Idézem James Cameront: “Halott vagy haver”

Még mindig csak forgatási képekkel támadnak, ezúttal az Empire szerzett be egyet.

Erről jut eszembe: látom páran hiányolják, hogy nem az Iron Man által kitaposott utat járja az Avatar reklámkampánya, azaz még nincs tele a net trailerekkel meg előzetesekkel “míg ilyenkor már rég szokott”, pedig hát ez kurvajó. Nem tudunk sokat, de már így is sokat tudunk. Augusztus végefelé jön majd az előzetes, nyugi.

human
írta
2009. 07. 30. 18:23
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Idézem James Cameront: “Halott vagy haver”” bejegyzéshez

 1. Kemény, hogy még ő is terepszínű cuccban van, kicsit beleélte magát a filmbe :-)
  + sztem is tök jó, hogy még nincs 13. TV-spot a filmhez, trailert megnézzük és nekem kb. ennyi is lesz.

 2. jó kép :)
  nem is baj h nincs tele a net, mondjuk már az a teaser nagyon jöhetne (nem a 15 perc), de lehet h a teasert se nézem meg

 3. Nekem tetszik ez a hozzáállás, a 2 perc körüli trailer pont elég lesz a filmből, de aki akar többet is látni az meg benevezhet a 15 percre. Még ha nálunk nem is lenne (bár remélem lesz) akkor is ki lehet menni mondjuk Bécsbe.

 4. Nyilván nem kell 5 előzetes meg 18 tv spot de azért minimum az a 2 perces trailer nekem még hiányzik ahhoz, hogy kikáltsam az évezred filmjének ahogy oly sokan megtették már pár kép meg Cameron alapján. :)

 5. Nahh, Andree azér ennyire ne igyunk előre a medve bőrére! Biztos jó lesz, de maradjunk csak a várós állapotba! :D
  Ráérünk dicsérni!

 6. Én úgy döntöttem felhagyok az előzetes nézéssel, a korábbi poszt által felvetett okok miatt. A District 9-ből néztem egyet még meg, de lehet azt sem kellett volna. Ennél sem hiányzik, bár olyan szempontból jó volna látni valamit, hogy értsem mire ez a fene nagy hype. Az lesz a vége, hogy megvárom, amíg ősszel a mozikban adnak belőle valamit.

 7. elhatároztam hogy ennek a filmnek egy előzetesét sem fogom megnézni tudatosan. rohadtul elegem van már a trailerek baszakodásából.

 8. Avatar sztem jó film lesz, én a rajzfilmet is néztem Nickelodeonon :D, az se rossz

 9. Aáááőőő én trailert akarok. Ebben az évben ez az egyetlen film amiben még bízok. Az összes többi épphogy megütötte a középkategóriát. Nekem. Így visszatekintve még talán a Star Trek volt a legjobb, ami elsőre persze ratyinak tűnt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.