Gyilkos bolygó remake jöhet?

Az eredeti Outlandben Sean Connery nyomoz a Jupiter egyik holdján levő bányásztelepen folyó gyilkosságok ügyében. A remaket meg a Shoot Em Up-ot rendező Michael Davis-re bízta a Warner Brothers. Chad St. John forgatókönyve alapján az alaptörténetet kicsit közelebb hozzák a földhöz.

5 hozzászólás a “Gyilkos bolygó remake jöhet?” bejegyzéshez

  1. újabb remake, remek! Nem unják még, esküszöm semmi bajom nem lenne halivúddal, ha ezek és a comic-filmek, folytatások mellett nem 10 évenként dobnának piacra eredeti, új filmeket is.

  2. remake, már megszoktuk, hogy voltak, egyre inkább vannak, és szinte csak azok lesznek

    sean conneryvel alap volt sztem az eredeti, kíváncsi leszek, ki lesz az új mashal

    viszont ez… “az alaptörténetet kicsit közelebb hozzák a földhöz”… miért kell mindent mindig földközelibbé (meg más esetekben emberközelibbé) tenni, pont az volt a szép benne, hogy qva távol volt ettől a tetves bolygótól

  3. Jómagam nagyon sokáig elleneztem a remakeket, de rá kell jönni, hogy a mai technikai lehetőségekkel és színészekkel némelyikből lehet jobbat készíteni. Ha jobb lesz örüljünk neki, ha meg nem, akkor úgyis a régit fogjuk nézni.

  4. Hát nemtom… az eredetin én úgy paráztam, mint semmin (kisgyerek voltam). Lehetnek akármilyen technikai lehetőségek, szerintem csak rontani lehet rajta – bocs a szkepticizmusért. De ezek a remake-ek arra mindenképp jók, hogy eszünkbe juttassák az eredetit, és persze a fiataloknak ezek új viccek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.