Bruce, Cameo, Expendables

Ilyen nincs, Sly megcisnálja? Bruce azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy készen áll egy rövid cameora (még nem 100% a dolog), amiben Sly, Arnold, és hát ő lenne közös jelenetben.

Sly is currently putting the finishing touches on the movie, which also stars Jason Statham, Jet Li and Mickey Rourke as mercenaries overthrowing a South American dictator. Willis said that the he will soon join Stallone and Arnold Schwarzenegger to shoot a very special scene for the flick.

human
írta
2009. 08. 18. 03:28
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Bruce, Cameo, Expendables” bejegyzéshez

  1. Naggyon komoly film lesz:P mindenféleképpen nézős!!!:D Ezek a nevek és arcok komolyan…

  2. Az egyik legvárósabb film! A nevek, a várható old-school eksön, áhhhh trailer jöhetne már :-)

  3. Jó volna, ha sikerülne összehozni. De akkor lenne ez még szebb, ha Mel Gibsont is felkérnék 1-2 jelenet erejéig, sőt még szebb volna, ha Mel és Bruce 1 snittben látszana, mert még ilyen sosem volt (és talán nem is lesz).

  4. Meg Steven Seagal kell ebbe a filmbe! Ugy tudom Van Damme is felvolt kerve. Ha Stallonen mulna minden old school sztar benne lenne. Hajra Sly!

  5. Számomra Sly, Arnold és Bruce a mindenkori akció király. Nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végérvényesen filmbuzi lettem.

    Az Expendables meg 2010 legjobban várt filmje nálam, vissza a 80-as 90-es évekbe!!

  6. Jó lesz ez hirtelen Bruceról, Bruce Campbell jutott eszembe, de Willisnek is nagyon örülnék, azért a filmben Ash is elférne :D

  7. The Man Who laughs: Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a BC asszociációval :)

  8. Én is nagy figyelemmel követem a híreket (thx human), várom nagyon. csák norisz is elférne egy jelenetben.:) mondjuk tartaná sly-nak a tárat amíg bodycount-ot csinál egy jeep-ről.:)

  9. Ez mind tök szuper, csak nehogy elkúrják a filmet. Rendezőnek/írónak is inkább valami 80/90-es évek beli már bizonyított arcot kellett volna, pl McTiernan… Na de reméljük :)

  10. 6. Tolli

    “De akkor lenne ez még szebb, ha Mel Gibsont is felkérnék 1-2 jelenet erejéig, sőt még szebb volna, ha Mel és Bruce 1 snittben látszana, mert még ilyen sosem volt”

    na azt hogy szinkronizálnák le…kéne még az eddie murphy és kész a totál szinkroncsőd :D

  11. Libabőrös lettem, mikor a hírt olvastam, egyből! Ha csupán John Rambo színtű gyilok-akció szintű film lesz is ebből, én már öröm-könnycseppet fogok morzsolni a szememből!

  12. Ohohoh! Atom – királyság! Ez a film eddig is nagy favoritnak számított nálam, de ha télleg Bruce papát is beillesztik akkor aztán öröm a köbön lenne.

  13. John McClain, John Rambo és John T-800 egy filmben! Ritka pillanatok egyike lesz, hogy moziba megyek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.