12 hozzászólás a “Rourke dedikálja Stallone hátát” bejegyzéshez

 1. Én, meg nagyon is remélem, hogy sok jó filmel fog még minket meglepni!
  Hajrá! Iszonyat várós ;)

 2. Sly bácsi a Rambo4 és a Rocky6 filmje után bármivel jöhet, úgy is megnézem. :D

  Expendables = Nagyon Nagyon Várós

 3. wow,wow, wow…. ez is várós, az R5 is várós, a sin city is várós, ezen két faszi összes új filmje várós. :)

 4. Most ne hagyja abba a filmezést, amikor végre olyan szerepeket tud vállalni és játszani, amik meg is felelnek a korának és nem tűnik bohócnak a filmben.
  Stallone Forever!!!
  :DDD

 5. 50-60 éves festett hajú nyugdíjasok (zsoldosok) mennek megdönteni a kubai diktátor hatalmát!? Ez biztos vígjáték lesz, ha nem, akkor meg végjáték. Az lenne az igazi, ha mernék vállalni, hogy ők ‘real badass’-ek.

  Sly behúzza a hasát:D

 6. Inkabb menjenek 50 éves nyugdijasok hatalmat dönteni, mint 18 éves tinik ( akik eredetileg 25-30 évesek )világot menteni.

 7. Újabb kép az Expendablesből, mint látjátok Stallone egy Sin City rajongót fog alakítani – :D:D:D:D:D:D:D

  de mondjuk tényleg több realitás van abban hogy idősebbek mert általában (legalábbis gondolom) a zsoldosok nem 20 éves kis nyomik

 8. Modern kori hadtörténelem fiúk a Stallone kora miatt fanyalgóknak: 2002-ben Afganisztánban a legidősebb operátor egy aktív szolgálatot teljesítő(értsd. fegyveres összetűzésben részt vevő) nehéz terepen dolgozó férfi a különleges alakulat megbecsült tagjai közül 61 évesen teljesítette feladatait a világ egyik legrosszabb hadművelet zónájában.

  Minden tiszteletem Sly őrültségéé 62 évesen, az edzésprogramja teljesítéséért, egyedül talán Bronson esetében láttam hasonló formabontó erőnlétet hatvanon túl, bár nála ez valahogy természetesebbnek hatott, persze különböző kategóriában mozognak. Stallone-ről hittem a legkevésbé, hogy ennyire várakozás teljes lesz egy új film tőle, teszem azt öt évvel ezelőtt a legkevésbé sem lett volna így.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.