A hálátlan k

Ezt a Megan Fox-interjút nem tudom nem belinkelni. Most komolyan, ilyet nyilatkozni: “I mean, I can’t s— on this movie [Transformers] because it did give me a career and open all these doors for me. But I don’t want to blow smoke up people’s a–. People are well aware that this is not a movie about acting.”

human
írta
2009. 07. 30. 03:44
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “A hálátlan k” bejegyzéshez

 1. Először azt olvastam ki a címből hogy hálátlanok (a nézők). De amikor megakadt a szemem a hölgy nevén rögtön átfogalmazódott a cím is :D:D

 2. ingyencirkusz. nem hiszem, hogy az ilyen ide-oda beszólogatós dolgok valóban azok, aminek mi látjuk őket. el tudom képzelni, ahogy egy délutáni kávé mellett kacarászva kitalálták, hogy mi lesz Megan új botránykijelentése….

 3. Nem tudom miért baj, ha valaki brutálisan őszinte. Lehet azért, mert nem vagyunk hozzászokva. Fox kisasszony minden szava igaz, jó látni, hogy nem egy üresfejű baba a csaj!
  Go Megan!

 4. ezt is csak azután tudta mondani, miután leforgatták a 2. részt:D:DD:D egyetértek a címmel..

 5. Ettől még tuti benne lesz a 3. ban is.
  Transformers Megan Nélkül? :S
  Amúgy oké, hogy folyton azért pityereg mert nem tudja megmutani színészi képességeit, meg is értem, télleg sz*r lehet ha csak azért vagy a vásznon, mert 1 bombázó. De valahogy nem tudom sajnálni, annyi pénzért amennyit leakasztott (és még le is fog) én is játszanám (esetemben) az üresfejű macsót, de még a csöcsös csajt is, ha a studió meg tudja oldani:)
  Lehet, hogy ez elk**rvulás, de pénz beszíl, és ha most leállnak a szerepek osztogatásával, akkor pár év múlva Megan lesz az első aki megpróbl visszatáncolni a Hot Chick körbe.

 6. valszleg csak viccnek szanta human a “halatlan k”-t. legalabbis remelem, mert pont az lenne a gaz, h a csaj arrol aradozna, mekkora szineszi kihivas volt a transformers :)

  monnyuk arra kivancsi leszek, szerepel-e majd komolyabb filmekben is (ami azert reszben az o dontese is), illetve ha igen, meggyozo alakitast nyujt-e bennuk, mert addig ez csak pi**afust.

 7. van ez igy, azt hiszi most sok pénze van, de ha elfogy, rá kell jönnie hogy hollywood sose fogja a “színészi tehetségért” szerződtetni de majd biztos vagyok benne nem lesz olyan nagy a szája, ha már nem kell senkienk
  tök olyan mint a Keira Knigthly is, aki nagyban kijelntette hogy tökre eleg vana kalandfilmekből, mível komoly színésznek vallja magát, akkor miért vállalta el a karib filmeket

 8. wice: hm? ha nem tetszik neki akkor hallgasson róla szerintem, leszólni nem kötelező semmit. Mondjuk így sincs veszélyeztetve a helye a harmadik részben szerintem.

 9. Hat sztem a szineszi tehetseget a most kesszulo westerm filmjeben ki tugya mutatni Jonah Hex-ben.

  De sztem o sem a szineszi tehetsegerol lessz hires!

 10. Ugyanmár…ha valaki olyan komoly színésznőnek tartja magát, akkor annak idején nem vállalja el a Transformers első részét sem, hisz azért lássuk be, mindenki tudta: ezek a filmek nem a zseniális színészi alakításoktól lesznek hangosak. (Ahogy k.rvára nem is lettek azok!)
  Sanszos, hogy a kislány most épp az igencsak divatos “megmondom, hogy milyen rohadt őszinte is tudok lenni azzal a kis okos fejemmel” stílusát vette elő, még egy kis csillogás és lóvé reményében.
  szeretjük Megant, de nem a száját kell jártatnia meg megjátszani az őszintét, mert az ilyen kijelentéseknek sosincs foganatja. az állítását csak azzal tudja bizonyítani ha jól játszik. ennyi. ha meg a szerepekkel van gondja keressen másik ügynököt!
  reklámfogás. nincs hírértéke.

 11. jimbo1000 : ha olyan nagy a szája és elfogyna a pénze nem gond,mert mélytorkos lányokra mindig szükség van :D

 12. multkor láttam a “How to Lose Friends & Alienate People”-t, ott azért lett volna több lehetősége, hogy megmutassa mit tud, de egy nagy kövér nulla volt.

  Lehet, hogy a fél világ megdugná, de ennyi kb.

 13. Teny hogy a Transformers filmek nem a szineszi alakitasokrol szolnak – viszont az hogy Megan draga egy iszonyatosan tehetsegtelen buta picsa, az meg igy is lejott mindket reszbol.

 14. CSiPet: én halál tanknak olvastam de mind1:D
  b0bs0n: “Lehet, hogy a fél világ megdugná, de ennyi kb.” (magyarul minden pasi):D

 15. nem értem hogy az az ember (te) hogy nézheti meg egyáltalán azt a filmet mint a transformers aki azt mondta h az év filmje(jogosan) a nem vénnek való vidék….
  csak az a bajom a transformersel h pont emiatt nem csinálnak jo filmeket mert a (pláza)nép ezt kajálja…
  Megan Fox pedig azt mond amit akar… szerintem.

 16. mert ugye csak komoly drámát szabad nézni ha a No Country kedvenc, popcornfilmet nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.