Shutter Island csak jövőre

Ez most így gondolom akkor kopp. A Paramount fogta magát és áttolta az amerikai bemutató dátumát 2010 február 19-re. Ez gondolom a hazai időpontra is hatással lesz, közben meg szinte minden film előtt már ezt az előzetest nyomták. Unalomig láttam már Leo arcát az új Scorsese film trailerében. Illusztrációnak lássunk a műhöz egy keletre készült posztert.

10 hozzászólás a “Shutter Island csak jövőre” bejegyzéshez

 1. A trailer végének utolsó képkockáihoz illik ez a poszter. Scorsesetől számomra picit továbbra is szokatlan egy ilyen stílusú film, éppen ezért érdekel. Leo meg úgy tűnik nekem hogy az egyik kedvenc színésze lett? Nem az első hogy együtt forgatnak, de nem is a második… Ugye? Jó kis plakát ez.. és jó késő éjszaka van :D

 2. Na basszák meg akkor! Bemutató előtt 1.5 hónappal tologatni…pedig elég várós a film. Lehet addig el kéne olvasni a könyvet. Viszont, akkor meg a film nem lesz olyan izgalmas.

 3. A Vihar-sziget a kedvenc könyvem! tényleg lebilincselő és zseniális!! Martin Scorsese az egyik kedvenc rendezőm! A szereposztás remek! Ezek után nem csoda h nagyon-nagyon vártam a filmet! Az imdb-n egyelőre nem változtatták meg a magyar premier dátumot de az amerikait igen, és az uip dunafilm sem jelezte a csúszást!REMÉNYKEDJÜNK!

 4. hát…én nem hiszem, hogy ennyivel előbb mutatnák be nálunk, hiszen egy-két nap még ok…de 3 HÓNAP?

 5. Az ember alig várja,ezek meg szórakoznak…A Di Caprio-Scorsese páros mindig zseniális.Úgy lehet Scorsese Leoval,mint Tim Burton Johnny Deppel.Csak még nincs annyi közös filmjük…

 6. ammok: én is erre céloztam pont… vagy mint Spielberg Cruise-zal.. és még sorolhatnánk :)

 7. madcowsnál a pont :)

  amúgy meg ‘perszehogyne’ kategória h nálunk akár egy héttel hamarabb kerüljön vászonra egy Scorsese-DiCaprio film.

  a plakátról meg azt hittem h készül a Levelek IwoJimáról2.:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.