Call Me Astro

Októberben érkezik odakinn végre az Astro Boy-film, addig itt ez az előzetes. Tudós fia meghal, ezért felépíti robotból, aztán szuperhőssé kell rögtön válnia.

human
írta
2009. 08. 12. 02:46
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Call Me Astro” bejegyzéshez

 1. Az előző kisvideó alapján nem nagyon jött be.
  A mostani videó alapján pedig mindenképp nézős, de majd csak dvd-n.

 2. Az utolsó segglövöldözős poént igazán kihagyhatták volna… szánalmas. Amúgy a film jópofának tűnik, de kész mázli, hogy az eredeti alkotói már nem élnek, mert a trailer láttán felvágnák az ereiket. :D

 3. hát nem is tudom…felemás érzéseket váltott ki a trailer. szeretem az animációt, de igencsak kevés üti meg a szintet. (bár ez szubjektív) azért adok neki egy esélyt ahogy a Cloudy with a Chance of MeetBalls-nak is. hátha. (“Is this thing on?” ezen azért felkacagtam!)

 4. Könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy a trailer alapján nem sikerült elcseszniük! Nagyon várós! ;)

 5. Lekváros buktaszagú. A helyzet az, hogy a Cartoon Network-ön ugyanennek 3000 féle variációját láthatjuk, ráadásul nem is túl szépen van megcsinálva.
  De van egy két poén benne, az biztos.
  Who’s driving? – Vaúú, Vaúú
  Ez a trailer is olyan, hogy majd, amikor nézem ezt a filmet pár hónap múlva, lesz ez olyan érzésem, hogy úristen, hiszen én ezt már láttam. Persze csak a trailert láttam…

 6. A mangát nem olvastam (illetve nem láttam a belőle készült 3 anime-feldolgozást sem), de kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja azt követni a film. Bár az is elég érdekes elgondolás, hogy egy lassan 60 éves mangát ilyen amerikai stílusban animálnak meg, szóval túl sokat nem várok tőle.

 7. *kopp* *kopp* “Is this thing on?” LOL XD De ettől függetlenül nem nagyon kelti fel az érdeklődésemet. De talán így majd nálunk is lehet kapni Astro-s pólót. ^^

 8. meggyőződésem, hogy egy kicsit buzis ez a gyerek. az utolsó poén sem segített ezen. “I’ve got machine guns in my butt?”.. You wish you little freak…

 9. meggyözödesem, hogy te millAh homofob vagy. A film meg nem tünik rosznak, mesefilm most mit vártok töle Hamlet nagymonologot?

 10. Astro Boy a japánoknak az, ami az amerikaiaknak Superman, a franciáknak/belgáknak Tin Tin: alapvető, gyermekkori élmény, a lecsupaszított hős figurája. Bár az erdeti karaktherhez való hűség megkérdőjelezhető a trailer alapján, de nekem ettől függetlenül irtóra bejön eddig. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.