Fantastic Mr. Fox-előzetes

Ilyen, amikor Wes Anderson animált filmezik, rögtön a régimódi stopmotion iskolát követve. Mr Fox történetéről itt olvashattok. Jó zene, heist hangulat, kicsit furcsa megvalósítás, ez jöhet, de csak dvd-n szerintem.

9 hozzászólás a “Fantastic Mr. Fox-előzetes” bejegyzéshez

  1. A trailer alatt végig valami mosolygós hangulat fogott el, kíváncsivá tettek!

  2. Hát ez nagyon nagyon nagyon jó lesz!
    Amúgy is Wes Anderson az egyik kedvenc amerikai rendezőm a humora, a szuper zenei ízlése és a részletekre történő odafigyelése miatt. Már ez az előzetes is tele van olyan apróságokkal, amik miatt 5000x nézős minden filmje.

  3. Nagyon szép lett és én nem érzékeltem benne olyan nagy számítógépes utómunkát,mint amire számítani lehetett.Hatalmas ötletek-de Roald Dahltól mit várna az ember?Jó,hogy ezt Anderson kapta meg.Csak mikor jön majd?A premier a Londoni Film Festen lesz.

  4. Az első mR Fantastic post óta tudom, hogy jó lesz ez a film, de hogy ennyire:)
    Wes Anderson örök kedvenc, hihetetlen nagy zseni. A Régi Teamje is “szerepel” Nálam az első helyre lépett elő a várólistán.

  5. Nos,anyira szerintem nincs jol megcsinalva mint a Karacsonyi lidercnyomas,de egynek nem rossz.

  6. Úgy érzem ezekkel a színészekkel meg lehetett volna ezt a sztorit csinálni, kicsit átírva, élőszereplősre, és Wes Anderson neve miatt úgy is tuti megnézném, de lehet hogy még többen is. Csak egy felvetés… de így is tuti megnézem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.