Amelia-poszter

Ahh, mennyire nem kedvelem Hilary-t – ez volt az első gondolatom a poszter láttán. Aztán elolvastam miről szól, és hm. Az első nőről szól amúgy, aki átrepülte az atlanti óceánt, aztán amerika kedvence lett. Meg inspiráció sokaknak, a karizmája és bátorsága miatt.

Amelia poszter, Hilary Swank

human
írta
2009. 08. 13. 13:45
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Amelia-poszter” bejegyzéshez

 1. keves ennyire unalmas alapsztorival rendelkezo film van, biztos majd a biopic nyer 3 oscart, es jelolik meg 2-re

 2. Érdekesnek tűnik a story a színészek is rendben. De ez a rendező nő Mira Nair kicsoda, micsoda? Mit hoz ki belőle? Hát …

 3. 1 baj van ezzel az egésszel, mégpedig az hogy már több ugyanilyen film kijött korábban. Cate Blanchettel a főszerepben – ha jól emlékszem- pont pár éve. Nem tudom még mit tudnának a sztorihoz hozzáadni…

 4. nem jó a kép, kifejezetten zavar, h eltakarja a gépet a teljesen aránytalanul nagyított nő, zavar na, emiatt én sem nézném meg.

 5. Éjszaka a múzeumban 2 spinoff? :))
  Engem érdekel a film és várom az első trailert.

 6. Annyira azért nem mondanám, hogy felkapták :) Az utolsó, értékelhető film róla 1994-ben készült, ami viszont tévéfilm volt, Diane Keaton-nel a címszerepben. Szerintem sok jót ki lehet hozni Amelia Earhart történetéből és az előzetes alapján így is lesz. Richard Gere, Ewan McGregor is biztos nem fog csalódást okozni. Várós :))

 7. “nem jó a kép, kifejezetten zavar, h eltakarja a gépet a teljesen aránytalanul nagyított nő, zavar na, emiatt én sem nézném meg.”

  Komolyan azért nem néznél meg egy filmet, mert az egyik posztere nem tetszik? :)

  Szerintem elég fasza filmet lehetne csinálni Amelia Earhart életéből. Hogy ez sikerül-e, az más kérdés. Mindenesetre a szereposztás bizakodásra ad okot.

 8. Bírom a valakinek az életével foglakozó filmeket, vagy annak egy részletével foglalkozó filmeket. Swank jó színésznő, Gere de rég láttam valamirevaló filmben. Remélem jó lesz!

 9. A Leggyorsabb Indian jutott azonnal az eszembe,ahogy ránéztem erre a poszterre.Amerikai siker életrajzi film.

 10. “Komolyan azért nem néznél meg egy filmet, mert az egyik posztere nem tetszik? :)”

  sztem ugyanazt mondta, mint én, hogy ha csak a posztert látná, amiatt még nem menne be a moziba rá

 11. Érdekes téma, jó rendező, két SZÁMOMRA antipatikus színész. Hát ez így nagyon patthelyzett. Viszont az marha érdekes, hogy múltkor leszűrtem, hogy human utálja Julia Roberts-et, és nálam is valahogy ő és Hilary Swank azok, akik a “tehetségesnek” tartott színésznők közül a leghamarabb verik ki a biztosítékot.

 12. CyClotroniC
  azért hilary swanket nem nevezném “tehetségesnek tartott” színésznőnek 2 oszkárral és egy olyan filmmel a hátamögött mint a millio dolláros baby… lehet szeretni, nem szeretni, de a tehetségét elvitatni nem nagyon:)

 13. Hilaryt ne a millió dollárosban nézzétek meg hanem a Fiúk nem sírnakban. Na azért durván járt neki a oscar (és a film is jó)

 14. Tekintve, hogy Amelia elég erősen lehetett kém, így nem lenne rossz, ha ez a vonal bekerülne a filmbe. Viszont Hilary Swankot én csipázom a Boy’s don’t cry és a Black Dahlia (tré film volt, de nagyon) óta.

 15. Miért érdekes az, hogy az illető nőnemű? Teljesen mindegy mi van a lába között, ezért felesleges filmet készíteni.

 16. A plakát nagyon is sokat számít! Mivel promóciós kellék, ezzel is be kell tudni csalogatni a nézőket a moziba!
  Valóban nem egy elég jól sikerült plakát, már már zavaró ez a centrikos elrendezés! De nem akarom bírálni, ezen is sokat dolgoztak! A színei tetszenek. Készül több plakát is, feltehetően nem ez lesz Európában.
  Hajrá Amelia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.