World Cinema

Josh Brolin moziba megy, és elsőre nem tud választani, hogy a két vetítettből melyiket nézze. Nem házivideó ám, Joel és Ethan Coen rendezte ezt a szösszenetet.

17 hozzászólás a “World Cinema” bejegyzéshez

  1. Egyszerű, de jó. Pure acting. :)

    ***Spoiler***
    Azt hittem a csákó a végén előbújik a pult alol, mikor Josh elmegy. :D

  2. “There’s a livestock in any of them?”

    LoL. Persze a felirat körülírása sem volt semmi. :]

  3. Rövid, szokatlanul egyszerű és frappáns, tetszett.
    Lehet tudni, hogy hova és mi célból készült?

  4. hehh:) nem vágtam le rögtön h ez am block a film, kamilláztam is h míly bátor Cohen trailer. :)

  5. Figyeljétek meg Brolin járását a moziból kifelé jövet. Annyira zsigerből tudja hozni az átlag amerikai kalapos vadparasztot, hogy olyan még lépteiben is mintha egy ganajos talicskát tolna előre kisterpeszben.

    Ennyire ráérezni valamire legutóbb Bush peckességében láttam.

  6. Hmmm… fura
    Azt mondhatnam, hogy semmirol nem szol, kozonseges, akar hetkoznapinak is mondhato tortenet es megis vegig oda kell ra figyelni, tartja a feszultseget.
    Valamit tudnak a Cohen fiverek.

  7. Először azt hittem, hogy kimaradt jelenet a No Country-ból, de amikor mondta, hogy Dan a neve, akkor ez megdőlt, plusz itt sokkal szószátyárabb is, mint abban. De nagyon nagyon jó!
    Josh Brolin hihetetlen nagy kaliber. “Josh Brolin for president” – írhatnám, de neki már az is megvolt, hehe.
    Én is köszönöm, Human! Egyre jobban szeretem ezt a honlapot, már egy csomószor jól indult a napom az itt látottaktól.

  8. Nade most gondoljatok bele, hogy ha előre nem tujátok, hogy ezt a Coen tesók hozták össze, akkor is ez lenne?
    Mert oké, bennem is volt feszültség, de azért, mert “nomen est omen” vártam valamit még. Vártam a váratlant, hogy mi lesz, hogy mit hoznak ki ebből. És most az lett a váratlan, hogy nem történt semmi, de ha ezek nem Coenék akkor ez szimplán mondanivaló-mentes lenne.

    A livestock poén jóó volt:D

  9. CyClotroniC
    A tavalyi Cannes-i filmfesztivalra keszult, ami jubileumi volt, ezert felkertek egy rakas ismert rendezot, hogy egy 3-4 perces rovidfilmet forgassanak a mozi szereteterol, es majd abbol lesz egy szkeccsfilm, Coen-eket is felkertek, epp a No Country-t forgattak, amikor felkertek oket, leforgattak ezt, aztan a fesztivalon hianyzott a filmbol a Brolinos szkeccs, mivel kivagtak a veglegesbol, most pedig netre kerult

  10. #11: Köszi, így már dereng, hogy volt szó a rövidfilm sorozatról, csak aztán később abból nem láttam semmit, meg utalás se volt rá a videóban, szóval nem volt egyértelmű, de a francia felirat miatt én is Cannes-ra tippeltem.

  11. Ez hihetetlen hogy amit Coenék csinálnak az mind zseniális?! Szerintem pedig egyáltalán nem volt olyan jó ez a kisfilm! Egész egyszerűen amit csinálnak attól mindenki beájul. Ha csinálnának egy pornófilmet, tuti azon mindenki áradozna hogy micsoda tehetségek…

  12. #14 human: Ízlés kérdése, de ott olyan szöveg volt írva Tom Hanks-nek, hogy szanaszét röhögtem magam rajta. Ellenben nekem a “Raising Arizona” a fekete ló Coenéktől, és a “Burn After Reading” is szürke volt, legalábbis szürkébb, mint a többi vígjátékuk/fekete komédiájuk, pedig sokan dicsérték.

  13. Es nem a Jatekszabalyt valasztotta :(
    A kisfilm meg csak epphogy elmegy, pedig Coenek a kedvenc rendezoim kozott vannak.

  14. Humoros volt és nem csak mert ők csinálták.Már a Párizs szeretlekben is összejött nekik a rövidezés.A Hollywoodi Lidércnyomás sem egy túl jó film…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.