2012 a japánoknak is

Megérkezett a 2012 legújabb trailere. Amit tartalmaz: pár új jelenet meg hatalmas pusztításadag. És persze rengeteg emberi drámahahaha.

Valahol hihetetlen, hogy a film, amiben majdnem az egész emberiség kipusztul, PG-13 besorolással mehet majd. És most nem az a baj amin sokat témáztok, hogy miért nem R, mert ekkora tömegfilmet nyilván nem ultravéresre csinálnak, de akkor is furcsa ez így.

human
írta
2009. 08. 27. 03:50
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “2012 a japánoknak is” bejegyzéshez

  1. Az előző trailer jobban ütött nálam a zene miatt. Itt olybá tűnt számomra, mintha nem vágták volna össze valami jól a jeleneteket.

  2. Általában a templomkupolák labdaként szoktak gurulni. Ilyen látványterveknél a fizikát nem szokták figyelembe venni? :)

  3. Semmi más nem idegesít az ilyen filmekben, hogy ha becsapódik egy meteorit akkor zéró a lökéshullám!

  4. egyszernezos popcornmovie lesz, remelem a jobbik fajtabol, a foszereplonek jo arcot valasztottak, egyik kedvenc

  5. Az nem meteorit!
    Spoiler:Kitör a Yellowstone Nemzeti Park alatt lévő szupervulkán, és annak a darabjai esnek a kocsira.

  6. a színészek, a látvány…egyelőre jónak tűnik.
    engem csak az a fránya név zavar a Directed by felírat mögött. semmi bizalmam nincs már abban a névben sajna… :S

  7. Kösz a helyreigazítást de azért azok a “darabok” is elég súlyosnak tűnnek ahhoz, hogy egy kicsit meglibbentsék a kocsit. :-) Befejeztem az okoskodást.

  8. melak: én láttam élőben olyan partfalcsúszást, ahol kb 25m-es zuhanás után a földfal tetején levő ház egyben maradt. Igaz csak a fele, mivel a másik fele fent maradt, mivel pont a ház mértani közepénél húzódott/húzódik a törésvonal.

    Ezek alapján előfordulhat, hogy egy jó szerkezetű kupola nem omlik egyből össze, hanem még gurul egyet-kettőt előtte.

    Egyébként sem kell túl komolyan venni a fizikát a látványfilmeknél. Ez szórakoztatás miatt készült.

  9. a besoroláshoz csak annyit, hogy akik ezt eldöntik, annyira gyöpösek, hogy ha nem hallatszik el a f*ck szócska, nem látod a vért, cicit, akkor simán lehet pg-13, még akkor is, ha közben 6 milliárd ember hal meg a vásznon.

  10. Persze látványos, meg minden dűl-borul minden, de láttuk ugye a Holnaputánt, meg a többi fasságot…
    Ebből se nézek ki túl sok meglepetést.

  11. Készülhet-e még ebben a kategóriában olyan film ami kicsit is érdekes lehet olyanoknak akik már látták az elmúlt 10 év katasztrófa filmjeit?
    Avagy halivud kifejlesztette a többszázmillios B kategóriát? :)

  12. Ha gurul a kupola, az sokkal látványosabb, és láthatóan sokkal több áldozatot követel, mintha csak simán, WTC-módra összeroskad.

    egyébként pedig:
    Kell ez nagyon, igen nagyon,
    napkeleten, napnyugaton –
    ha már elpusztul a világ,
    legyen a sírjára virág.

    -József Attila : Kertész leszek

  13. Eltűnő valami? Az Napfogyatkozás akar lenni szerintem, de ha tényleg az, akkor azt nagyon elcseszték. Nézzétek már meg, hogy az a valami (nem biztos, hogy a Hold!) hogy takarja el a Napot. Pont fordítva csinálták meg, mert ebben az esetben “D” alakban kellen eltűnnie a napnak és nem “C” alakban, ahogy itt látjuk.:D:D

  14. Én idén még nem láttam jó, klasszikus popcorn mozit. Erről meg már most tudom, hogy az lesz. Egy katasztrófafilmet LEHETETLEN elrontani, ez pedig olyan látványos lesz, hogy igazából hupikék törpikék is lehetnének benne, az sem érdekelne. JÖJJÖN MÁR.

  15. Annyi pénzért en is bevállalnám simán. Sőt, meg is menteném a végén a világot. :)

  16. Ez véletlenül nem a Planet-x, azaz a Nibiru visszatéréséről fog szólni, amit egyébként 2012-re jósolnak az ezt kutató (brit)tudósok? Ugye az a bolygó, ami 3660 évente kerüli meg a Napot.

  17. Nekem tetszik, szerintem Emmerich ért a film eleji hangulatkeltésekhez, a végét szokta mindig elnyálasítani:), de belefér ha az összhangulat azért megfelelő.

    SPOILER SPOILER SPOIlER SPOILER SPOILER SPOILER

    Szerintem is a Yellowstone kitörése lehet a leglogikusabb történés, a földrengésekkel meg mindennel együtt. Olvastam a napokban hogyha az kitörne a Richter-skálán kivül éső földrengések lennének, és ha belegondolunk hogy lépésenként hatványozódik az erősség + Emmerich-féle brutális túlzások, már simán “érthető” minden ami a trailerben történik:D. Amúgy ennek a normális életbeli veszélyéről csak annyit hogy ebben a cikkben említették azt is, hogy évi 10 cm-t emelkedik a talaj arrafelé, szóval igencsak szép nyomás van a föld alatt… Na befejeztem a találgatást, majd meglátjuk a filmben mi történik. (meg a valóságban:):)

    SPOILER VÉGE

  18. Sajnos kezdem ebben is felfedezni azokat a kliséket, amik már a Holnaputánban sem tetszettek. Azért valszeg megnézzük.

  19. TALÁN SPOILER

    Géer, ennyiből szerintem nem derül ki, bár necces, hogy semmi világűrt nem mutatnak. Talán a polar shift, a mágneses pólusok cserélődése lesz a hunyó.

  20. Kar hogy a trailerben elnyomtak az összes latvanyra alapulo izgalmat.

    A filmben valszeg mar csak a maszlag lesz uj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.