A Zöld Barbarella akivel nem McG keringőzik, mert az Mission Impossible lenne

Eredetileg úgy volt, hogy Stephen Chow rendezi a Green Hornetet (a Seth Greenes Rogenes éjszaka gépfegyverre krúzolós) meg lesz a társa a filmben is Hornetnek, de aztán mindkettő posztról lelépett. Most megtudhattuk, hogy szereplőnek ki jön a helyére: Jay Chou. Ki?

Bár Rodriguezt lepattintották a Barbarella projektről, azért nem halt el örökre a remake gondolata. Joe Gazzamot rángatták be írónak, és jelenleg Robert Luketic rendezné. Csak épp stúdió nem áll a film mögött. Luketic amúgy a 21-et és az Ugly Truthot vezényelte le mostanában.

A Mission:Impossible 4 is előrébb lépett picit, felfogadták Josh Applebaumot és Andre Nemecet. Aliast írtak előtte a csávók. Abrams meg producer tutira, a folytatás alapjának ötletét már kiadta nekik, hogy formálják valami egésszé.

McG elhintette, hogy a Terminátor 5-ben érkezne az időutazás is, ugye a jövőben. Ez a londoni hatalmas akciót egyelőre még nem hiszem, elvileg ott lenne valami háború jövőbeli gépek ellen 2012-es technológiával, vagy valami hasonló. Meglátjuk.

7 hozzászólás a “A Zöld Barbarella akivel nem McG keringőzik, mert az Mission Impossible lenne” bejegyzéshez

  1. Hülye ez az McG, lekophatna! Először hülyeségnek gondoltam amit tervez, de most már többször említette, szóval agyam eldobom mekkora egy marha. Bár megmondom őszintén, nem hiszem el, hogy tényleg ezt a sztorit akarná megfilmesíteni, mert akkora idióta senki sincs.

  2. “A Mission:Impossible 4 is előrébb lépett picit, felfogadták Josh Applebaumot és Andre Nemecet. Aliast írtak előtte a csávók. ”

    nem tudom, de nekem azonnal az october road jut eszembe rőluk:)

  3. Szegény McG :), minek erőltetni ezt a sok szart?! Hihetetlen, inkább jönne valami újjal, de most biztos ez a “menő”

  4. Barbarella projekt?
    Vajh hányan tudják mi fn termett az eredeti?
    A maga korában nagy durranás lehetett, no de mivel lehetne eladni a remaket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.