28 hozzászólás a “Dakota Fanning amint épp Jane Of Volturi” bejegyzéshez

 1. Ja. Nekem mindig a Tűzben edzett férfiben nyújtott szereplése marad meg az emlékezetemben. Mármint az életkora.

 2. Bocs, human, de elírtad a nevet.
  Nem Vulturi, hanem Volturi. Nem nagy dolog, de azért mégis. Ki tudnád javítani? Köszi! :)

 3. Tényleg nagy már. Nekem is a Tűzben edzett férfiből meg a Világok harcából marad emlékezetes. Ez utóbbi nem olyan régi, mégis sokkal fiatalabbnak tűnik mint itt. Mondjuk ki van sminkelve ha jól látom.

 4. Nekem a Bújócskábal alakított szerepe miatt lett emlékezetes, főleg a négy alternatív befejezés miatt. De rá se ismertem volna, ha nem látom, hogy ő az.

 5. Nekem a Taken című sorozatból maradt emlékezetes, meg persze a Tűzben edzett férfiból. Így felnőtten már nem is olyan varázslatos. :)

 6. én a Push-nál már meglepődtem azon hogy mennyit nődögélt.igen jó csaj lesz 2 éven bellül.:D és még mindig jól játszik!

 7. Olyan lehangoló ez az egész. Először feltűnik a képet, egy dekoratív ifjú hölgy, egész esztétikus környezetben, és a naiv szemlélődő azt hinné hogy itt valami érdekes film lesz..

  És aztán elolvassa hogy New Moon….

 8. Winters: te miről beszélsz? Attól még hoyg nem vagyok rajongó, ha szóltok akkor nyilván kijavítom, miért lenne felesleges várni?

 9. Nem hiszem hogy mér ennyire divat mostanában enniyre utálni a Twilight sorozatot, majdnem anniyra szereti mindenki mint Uwe Bollt. Meg sem várjátok hogy mi lesz pölö a második részben de már megy az osztás. Igazságszerint tényleg jo ez a promókép, és attól még a film is lehet hogy jó vagy egyszer nézős vagy mit tudom én, de nem kell feltétlenül gáznak lennie azért mert ‘Twilight’ . Nekem sem tetszett az első rész de attól függetlenül lehet javulást várni. Ha jól tudom pont Jane szerepe elég jó, az csak dob rajta egyet hogy Dakota fogja játszani.

 10. Jo a kep.
  Annyira ijeszto mennyire felnottes mar… az en fejemben 1994-rol meg mindig kisgyerekek jutnak eszembe, Fanning meg orokre 7-10 eves.

 11. Jaj filmkatalógusom hogy sírtak a fangörlök hogy szar színész(nem vagyok fan én csak ott trollkodok).Személyes véleményem hogy több benne a színészi tehetség mint a szereplőgárda többi tagjában.

  Aki meglepődik hogy a nevét adja hozzá:hát melyik kislány nem szerepelne az egyetlen edvárdjával egy közös filmben :D

 12. BenceS, én is osztom a véleményed. A kép alapján azt hittem, hogy valami jó film, aztán meg… Fogalmazzunk úgy, hogy számomra érdektelen, így talán nem sértek vele senkit.

 13. Ohh ez a kép tisztára olyan mintha a Váratlan utazásból lenne. Tudjátok a sorozatból:D
  tényleg megnőtt… Nem tudom miért vállalta el Jena szerepét hiszen a karakter semmilyen , szerepel kb 10 percet és kész… jó színész inkább neki kéne a főszerepet játszani mert az eredeti csaj béna…

 14. A Twilight-en elaludtam, mikor hosszas unszolasra elkezdtem nezni.

  Dakotat meg amr 10 evesen is rühelltem. Unszimpatikus, koraven kis picsa volt amr akkor is. Igaz jo szinesz, azt el kell ismerni.

 15. Amikor ránéztem a plakátra ez jutott eszembe:
  MIÉRT?!
  Dakota Fanning hajója nálam a Push-al elkezdett sülyedni,ezzel a “katasztrófafilmel” pedig el is süllyedt…

 16. tényleg hogy megnőtt… aztamindenit! Hide&Seeknél hagyott bennem is mély nyomot és nagyon jó színészcsajszinak tartom. Attól, h elvállalta ezt a szerepet, még nem kell leírni :)
  Végre akad egy TEHETSÉG a sok majom között.. (bocs) ..bár ettől még nem fogom szeretni a twilightot:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.