The Wolf Man-előzetes

Csak megérkezett végre a Wolf Man előzetese. Mekkora már, hogy egy éve volt egy kamerás trailer, azóta lopikula? Nem siettek ezzel a bemutatóval, Benicio Del Toro ennyire nem nagy név mostanában? Pedig a vámpírőrületben (mennyi vámpíros könyv jött már ki mostanában) a farkasemberek is lassan előkerülhetnek, talán van esélyük. (igen, az ott Smith ügynök)

Yahoonál HD

human
írta
2009. 08. 21. 04:05
megjelenés
39
hozzászolás


39 hozzászólás a “The Wolf Man-előzetes” bejegyzéshez

 1. Az a baj hogy egyik rendező sem ismeri a World of Darkness rpg világát… ott lehet látni igazán brutális vérfarkasokat… ezek kutyák ahhoz képest…

 2. Csatlakoznék az elöttem szólokhoz de Benecio del toro spec nem szimpatikus. Remélem végre a farkasátkot máshogy is bemutatják.Nem csak az irányithatatlan erő amely pont véletlen az ellenségeivel számol le….

 3. végre valami hangulatos werewolf-os dolog a sok faszság után…
  (külön grat az elején a universal-os logó átalakulásának :D)

 4. azt hittem valami gagyi lesz, de nem… megfogott! Del Toro és Hopkins papa valami elképesztően karizmatikusak, ezúttal is…

 5. Nem tűnik rossznak, és a színészek is nagyok (Hopkins, Del Toro és Weaving)
  Amúgy meglehet, hogy direkt vártak vele eddig, pont azért, hogy meglovagolják ezt a mostani vámpír-őrületet.

 6. néhány jelenetet újra kellett forgatni, meg a cgi-vel sem voltak megelégedve, és éppen darkosabbá kellett varázsolni részleteket.. persze emiatt a bemutatót is eltolták rendesen.
  de ez nagyon meggyőző, várom még mindig.

 7. :) Hát pörsze, hogy Universal. Viszont Hopkins egy picit “duplázás”, igaz a Múmia és a Frankenstein remake-ekből kimaradt, de innentől számíthatunk rá a következő “Mittoménmilyenszínű” lagúna szörnyében is… ;) Vagy akár az Operaház Fantomjában. Mindenesetre a trailer hangulatos, a színészek jók (Hopkins se oltás volt, szar is lenne…), anno pletyka szinten nekem Del Toro kissé kedvemet szegte (picit idegesít, amióta a csapzott dokumntarista drámás vonalát tolja), de most kíváncsian várom. Fotoreál CGI-t pedig nem igényel a film, ha picit színpadias és elnagyolt, az különösen jót tesz neki.

 8. huh, ez bejön, de nem bántam volna, ha esetleg kicsit kevesebbet tesznek a trailerbe, rem nem lőttek el benne mindent.azért várós=)

 9. Wow!!! ez bűntett :) és még az átváltozás is tetszik, nagyon jól megcsinálták..meg kéne nézni moziba jövőre .

 10. Gyerekkorom óta rajongok a farkasemberes történetekért! Ez a trailer valóban azt ígéri, hogy igényes, sötét, és ízig-vérig horrort kapunk, végre! És feltűnik a filmben Geraldine Chaplin is, ami nekem külön nagy öröm!

 11. Oltári jó filmnek ígérkezik a látottak alapján. A farkasemberes filmeket különben is szeretem, valamint végre nem valami horrorelemekkel átitatott tinifilmet kapunk. A színészek megválasztása is jónak tűnik.

 12. a vampirelegansabb, romantikusabb :)
  azert ez is nagyon varos lesz
  kulonben van egy angol sorozat farkasemberel (es vampirral), picit burleszk szeru lett ,de azt igertek 2. evad darkosabb iranyba megy el

 13. Végre kijött.

  Várós lesz a film.
  Remélem Toro hozza a formáját – a trailer alapján eddig igen – és nem fogja elcseszni.
  Mondjuk én úgy látom, hogy visszanyúl a romantikusabb oldala felé a dolgoknak és a film alatt a szörnyinek fog szorítani mindenki, amolyan kingkongos feelinggel.

  No, majd meglátjuk. (a vak is ezt mondta…)

 14. Gondolom vérfarkasnak fordítják majd, ami elég nagy butaság, de mindig ez történik :/
  Amúgy várós :)

 15. Megmondom őszintén egy jó filmet várok és nem hentelős filmet és talán a remek színészek miatt (+ a trailer is ezt erősíti ) azt is fogunk kapni, nem tudom elképzelni, hogy Hopkins, Del toro, Weaving egy sima horror-filmre írt volna alá, sztem inkább olyan lesz mint a Coppolás Drakula (persze nem annyira meseszerű) vagy az Interjú a vámpírral, vagy a K. Branaghos Frankeinstein. Nagyon bejött a trailer.

 16. Őszintén szólva én most hallok először a filmről, ezért amikor rákattintottam a trailerre, valami napjainkban játszódó tini horrorra számítottam. Szerencsére nem az lett. A 19. századi hangulat és a színpadias megvalósítás lökték át nálam a filmet a várós kategóriába.

 17. Miért azon csodálkozik mindenki a filmben, hogy Benicio Del Toro farkasemberré változik? Azon már senki sem gondolkozik, hogy emberként is egyáltalán hogy csinál színtiszta angol férfinak Puerto Ricoi fia? :D
  Amúgy nagyon remélem, hogy nem szúrják el a filmet azzal, hogy amikor előjön az állat, akkor csak azokat öli meg akik amúgy is az ellenségei.

 18. ” Miért érzem azt h ez a film az Underworld,Van Helsing meg a Hulk keveréke lesz??!! ”
  Ezzel az erővel a filmek 90 %-át összerakom neked 2-3 film történetéből.

 19. nekem is az álmosvölgy ugrott be először. remélhetőleg visznek bele kicsit a manapság oly divatos “vengeance” vonulatból=)

 20. Ez egy klasszikus szép feldolgozása. Egyébként nem a rendezők nem ismerik a World of Darknesst, hanem a White Wolf vétőz meg minden filmkészítést. Nem akarják filmre vinni. A réhi WoD-t meg pláne nem, mert azzal ők már szakítottak. Számukra az már nem is nagyon létezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.