Death Race… kettő?

Paul WS Anderson nem nyugszik. Nemsokára forgatja a Resident Evil 4-et, közben meg megírta a nemrég mozikban járt Death Race-ének az előzményét (ami ugye nem eredeti ötlet volt amúgy sem). Vagyis még forgatókönyvbe kell önteni. Frankeinstennel fog foglalkozni a film, na nem a híres szörnnyel, hanem azzal, aki végül a börtönben kötött ki. Hogy ki vállalja be, amikor az előző Death Race nem volt nagy anyagi siker, azt majd meglátjuk, de elvileg nem Anderson rendezné.

human
írta
2009. 08. 13. 01:26
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Death Race… kettő?” bejegyzéshez

  1. frankenstein nem hires szorny, hanem egy szorny megalkotoja. a ketto nem uaz. ez talan off, de annyi helyen rosszul irjak.

  2. Én is rühellem amikor a szörnyet hiszik Frankenstein-nek, holott már kismilliószor ki lett vesézve, hogy a doktort hívják úgy…

  3. Stathamot kérjük bele! bár ha előzmény film, akkor sanszos hogy kimarad, pedig ő kell bele. Gyakorlatilag az egész Death Race miatta tetszett.

  4. Én is csak Statham miatt néztem meg.De nekem még miatta sem tetszett.Tutira nem kéne még egy rész belőle…

  5. Én az elsőt sem néztem meg…. annyira fail nekem az a film, h az valami hihetetlen. Nekem az ilyen a film+-on megy el este 10 kor fáradtan, talán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.