Boondock Saints II: All Saints Day előzetese

Komolyan, újra kéne néznem az első részt, mert jó rég láttam, és nem maradt meg annyira, hogy értsem a kult státuszt. Ez nem azt jelenti rögtön, hogy szarnak tartottam, csak nem kiemelkedőnek. Ami viszont a hír, hogy íme, megérkezett a Boondock második részének a bemutatója. És még dexter csaja is feltűnik ebben az akciófilmben, talán itt a Rambóbeli sikítozásánál többet alkot.

IGN HD

24 hozzászólás a “Boondock Saints II: All Saints Day előzetese” bejegyzéshez

 1. Ha jól látom, a jó öreg Rocco is visszatér egy-két flashback erejéig. Azt viszont nem hiszem, hogy a csajszi Dafoe nyomába fog érni. Édeskés utóérzése lesz ez az első résznek.

 2. Egen, én is tartok tőle, hogy csak gyenge utánérzés lesz. De a trailer végül is nem volt rossz, akár még jó is lehet a film.

 3. az első egy régi kedvencem, várom ezt is már rég, de igen, dafoe mindenképpen hiányozni fog belőle

 4. Nekem tetszett. A Defoe hiánnyal egyet értek de nem hiszem hogy ez automatikusan azt jelentené hogy nélküle egyből rosszabb is.

 5. Human!!!én is csak mindenféleképpen javasolni tudom az újranézést mert nagyon jó kis film ez…kíváncsian várom a folytatást…

  béke és szeretet

 6. Az első nálam hatalmas kult, és bevallom, az előzetes nem győzött meg, de ettől még rohadtul várom. Már csak azért is, mert meghozza a kedvem az első rész újranézéshez.

  Tudom, hogy már százan elmondták, de Dafoe tényleg hiánycikk.

 7. Húú, ez jò hosszú ideig készült. Remélem ez hozzájárult a film színvonalához, ugyanis az első rész az nagyon rendben volt. Willem Dafoe a homokod zsaru karakterrel iszonyatosat hozott. Ahogy làrom itt nem lesz:( A film maximálisan váròs!

 8. Megnéztem az elsőt gyorsan és szerintem korrekt kis film. Amit viszont nem nagyon értek, hogy vajon mi történt az elmúlt 10 évben ezzel a Flannery gyerekkel, mert ha nem lenne kiírva, hogy ő az, azt gondolnám valaki más játssza a szerepet. Teljesen megváltozott az arca a srácnak. A szemei főleg. A neten viszont nincs info, szóval lehet, hogy csak a 10 év, de szerintem nem.

 9. Dafoe tényleg hiányozni fog, de feleannyira sem mint David Della Rocco! Nem tudom, miért nem kezdett színészi karrierbe a film után.

 10. Az első részt a mai napig imádom, annak a poénjai szerintem néha-néha még a “Blöff”-öt is ütik. (amit szintén imádok) Én nem ítélnék a trailer alapján, mert erre már jó párszor ráfaragtam. Meg kell nézni, és kész.

 11. silver42
  nekem is SPF arca túnt fel először….úgy néz ki mint egy nagyon elk-rt arcfelvarrás plusz egy kis alkoholizmus….nem mondom, hogy ezek közül bármelyik is igaz, de úgy néz ki
  szeretem, hogy a youtubeon (ahol egyébként szinte minden forgatási napról van vmi!! yey!!) ha bárki ilyet emleget kap egymillió minusz értékelést:-P

 12. Sean Patrick Flannery nagyon gázul néz ki. Úgy tűnik, adott az érzésnek az elmúlt 10 évben… :-/ Amúgy kíváncsi vagyok a 2. részre, de már előre sejtem, hogy nem lesz képes überelni az elsőt.

 13. Ez szerintem nagyon jó lesz! Én várom, az biztos. A szőke nyomozócsaj Dafoe helyett sok poén forrása lehet.

 14. minek 2. rész..:( az elso ugy volt tokéletes ahogy volt. nem tetszik valahogy ebben a mai filmiparban hogy mindennek tobb részt kell csinálni..

 15. Hát, az első rész nagyon zsír volt, igazi gyöngyszem.
  Mindenesetre kíváncsi vagyok a 2. részre is, csak remélem ozzák a hangulatot, amit az első részben teremtettek. Kár h Roccot csak így lehet szerepeltetni, hatalmas figura…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.