Fejlemény a Bioshock ügyében

Úgy néz ki mégis lesz a filmből valami. Legutóbb azt hallhattuk, hogy a stúdió sokallta a költségeket, akkor még úgy nézett ki a Karib Tengereket elkövető Verbinski rendezi. Hát úgy tűnik a költségek faragássa közben új rendezőt is kerítettek, mégpedig a 28 héttel későbbel és Intactoval (nézzétek meg) a háta mögött parádézó Juan Carlos Fresnadillo-t.

human
írta
2009. 08. 25. 03:58
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Fejlemény a Bioshock ügyében” bejegyzéshez

 1. Hmm, lehet jobban is jártunk. a Bioshock eléggé egy elvarázsolt horrorisztikus környezet. Szerintem a 28 héttel később féle szemlélet pont bele fog illeni ebbe a filmbe.

  Várjuk a csámcsogós megoldásokat :P
  (mint a 28 h.k.-ben a helikopter darálós jelenet :D)

 2. Hát én meg Verbinskire szavaznék, azért a Kör elég komoly para volt. Szóval tud feszültséget teremteni.

 3. Remélem lesz belőle film, nekem játékban nagyon tetszett, érdekes lenne, ilyen film igazából még nem nagyon volt.
  Látványra nem lenne gond, sok mindent ki lehet hozni ebből a sztoriból.

 4. hmm… mi volt az utolso harom igazan jo jatekbolfilm?

  nekem most csak a silent hill ugrik be, es meg azt is csunyan elkurtak az utolso harmaddal (bar a zaro par kepkockat nagyon eltalaltak).

 5. tru dat… akkor inkabb harom legjobb jatekbolfilm.

  kozben eszembe jutott a resident evil (1), az peldaul kifejezetten emesztheto volt (mondjuk nem jatszottam a sorozattal, szoval lehet, hogy csak ezert).

 6. Leginkább azért nem voltak jók a játékbólfilmek mert olyan játékokat akartak megfilmesíteni amiket nem nagyon lehet. Egyszerűen ami játékmenetben élvezetes – pl egy FPS-nél – azt filmen nem lehet visszaadni. Unalmas és gagyi hatású lesz. A Silent Hill egy mászkálós, beszélgetős,, sztorizós game, jó is lett a film. A Bioshock igaz, hogy FPS de nem lövölde csak, komoly sztorival, megfilmesíthető, játékmenettel. Ha ügyesek működni fog és nem csak egy címében és helyszínében egyező valamit kapunk egy-két Big Daddy-vel.

 7. * Utolsó előtti mondatban a “megfilmesíthető,játékmenettel” közé nem kell a vessző.

 8. A Mortal Kombat-ok egész jók voltak :-)
  Kíváncsian várom a végeredményt, de tartok tőle, hogy nem sok köze lesz az eredetihez, lehet megint csak valami hálivúdi cukormázas full CGI filmet kapunk. Nagyon remélem hogy tévedek és a zseniális játékhoz méltó filmet kapunk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.