34 hozzászólás a “A hét híre: Alien prequel by Ridley Scott” bejegyzéshez

 1. Nem rossz hír, bár nem tudom, hogy hozzák össze a storyt. Hisz elvileg emberek a Nostromo előtt még sosem találkoztak az idegenekkel.

 2. Ha senki sem éli túl az első találkozást, ugyan ki tudná meg, hogy alienekkel találkoztak az emberek? :)

 3. hát ugye ez az alien könyvekben úgy volt, hogy ha egy űrhajó eltűnt, (nem adott jelet magáról) akkor arról azért tudtak és küldték a felderítőt vagy a kommándót megnézni mi van. Mint a telepnél az Aliensbe pl…

 4. Ez remek hír, sőt nagyszerű. Már csak egy jó forgató könyv író kell, és komolyan vehető színészek.

 5. “Már csak egy jó forgató könyv író kell, ”

  már megvan. egy kvázi nullfilmes srác.

 6. eric: Biztos vannak olyan emberek a világon akikért nem küldenek mentőakciót. Bűnözők, csempészek meg hasonlók, egy ilyen csapat simán eltűnhet anélkül, hogy valaha is megtudná bárki mi lett velük. Mert tényleg úgy lenne logikus, hogy senki nem éli túl a filmet.

 7. nem, a nap hire az lett volna nekem, hogy Fincher rendezi, ez igy nem tul jo nekem, mert nekem az Alien a quadrologia legkevesbe tetszo darabja (8/10 azert :P), de azt szeretem az alien filmekben, hogy mindegyiket mas rendezte, ezert vmilyen szinten mindegyik mas, most meg ez megbomlik, raadasul nekem mar az alien szo is osszefonodott ripley-vel, es igy prequelben hianyozni fog, egyelore nem tunik ez igy jo otletnek, ha russel crowe foszerepet kap benne, tokon szurom magam

 8. madcows: Várj szóval neked az Alien Resurrection jobban tetszett, mint az Alien? Azigen :D Semmi gond ezzel, csak ilyet is ritkán hallani bárkitől :)

 9. Igen, de neki az Alien tetszett a legkevébé látszólag.

  Amúgy az Alien3 a legjobb rész szerintem is, kivéve, hogy az első nyilván eredeti ötlet, és hatalmas, mint olyan. A Res. is elég jó.

  Ez meg, hogy RS rendezi, szerintem azért bőven ad reményt, hogy visszanyeri régi fényét a sorozat, lemossa az AvP mocskát magáról.

  Go Antal & Scott!!!

 10. Szerintem jó, hogy az öreg rendezi megint.Félnék ha odaadnák valami elsőfilmesnek. Vagy szintén nem örülnék mondjuk: McG, Anderson, Bay vagy hasonlóknak.
  De szivesen látnám mondjuk Proyas vagy Boyle kezében.

 11. proyas a lelkileg kattant drogos művész, vagy Boyle a vidáman kattant angol drogos rendező kezében? :)

  Akkor inkább Fincher.

  Ridley öregszik. Mi volt a legutóbbi jó filmje?
  A Gladiátor…nemde?
  (2000)

 12. Nálam mindig is az Alien marad a favorit, faja suspense-horror, remek atmoszféra, tényleg ezerféleképpen interpretálható, így a link bölcsész hajlamaimat is kiélhetem rajta… Én azóta verem a seggem a földhöz, amióta először olvastam ezt a hírt.

  p.s.: No offense, meg tényleg nem kötözködni akarok, de a Resurrection-t csak a kiba’jó effektek és a jó casting (minusz Dan Hedaya) mentik meg attól a ZS-kategóriától. Én is jót szórakoztam rajta annó, de olyan buta az egész, hogy én speciel nem is tekintem a sorozat egyik darabjának, inkább fanfiction szintű spinoffként kezelem, Sigourney Weaver ide vagy oda :D

 13. A hírrel kapcsolatban az a furcsa helyzet állt elő, hogy hamarabb olvastam nyomtatott sajtóban, mint a neten. Ilyen se mostanában volt. Én jobban örülök, hogy egy nevesebb rendező veszi kézbe. Jó lenne egy olyan film, amibe emberek nem is lesznek, csak az idegenek, meg egy új földönkívüli faj, de erre valószínűleg kevés esély van. Illetve azt a filmet valószínűleg egy másik bolygó lakóinak forgatnák/vetítenék.:)

 14. KOnzervmannak igaza van , sajnos manapság már a régi direktorok nem muzsikálnak úgy ahogy annak idején, nekem olyan hálliwódi nagyágyú mint spielberg, lucas, scott, emmerich, burton, tarantino, cameron, stb stb(vannak még) neve manapság nem akkora garancia mint volt a 80as-90es években (és a 80-90es évek igazán remek színészei is túl vannak a csúcson jó pár évvel, a mai generáció híjján van a nagy neveknek és karaktereknek ezért játszik chris bale mindent, nincs helyette más aki beugorhatna :D), ridley scott pedig szerintem inkább a black hawk down (2001) óta valóban nem csinált semmi igazán remeket.
  Mondjuk nekem nincs bajom azzal hogy ő rendez alien előzmény múvit, , sőt…ez talán nem is hét híre hanem hónap vagy tán év híre inkább.

 15. Bence: én azért az American Gangster-t is a jobb filmjei közé sorolom. Semmi forradalmi, semmi “extra”, mégis tisztességes rendezés volt.

 16. Bobzenub:Az American Gangster pontosan semmi extra kategória…és azért Scottnak az nem dicséret hogy “tisztességes” rendezés volt, és képes volt egy egyszer végignézhető filmet lerakni az asztalra amire 20 év múlva a kutya sem fog emlékezni…ezzel nem azt mondom hogy rossz lenne a film-Ridley Scottnak olyan hű de rossz filmje nincs is, bár ezen lehet vitázni:G.I.Jane- csak egy Ridley Scotttól nem egy középszerű filmet várok (ha emlegetni is fogják azt is csak azért mert a műfajban ez az egyetlen rendezése, egyébként én láttam majd’ az összes filmjét,a legtöbbje emlékezetes is maradt erről-arról, de az American Gangster az amiről csak annyi emlékem van hogy sok fekete volt benne és talán Denzel volt a főszereplő…pedig ez még aránylag friss film és én se rég láttam,pontosan azért mert annyira nem volt extra).

 17. Jujj de jó…Jujj de jó..
  De akkor mi lessz a sztori? Arról lenne szó hogy hogyan került az idegen hajó a bolygóra? Nem volnának benne emberek?Alien vs. Alien.Az durva.

 18. Emma’s War (2011) (in production) (producer)
  Untitled Alien Prequel (2011) (announced) (producer)
  The Kind One (2010) (announced) (producer)
  The Low Dweller (2011) (pre-production) (producer)
  The A-Team (2010) (pre-production) (producer)
  Sidney Hall (2010) (pre-production) (executive producer)
  Robin Hood (2010) (filming) (producer)
  Cracks (2009) (completed) (executive producer)

  Ezek közül csak 1 Russel-es film lesz (Robin a Russsel).
  Nekem csak egy aggodalmam szokott lenni az ilyen nagyon korán beharangozott, nagyszabású filmek kapcsán, hogy kiveséző és “igényeket követelő” rajongó tábor ás kritikusok hatására, a végkifejlet akár rosszul sül el.

  De szerintem meg fogja tudni csinálni nézhető mozifilmre.

 19. Úgy tűnik megvan az esély egy igazán jó filmre. Ha hozzávesszük, hogy minden Alien filmet ugyanazok írtak, csak a rendezők változtak, és az első kettő volt igazán jó, nagyon úgy tűnik, hogy tényleg csak a megfelelő rendező hiányzott a franchise-ból az utóbbi évtizedekben.

 20. [ez a legfrissebb hír, az imdbt felejtsétek el az ilyen állapotban levő filmeknél. Az, hogy a linket nem követted az külön fekete pont, ott láthattad volna hogy milyen “friss” az imdb adatlap – a zerk.]

 21. Ami Alien én annak csak örülök. Főleg, hogy ez az újabb rész szerintem Ridley S. kezében jó helyen van, nem hiszem hogy gond lesz vele. Egyébként kb. mikorra várható? Tudom, hogy elég kezdeti stádiumban van a dolog, de úgy mégis… Jövő év vége esetleg?

 22. Hogy a fenébe ne lenne jó ez a hír :_D nem mondom hogy nem néztem volna meg a másik emberke rendezte alkotást is és lehet nem is lett volna rossz na de Ridley papa akkor is Ridley papa =)odébb van még ez majd akkor kiderül hogy hogy sikerül, én bizakodom azért.
  És az amerikai gengszter akkor is jó film számomra :)

 23. Amellett hogy minden tiszteletem az első filmet alkotó embereké meg kell azt is jegyezni hogy rettentően sok ötlet és hangulat van a mellékelt reklámfilmek alkotójában is. Ha ehez még hozzávesszük hogy a TDK-t is ‘elnéztük’ az új alkotóknak és ennek köszönhetjük az eddigi legjobb Joker alakítást (többek között, ha csak az elindult ‘dark’ divathullámot nem említjük) akkor szerintem semmi gond nem lett volna Carl Rinsch-el sem.

 24. Azért megnézém Bay rendezésében, amint a naplementébe repülve egy helikopteren az Alien “szeretkezik” Megan Fox-al , miközben a rakodógépek(óriásrobotok) lent párbajoznak, majd minden felrobban…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.