Itt a törp hol a törp

Csinálgatják a 3D filmet, láthatjuk a zseniális iszonyatsokpoligonos karakterdesignt ezen a teaserposzteren.

Smurfs 3d - az első poszter

human
írta
2009. 09. 02. 03:53
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Itt a törp hol a törp” bejegyzéshez

  1. himym? :D
    amúgy nincs semmi baj ezzel a filmmel, jó nyílván nem lesz blockbuster, de én régen szerettem, itthon majd ezt is megnézem. :)

  2. én is szerettem régen a hupikék törpöket, sőt még ma is bekapcsolódom és végignézem, ha odakapcsolok a távirányítóval, de ennyire nem kéneminden jó régi rajzfilmet elbaszni… :S
    Ezis megint olyan lesz, mint a Vuk az biztos.
    csak azt sajnálom, hogy a mai gyerekek ilyeneken nőnek fel és nem tudják értékelni a kézzel rajzolt meséket…
    Az egyik haverom kisöccse szívesebben megnéz egy inujasát, vagy egy sámánkirályt, mint egy Mézgacsaládot, mert szerinte az gagyi…
    Erről ennyit.
    Remélem azért nem lesz igazam, de nagyon tartok tőle…

  3. Uuuuh ha ez is arra a vágányra fog kifutni mint a nagyszerű nagy költségvetésű animációs kisvukkunk.. xD Inkább tarkón lövöm magam.
    Amúgy egyértelmű, hogy nem mi leszünk a megcélzott rétege ennek a filmnek. :D

  4. human kevered a szezont a faszommal. Te a textúrára gondolsz, a sok poligon megvan, különben élek lennének ott ahol most szép kerek ívek vannak.
    Amúgy meg szurkolok neki, törpök rajok.

  5. szerintem olyan rémséget, mint a Kisvuk nem lehet megismételni. Meg ott az animáció sem érte el mondjuk egy 1996-os játék intrójának szinvonalát, itt meg ez a kép már most igényesebbnek néz ki, mint a Kisvuk.
    Amúgy kiváncsi lennék, hogy a szlogennel tényleg a felnőtteket is megcélozták? kiváncsi lennék, hány célcsoportba tartozó kisgyerek érti az utalást. bár mondjuk sok idősebb is megnézheti, márcsak nosztalgiából, szóval lehet nem is olyan elbénázott a marketing duma. na jól kiagyaltam magam :)

  6. Én még mindig nem értem, hogy gondolták komolyan, hogy ebből egész estés mozit csinálnak. Nem emlékszem, hogy gyerekként mennyit néztem, de felnőtt fejjel visszatekintve mindenképpen az egyik legrosszabb mese.

  7. Nem értem miért vártok sok poligonos karaktereket itt? Egy törp megrajzolása nem tartozik a legbonyolultabb cerkavonások közé. Ezt, mint gyakorlott rajzoló mondom. Azzal, hogy túlbonyolítanák a törp karaktereket egy 3D filmben csak rontanának a helyzeten.

    Itt inkább a kérdés az, hogy a mozgás animációja mennyire lesz kifinomult.

  8. Columbia Pictures? Amerikában is nézték a sorozatot? Mik vannak…azt hittem ez valamelyest európai. A tudatlanság nem előny. :)

  9. minden kedvenc rajzfilmhőst pokemonná változtatnak, vagy csak én érzem így? elpokemonosodott a világ :D smurf smurf

  10. Szerintem azért ez nem lesz kis vuk-szindrómás, a columbia pictures animation a sony pictures-al olyanokat hozott össze eddig mint az monster house, open season (nagyon vadon) meg a surf’s ud! (vigyázz kész szörf) amit pl sok helyen lehúztak de nekem speciel nagyon tetszett (chicken joe nagyon nagy arc). Persze ez nem garancia arra hogy jó film lesz, de arra igen, hogy legalább az animáció minősége fényévekre lesz a kis vuk borzadmánytól…

  11. @Tomika: A Les Schtroumpfs eredetileg valóban európai, a belga képregények egyik nagy alakja, Peyo találta ki őket, ő rajzolta a képregényeket. Azonban Belgiumon/Franciaországon kívül elsősorban a rajzfilm lett ismert, ezt pedig az ismert amerikai Hanna-Barbera cég készítette angolul (The Smurfs).

  12. Bizony, a képregényeken is az áll: “Peyo 3 törpénete”. :))
    Nagyon bírom amúgy. Remélem tényleg, hogy nem lesz vérgagyi.

  13. Bazz a sparos poént énaakrtam elsütni de látom megelőztetek…legalább nemcsak én gondolom így…:D
    ….Amugy már lehetne vmi törp XXX film is. …Belegondoltatokmár h törpilla az egyetlen nőstény törp??:D

  14. @Benceking: Nem Törpilla volt az egyetlen lány, ott volt még az a vöröses, két copfba font hajú kislány-törp is, bár az ő kora ismét csak felvet néhány erkölcsi problémát a szaporodást illetően… XD

    Egyébként én sem értem, minek kell ebből számítógép-animációs filmet készíteni. A Hupikék törpikékben pont az a jó, hogy rajzolva van… :S Így számítógéppel vérgagyinak néz ki egyelőre.

  15. Én azt hiszem ezt a filmet megnézem és már az első pillanatban le is fikázom ha nem úgy kezdődik “Magas hegyek mögött hol a tenger hupikék,ott laknak ők a törpikék,hatalmas fák között gombaházakban lakuk és mindig vidámak vagyunk! De a törpök élete nem csak játék és mese,hallottál már a gonoszról,a csúf kopasz Hókuszpókról?!szegény Hókuszpók mindig mellé fog,aztán persze mérgesen morog, Nótata,Törpapa,Hami,Tréfi,Törpilla,Ügyi,Fuli,Tuli,Okoska…Mi vagyunk az icikék mi vagyunk a picikék a HUPIKÉK törpikék:)

  16. A plákáton lévő törp ugy nézz ki mint amit én vettem ugy 20éve… porcelánból volt. A keresztlányom örökölte meg és most az afrikai csigái közt tartja xD
    Ilyen mese jöhet …csak el ne kis vukkolják

  17. Úr isten…gyerekkori kedvencemet meg fogják erőszakolni. “SZÍJÁMÍJÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚ !!!”

  18. “a nevem Gumimaci!..” ez jutott eszembe erről a plakátról. ennél beszédesebb nemigen lehetnék..:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.