Hitler kiakad az Avatar helyzeten

A Bukás-meme az Avatart is elérte. Hitler nézi a térképet, hol voltak nem teltházasak az Avatar day-en a termek, meg a többi.

human
írta
2009. 08. 30. 15:32
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Hitler kiakad az Avatar helyzeten” bejegyzéshez

 1. Csak azt az egyet nem értem, hogy egy (1!) trailer után miért kell kapásból temetni egy filmet? Még van idejük a dolgokon csiszolni, ráadásul azért annyira nem rossz, sőt nekem konkrétan várós a film a trailer alapján. 3d-vagy nem 3d, klisék-nem klisék, teljesen eredeti filmet manapság szinte lehetetlen csinálni. De ha jó arányban lesznek vegyítve az elemek, akkor nem lehet olyan rossz film. Az Aliens sem volt egy eget rengetően eredeti film, mégis milliók imádják mind a mai napig. Szerintem várjuk ki a végét türelmesen. Utána már mehet a szeret-nem szeret.

 2. Jót röhögtem, és van benne igazság, de azért nem kéne még ezt a filmet temetni. Meglátjuk!

 3. Odoric: miért kell ennyire komolyan venni akármit? ez egy poén, attól, hogy nem értesz egyet vele még akár elmosolyodhatsz rajta. Én pl nem temetem a filmet ez a rövid videó mégis tetszett.

  És ezt már kidumáltuk két avatar posztnál is, kurvára kezdem unni.

 4. Asszem ez a jelenet maradandóbb lesz, mint maga a film, annyiszor és annyiféleképpen dolgozták már fel.

  De – és ezt ez a példa is mutatja – hiába nem újszerű már az ötlet, még mindig meg lehet viccesen csinálni.

  Sőt, azt is mondhatjuk, nem is igazi film az, amelyiken Hitler nem akad ki :-)

 5. És ha valaki kurvára nem olvasta az előző két avataros kommenteket? Human, te vagy a legmerevebb, fasz blogger akit ismerek és dumálsz, h nem kell mindent komolyan venni?

 6. Biztos van olvasó, akit zavar, hogy ugyanaz a beakadt lemez van minden Bay – Megan Fox – Twilight és Avatar posztnál. Nem akarom, hogy most decemberig ez legyen, iszonyat faszság ez részemről, de unom – jaj szar lesz a film (legtöbben láttunk 1 percet) – jaj nem is lesz szar, mindez 30 kommentben. Pár nap múlva avatar poszter – jaj szar lesz a film (a poszterről nem ír semmit, mert az véletlenül ontopic lenne) – nem is lesz szar 30 komment, repeat.

  A személyeskedést legközelebb mellőzd (fasz, merev), inkább írd azt, hogy “mintha túl komolyan vennéd az offtopikot Human”, és máris normálisabb lesz az érvek ütköztetése. persze ha ilyen offtopik lesz mint ez most, akkor lehet úgy is törlődik.

 7. Nekem tetszett az Avatar teaser, de ez is egy igen jó poénos videó, jót nevettem. Bár igaz akkor lenne még “királyabb” ha valahogy rászinkronizáltak volna ezzel a szöveggel. Na az tényleg fajintos lett volna pl: a transforminators :-)

 8. “Az, aki nem látta a Piranha 2-t, a Xenogenesist vagy a Dark Angelt, menjen ki.”

  Erre ott marad a 3 csúcstábornok.

  ezen borultam, eszetlen jó

 9. Esküszöm ez a tucat feldolgozás, amit ezzel a jelenettel művelnek a “Bukás” filmnek tesz csak jót. Emlékszem amikor megnéztem a moziban, a vér megfagyott bennem annyira jól csinálta Bruno Ganz. Most meg már csak röhögök, ha eszembe jut, hogy a World of Warcraft kitiltástól kezdve mennyi mindenen felkapja a vizet. Egy a fő…szegény tábornokoknak mindig bent kell maradni:).

 10. Lehet hogy kicsit lejáratottak a Bukás átfeliratozásai de tetszettek amiket eddig láttam. :D
  Malachi egyetértek. :)

 11. A Bukás meme-k a FFFFFFUUUU- val egyetemben a kedvenceim és ez ezek közül is az egyik legjobb. Az avatar trailert szándékosan csak egyszer néztem, az alapján tetszett viszont jót röhögtem ezen. Főleg a vége lett nálam instant szállóige. “maybe the video game is good” OMG ez mekkora EPIC szöveg; főképp ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy filmből jó game még nem készült. Az a lemondó fej amikor benyögik. Eszméletlen az a csúcsa és a vége mindennek.

 12. Ezekkel a videókkal nem lehet betelni. :D

  ” I wait ten years for a fuckin Captain Planet with cats.”

 13. Imádom ezeket a bukásos videókat az a legjobb mikor bannolják wow ról meg az xbox live ról:D…meg persze ez…

 14. JoHn: akkor te sem játszottál még a Wolverine-el ezek szerint :) az a játékadaptáció jobb mint a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.