Youth In Revolt-előzetes

Hát ez is megérkezett, a Fight Club fiataloknak szóló verziója. Oké, nem az, csak picit. A srác teremt magából egy vagányabb verziót, a könyvek meg lehet, hogy marhajók és mások, mert még ez az előzetes elmegy. De az biztos, hoyg Cera marhára nem 14 évesnek néz ki.

34 hozzászólás a “Youth In Revolt-előzetes” bejegyzéshez

 1. az autós jelenet elég masszívan f*szaXD…ez van ha az ember filmeken nő fel:P(önirónikus hanglejtéssel)

 2. bocsi a tóbahajtós

  “az autós jelenet elég masszívan f*szaXD…ez van ha az ember filmeken nő fel:P(önirónikus hanglejtéssel)”

  sorry human

 3. kicsit sűrűnek tűnik így, hogy (első ránézésre) mind a három könyvet belezsúfolták, de legalább majd pörög rendesen. ez a “fight clubos” megvalósítás pedig érdekes, nem gondoltam volna, hogy filmen is működhet, de nem tűnik rossznak.

 4. bardock: miért ne működhetne a fight club-os megvalósítás filmen amikor a fight club is egy film :D

 5. Cera akár 13 évest is játszhatna attól függetlenül, hogy 21. Amúgy meg nem tudom, annyira nem fogott meg.

 6. Azt hiszem jól fogok szórakozni a közeljövőben. Gentlemen Broncos, Untitled, most meg ez :)

 7. Ez aranyos, mondjuk Cera az Arrested Development ota max magasab lett.
  Én inkább a Mr Brooks-t hoztam volna fel példának, de nehogy most ez kötözködésnek tűnjön.
  Sajnos most ezeket a könyveket is el kell kezdenem, ugye megéri?:)

 8. ez egy film?!

  úristen, a trélert nem bírtam végig nézni…

  a skizofréniát meg ne keverjük már össze a fight clubbal ;)

  maradok a zabhegyezőnél!

 9. te vagy az alső aki a skizofrénia szót leírta, a fightclubban ugye nem az van, meg úgy tűnik ebben sem.

 10. puff neki egy szakértő ;) oké akkor nevezzük disszociatív személyiségzavarnak, vagy multiplex személyiségzavarnak – ahogy tetszik, a mondandóm lényege az volt hogy azért mert egy jelenség megtalálható mindkét műben még lehet hogy tartalomban ill. mondani valóban fényévekre vannak egymástól.

 11. Ami így elsőre feltűnt a trailerben, hogy az “alteregó”, vagy a képzeletbeli barát, vagy nevezze mindenki annak akinek akarja, de a lényeg, hogy mindkét szerepet Cera játsza, és teljesen más hangszínben beszél. Az egyiken magasabb-lányosabb hangon, a másikon mélyebben

 12. a konyvek utnek nem is johet at a hangulatuk filmen annyira egyedi de azert nezos, hatha… :)

 13. Most így elsőre úgy tűnik eléggé el fog ütni a film a könyvtől, legalábbis ott nem volt ennyire kihangsúlyozva a személyiségei közti különbség.
  De tetszik, ez is egy lehetséges megoldás.
  Mondjuk nekem jobban tetszett volna külön-külön a három könyv, de akkor meg nem lenne rendes befejezés, csak a legvégén. Annyira meg nem biztos befutó, mint a gyűrűk ura, hogy lehessen ezzel játszani. :)

  Amúgy pedig nézzéték majd meg, én már tűkön ülve várom. :D

 14. Basszus, le se esett hirtelen, hogy ez az egyik kedvenc könyvem filmfeldolgozása :D (így angol címről) – mondjuk Cera szerintem elég hm… Valami tökösebb srác kellett volna azért, mert a könyvben az alap srác se egy ilyen kis balfék… De azért várom :)

 15. az öreg Willard-on aprót hasaltam:D jó kis film lesz ez ha moziba nem is egy helyet mindenképp tartogatni fogok neki a polcon:)

 16. Amikor megláttam, hogy megint George Michael játszik, kicsit csalódtam, hogy még mindig ez megy. Aztán amikor láttam, hogy az alteregót is ő játssza, egészen máshogyan, full szokatlan módon! Legalábbis azt hiszem jó lesz ez.
  Aztán eszembe jutott, hogy talán ez pont egy kiugrási kísérlet Cera-nak, mert ő is érezheti, hogy nagyon kezdik beskatulyázni, és ez a “második én” ha ütős lesz, akkor meg is lehet a dolog.

  Gonzo: nem a kettős személyiség a kapocs, hanem hogy mindkettőben azért jön létre, hogy egy problémát megoldjon magának. Ennyi erővel a Beautiful Mind is lehetne, de nem.

 17. Tudna valaki egy konkrét helyet mondani, ahol hozzáférhető mind a 3 könyv? Hagyományos könyvtár, online forma, link, mindegy. Köszi.

 18. ficka:

  Hello!
  Magyarul elég nehéz megtalálni, mivel a magyar könyvklub jelentette meg egy időben, de már nem árulják. Én vagy 2 éve kerestem utoljára, akkor antikváriumból sikerült összekaparni. Esetleg Vatera és társai. Amazonon persze fent van angolul…

 19. Köszi szépen az infókat TorrenteXY! Az igazából mindegy lenne, hogy magyar vagy angol nyelven, de érdekelne a könyv, eddig nem hallottam róla.
  Nem lesz egyszerű, de próbálkozom. :)

 20. Én tegnap kölcsönöztem ki könyvtárból, jónéhány példány van mind a 3 részből. Talán mutatja, hogy mennyire jó, hogy 24 óra leforgása alatt végeztem az első kötettel :) Ma megyek vissza utánpótlásért :D

 21. Persze. Én a zalai megyei könyvtárban találtam, gondolom más megyék hasonló könyvtáraiban is találni belőle. Hamarosan végzek a 3. könyvvel, szarrá röhögöm magam. :D

 22. Nem tudom, engem a trailer annyira nem fogott meg, de a tóba hajtós jeleneten azért felröhögtem a végén.

 23. A könyvek ezermilliószor jobbak! Már többször kiolvastam őket, de valószínű, hogy a film egyszernézős lesz- az is csak kíváncsiságból.

 24. Nem tudom hogy vagytok vele, én pont jókor olvastam annó a könyvet (14 voltam) és rám hatalmas hatással volt… A Fight Clubos hasonlat valóban helytálló szerintem, és tényleg a személyiségzavar miatt, de mindenkinek legyen meg a saját véleménye, én 10 éve várok erre a filmre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.