Blockbuster watch: Business is a-boomin

És Tarantino tényleg megcsinálta, legalábbis úgy néz ki, hogy a legjövedelmezőbb filmjét mindenképp. Az eséseket majd meglátjuk hétről-hétre, de hogy ez az eddigi legnagyobb nyitánya, az már biztos: 38,1 milliót kaszált Amerikában a fattyúcsapat. Nyilván nem Transformers 2-szint, de ha a Kill Bill 2 első hétvégéjével hasonlítjuk össze, amivel legutóbb kaszált, akkor annak a 25,1 millióját simán ütötte.

Jöhet a már emlegetett előzményfilm.

10 hozzászólás a “Blockbuster watch: Business is a-boomin” bejegyzéshez

  1. Remélem úgy jár a film, hogy a sok pozitv kiritka és vélemény miatt egyre többen nézik majd meg. Mert alapból biztos sokan távol maradtak, hosz mégis egy QT filmről van szó, ami nem a mainstream.

  2. Azért azt ne felejtsük el, hogy akármennyire is megy az idő és válság van, még mindig Q.T. a MESTER…

  3. Megérdemli, szerintem nagyon jó film. Az előzmény filmet meg szívesen látom, hogy ha az is ilyen minőségű.

  4. “hosz mégis egy QT filmről van szó, ami nem a mainstream.”
    Akkor ki a mainstream? Tarr Béla? Laughable….

  5. Transformers, HSM, Twilight, Terminator 4. Ez a mainstream, ahol tele a mozi 1,5 hétig. Én premier másnap néztem (Aréna Pláza este) és 1/4 mozi volt kb. Na ezért nem mainstream Tarantino. De, ahogy hallom, mostanában már a BB-at is telt házzal adják néhol. Amásik, hogy QT még nem készitett 100 m$nál többet fialó filmet (kivéve ugye a Pulp Fictiont és remélem most a BB-t). És miért nem? Laughable….

  6. Jó a kép, és ha abból indulok ki, hogy a hazai prömier után 1 héttel, telt házzal vetítették a westendben akkor, van bizakodni való.

  7. Ezen a képen úgy néz ki pitt, hirtelen azt hittem stohl buci áll ott :)

    Btw, én még nem láttam a filmet, de minden náci témájú filmet komoly előitéletekkel fogadok már, annyiszor elrontották ezt a témát. Remélem ez nem hozza a szokásos kliséket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.