Agora-előzetes

Bár az Agora csak a teasernél kapott egy rövidebb posztot, azért elmondom, hogy Rachel Weisz nem is a legnagyobb név a film körül. A rendező egy bizonyos Alejandro Amenábar, akinek az Open Your Eyest (Vanilly Sky eredeije), az Otherst és a Belső tengert köszönhetjük. Szóval ez most itt az új filmjének, az Agorának az trailere.br />

human
írta
2009. 08. 28. 04:40
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Agora-előzetes” bejegyzéshez

  1. “l. A rendező egy bizonyos Alejandro Amenábar, akinek az Open Your Eyest (Vanilly Sky eredeije), az Otherst és a Belső tengert köszönhetjük”

    ?? köszöni neki a halál a belső tengert, viszont ne feledjük, hogy az abres les ojos előtt volt egy alapfilmje a snuff-ról, amit szerencsére itthon is bemutattak, a halálos tézis címmel. aki nem látta, annak ajánlom.

  2. Egyedül a The Others-t láttam a rendezőtől, az tetszett is, de ez a film olyan semmilyennek tűnik ennyi alapján. Nincs olyan, ami megfogna benne. De mivel régi korban játszódik, érdekel.

    OFF:
    Valaki meg tudja mondani milyen zene az, ami 1:20 körül indul el? Az x-men 3 trailerben már hallottam. Ez valamilyen filmnek a zenéje, vagy csak trailerekhez gyártották? Ha valaki tudja mi az, szóljon, mert le akarnám szedni :) Kösz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.