de húzok vm fasza High-Tech cuccot filmben ( és it nem a vasemberre gondolok, mondjuk az nem is B-s).

  A beletett karakterekkel nincs semmi bajom, hanem csak szimplán értsd meg:

  1.-Kevésnek tartom.
  2.-Nem tetszik a megjelenítésük.

  Nekem van egy vélemyényem. Egy gondolatmenetem, amit itt megosztok, mert ugye meglehet. Akár tetszik, akár nem. Ha valakinek nem egyezik a vélemyéne a tiéddel, akkor az meg kapásból nevetséges. Tudom, mindenki hülye csak te vagy helikopter.

 19. jajistenem, nem akkora para ez…jó kis popcorn mozi lesz, könnyed , buta faszságokkal megbontva, hogy ne legyen olyan monoton a nagy csapatás.

  A csak futásával semmi baj, csak a kézfejét tartja kicsit hülyén…kurvára máshogy kell futni futógépen mint rendesbe…

 20. Gabesz83, semmi agresszivitás nincs abban amit írok, csak szimplán hülyeség amit írsz erre akarok rávilágítani, hogy nem lehet a filmben eszkimó ha az a karakter nincs a filmben, a kinézet fogadd el 2009 írunk, a legócskább jenki katonák is komolyabb cucca van mint a régi flanelinges Duke-nak. Csak az az érv “nevetséges”, hogy nem GI Joe! Szereplők ugyanazok, stílus ugyanaz, ugyanaz a gagyiság mint a régi sorozat.

 21. szerintem vicces ez a jelenet :) egy tinifilmet nézve(?) kikapcsolnám a tévét reflexből, de hogy egy gi joe moziban ilyen “oda nem illő” hülyeség van, növeli a kontrasztot = fun. éppen úgy, ahogy egy tragédiában a komikus elemek erősítik a tragikus véget :D és úgy, ahogy az animék tele vannak kis aranyos (kawaii) izémizékkel az egyik jelenetben, két perc múlva pedig már a főhős fetreng a saját vérében, nagyon-szomorú-zenés aláfestéssel.

 22. Barcsak ez lenne a legrosszabb jelenet a filmben. Amugy iden volt mar jo film a mozikban? :)

 23. Hát ez a “csajozós” duma akkora egy blődség lett oO Ma már ahhoz is nagy tehetség kell, hogy valaki értelmes poénokat tegyen egy filmbe, vagy mi?

  BTW human: ugyanúgy éreztem magam, mint te most, csak én még akkor, amikor az első 3(?) perces részletet adták ki…

 24. amúgy hülyékvagytok. tök normálisan fut a csaj. a csávó viszont 40 kilóval se tud szabályosan fekvenyomni???LOL

 25. kedvencem, benne van egy csomó filmben amikor azt hiszik az írók hogy valami atom szójáték-fejtörős-beszólást beleraktak és annak ilyen nagyon durván kéne ütni közben meg rohadtul nincs semmi érdekes benne:D

 26. Még mindig nem tűnik rosszabbnak, mint az Ironman, pedig az is alulról karcolta a facepalm alsó tartományát.

 27. Gabesz: hogy a retekbe ne lenne ugyanolyan az összes armored suit? Demihuman alapra mit tudnál építeni? Már a piszokkreatív japók is egymásról koppintják a meka suitokat, akkor az amcsik mit építenének? Hasonlítanak, mind ugyanarra való, ugyanaz van benne, egy két dizájnelem változik aztán csókolom. Utóbbi időben egyedül az IronMan hozott egy kis üde színfoltot a megvalósítással (pl ahogy felveszi Stark a rucit, az odavágott, többször visszatekertem hogy megnézzem újra és újra). Ritka az hogy vmeik dizájner egy elmébe égő páncélt tud tervezni egy-egy filmbe (pl Stormtrooper páncél, vagy a jellegzetes marine páncél starcraft világból, stb)

 28. Wayans buta arccal pofára esik….most őszintén, mit vársz ettől az egy jelenettől! ;)

 29. A gyártók helyében én is aggódnék a film szereplése miatt. Ugyan mi a pláne abban, hogy pár terrorista világuralmat akar, és pár kommandós meg akarja menteni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.