Akarják azt a Bad Boys 3-at

Az egyetlen nagy név, aki miatt meghiúsulhat, az Martin Lawrence, hiszen mostanában olyan sikerfilmekhez van köze, hogy nagyon durván visszaél a tárgyalási pozíciójával. Persze ez mind kitaláció, de mekkora lenne, ha a végén tényleg rajta úszna el a dolog. Lássuk inkább a tényeket: a Columbia Pictures akarja a filmet, fel is vett egy forgatókönyvírót, bizonyos Peter Craiget. Nyilván szeretnék, ha mindenki visszatérne, hiszen anno Bay és Smith is sokat köszönhetett ennek a filmnek, de egyelőre még semmi tényleges szerződés nincs. Reménykednek, hogy a forgatókönyv olyan fasza lesz, amit senki nem tud visszautasítani.

human
írta
2009. 09. 01. 04:16
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Akarják azt a Bad Boys 3-at” bejegyzéshez

 1. Én is akarom!! :) Az első kettő nagyon király, jöjjön csak a harmadik, ugyanezzel a felállással!

 2. Hú de nagyon várós lesz a 3. Az első 2.őt is nagyon szerettem.

  “Hány éves vagy cula?” :D

  Nem tudom,de tényleg, valaki mondja el nekem, mely filmektől lett Lawrence akkora császár, hogy már magával sem áll szóba?

 3. Gabesz83: Lehet, hogy én értelmezem rosszul a cikket, de erős ironiát vélek felfedezni abban a mondatban ami Lawrence-ről szól. Amúgy én is vevő lennék egy BB3-ra.

 4. Elég durván Nike promó ez a kép:D
  Amúgy az első nagyon fasza volt, a második kicsit gyengébb lett szerintem, ahogy Bay is egyre inkább eltolódott abba az irányba amilyen most, bár az is szórakoztató, csak tök más. De azért várós.

 5. A kettő sem hagyott mély nyomokat bennem. Jó lenne valami fasza akció film, Bay helikopter lassítós, naplementés robbantásai helyett.

 6. Hát ne Martin Lawrencen bukjon már el a dolog, jobban bírtam mindkettőben mint Smithet:D Várjuk szeretettel:)

 7. Ha lesz, és ha Bay rendezi, és beleviszi a belassított helikopátereit meg a naplementéit, akkor nem várom. Szép meg tökjó, de elég :D nem emiatt szerettük meg anno…én legalábbis..

 8. Egy Bad Boys 3-hoz Bay kell. Az első még csak csak, de a második már igazi akció bomba volt (nem is értem, hogy engedhették ilyen keményre, ez szokatlan Hollywoodtól).

  Manapság ha akció, akkor Bay a császár. Remélem marad Pantoliano is. Csak bírják dollármilliókkal a forgatást, mert biztos, hogy Fallen szintű ára lesz, hiszen maga Smith sem olcsó + már a kettő is verdeste a 140 milliót 2003-ban)

 9. Az első rész se volt rossz, de a kettő…valami eszméletlen pörgős, véres, brutális,vicces stb film volt (ezt én se értem hogy lehetett ilyen kemény a film, valami hiba a rendszerben),elég hosszú is volt, tettek is bele anyagot rendesen, az akció jelentekből sok van és mind látványos is, ráadásul a 2 főszereplőnek bőven adtak teret hogy játszhassák a karaktereket,+ugye MIAMI úgyhogy minden együtt volt, + az egésznek van egy sajátos hangulata is. Baynek inkább ilyen irányban kellett volna tovább mocorognia, a transfomersben maradt a látványos akció, de minden egyéb kiveszett ami a bad boys 2ben ott volt.

 10. És nem mellékesen a BB II-nek köszönhetjük minden idők egyik legnagyobb és legjobb autópályás üldözését is.

 11. Ha már az autópályás részről beszélünk akkor ne felejtsük el a Szigetben lévő menekülős részt. Bay ott továbbfejlődött egy kicsit rombolás terén!

 12. Áhh, az már árnyéka a BB II-nek. Ott “csak” egy Hummert vágnak szét..de a BB II-ben még hajó is van. :)
  Akkor inkább Transformers, de ott is rövid a jelenet.

 13. “elsüllyesztettetek egy hajót?” :D
  én szeretném nagyon, ha tovább haladna az első két rész vonalán.

 14. Nagyon várós!!Pont pár napja kérdeztem tesómat,hogy nem akarják majd a BB3-t forgatni valamikor!!!!!!!Ráéreztem:D:D De messze van mire film lesz belőle a mozikban!:(

 15. Hogy a ragya cifrázza ki. A 2. rész unalmasabb volt, az első rész király volt, meg a zenéje is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.