Heti mozibemutatók: július 30.

Még nem tudom hogy alakul, talán a bunyó, mert a szerelem története nem valami jó. A baj, hogy a bunyó olyan embernek tetszett akivel inverz az ízlésünk, szal.. majd csak lesz valami, mindegy. Ami tuti, hogy ezek jöttek a héten:

 • Bunyó (Fighting)
 • Szerelem olasz módra (Everybody Wants to Be Italian) – két éves film, ezt most kellett behozni.

Tényleg, miért nem fér el egy Up az ilyen üres hétre. Vagy a Funny People, ami kinn most érkezett. Ehh. Hagyjuk.

human
írta
2009. 07. 31. 03:59
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 30.” bejegyzéshez

 1. a disney tapasztalata szerint az animációs filmek európában jobban mennek ősszel, a célcsoport pedig nem az a letöltögetős típus. az apatow-produkciók pedig rendre buknak nálunk, ráadásul ez egy nehéz darab, szóval nem biztos, hogy közönségfilm esz belőle. ezért a halasztás.

 2. Búnyót valszeg valamilyen formában meg fogom nézni, de vhogy a főszereplő srácra ránézve, nem tudom elképzelni utcai harcosként, főleg nem olyan drabál állatok ellen, mint amilyenek az előzetesben vannak.

  Valami kicsit sunyibb, szálkásabb csávót tudnék elképzelni a filmben, mint amilyen például Brad Pitt volt a Harcosok Klubbjában.

 3. AE: tök igazad van, de onnantól nem elmaradt haszon ha valaki letölti, mert nem is számolnak vele, róla lemondtak amikor nem hozták be időben.

  Az Up meg persze, főleg gyerekcucc az meg szinkronnal lesz menő, és hát ősszel majd már a dvdre (minimum r5-re) vághatja rá a szinkronwarez csapat, szal biztos árt is, de tuti kiszámolták.

 4. Hallod Gabesz, az a főszereplő srác azért eléggé durván izmos, miért ne lehetne elképzelni utcai harcosként? Ahol ráadásul nem is az izom számít hanem a kitartás (nézz rá egy boxolóra).

 5. everybody wants to be italiant kb 100-an megnézik majd…szal nem tom, h ismeretlen színészekkel, egy 2 éves filmmel mire számítanak… bunyó sztem nézős lesz….funny people-t meg alig várom:D, mondjuk sztem ugly truth is jöhetett volna már most..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.