Nézzünk filmet: The Blind Side

Valójában ez csak trailer, de mivel könyvfeldolgozás, meg igaz történet (mindenki ismeri tuti), ezért úgy gondolták, hogy az egészet bemutatják. Sandra Bullock befogadja a srácot, fistbump, elszökik a srác, fistbump, megtalálja magát a fociban, fistbump, satöbbi. Az apuka nem örül elsőnek, de aztán ő is megszereti biztos. Mi maradt még ki? Szóval most láttuk 2 percben, azt hiszem meg is vagyunk.

9 hozzászólás a “Nézzünk filmet: The Blind Side” bejegyzéshez

  1. Szeretem az ilyen filmeket.

    Csak megnézi az ember és űgy érzi látta az egész filmet. :P

  2. Húú, de nem tudok fogalmazni, szóval az ilyen trailereket szeretem, mert után olyan, mintha láttam volna az egész filmet.

  3. Viszont a Dolans Caddillac-et megnéztem, és tényleg nem volt több, mint amit a trailer ígért. Vagy amiről az alapjául szolgáló pároldalas novella szólt.
    Viszont kevesebb se. Legalább.

  4. Ezen sokat gondolkodtam mostanában, hogy miféle trend lehet ez, hogy lassan az egész filmet be kell már mutatni a trailerben hogy az ember érdeklődését felkeltse – vagy annyira üres lenne egy ilyen bemutató, ha csak részletek lennének benne, hogy muszáj ilyenekkel operálniuk?! Nyilván ez a lassabb és drámaibb filmekre vonatkozik, az akciófilmeknél csak az akciójeleneteket pufogtatják el :) Mindenesetre maga a film nem tűnik rossznak, bár azért ez így tényleg elég elcsépelt, hogy effektíve tömörítve végig is néztük másfél perc alatt…

  5. Nagyon f*s ez a trélerben megnézheted a filmet dolog? És pont ennél a trélernél éreztem én is ezt amikor tegnap megnéztem. Minek kell ennyire mindent mutatni az összes “fordulatot” tudod mielőtt megnéznéd a filmet. Amúgy meg elég sablon a film, de egyszer beiktatnám.
    Bullock nagyon megöregedett :O

  6. Ezen akadtok le hogy bemutatja az egész filmet? lol Mindegy hogy mit nézel a filmek 95%-ának happy end a vége na ennyi
    másrészt emg csak az nézzen iylen filmet aki már látott ilyet ÉS!!! átudja élni amúgy teljesen felesleges……

  7. Most olvasom csak, hogy ez a film Michael Oherről szól. :-O Ezt eddig nem is tudtam. A srácot a Baltimore Ravens választotta az idei draft első körében és kurva jól nyomja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.