Guy Ritchie kezében a Lobo

Most mondjuk azt, hogy mi a fenét csinált amíg Madonna karjaiban leledzett? Swept Away? Ahhaha. Na jó, mind őrültünk már meg a szerelemtől. Úgy tűnik tényleg nekiállt összeszedni a karrierjét végre. A Revolver kétes sikere után (annak is voltak rajongói, nem lényeg most) a nagyobb közönségsikert elért RockNRolla jött, most ősszel érkezik a Holmes, és a következő cucca egy képregényfeldolgozás lesz, a Lobo.

DC hős a figura, sőt, antihős. És nem csak hogy figura, hanem rögtön idegen lény, meg szivarozik, meg fejvadász. A 80-as években Wolverine és a Punisher paródiájaként született, a humora éjsötét az akciói meg baromi véresek. A többit majd meglátjuk, ha eddig nem olvastunk képregényt vele.

human
írta
2009. 09. 03. 03:55
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Guy Ritchie kezében a Lobo” bejegyzéshez

 1. Sose felejtem el, amikor a Revolvert néztük kolléganővel, a végén sommásan annyit mondott: “itt valaki nagyon Guy Ritchie akart lenni.” Amikor megmondtam neki, hogy Guy Ritchie volt az illető, már ő is röhögött.

 2. no és Hellboy? : )ez jó amúgy, bár én azt hittem, előbb trilógiává bővíti a rollát, remélem ez nem is marad el..

 3. “…a humora éjsötét az akciói meg baromi véresek…” csak az az egy kis gond van, hogy a stúdió PG-13-ként tervezi megcsinálni, amikor meghallottam lefordultam a fotelről, Lobo=PG 13, NEVETSÉGES!

 4. Lobot a népnek! Egyik kedvenc képregényhősöm, sajnáltam is, hogy eddig csak egy fanfilm született róla (mondjuk az elég zsíros is lett). De ha tényleg pg 13 lesz, az gáz. Pedig azt a horgot szokta használni rendesen:)

 5. Snl: a kisfilm Lobo egy karácsonyáról szól, nem olyan hosszú, asszem max fél óra, de zseniális :-D

  PG13? Vicces, akkor max egy újabb Wolverine féle vackot kapunk, pedig Lobo megérdemelne egy 18+-os besorolást és egy igazán kemény, tökös akciófilmet sok fekete humorral.

 6. winnie: ha egy ilyen brutál erőszakos, élvezetből gyilkolós, galaxis söpredéke szintű halhatatlan idegen lény vér nélkül fog akciózni, meg kétszer son of a bitchezik, akkor a korhatáros megvalósítástól igenis sok függ

 7. snl: egy rövid (kb 5 perces) kis filmecske volt az egész, asszem az a karácsonyi special, amikor lezúzza a télapót. Én valamelyik megosztó oldalról szedtem anno, de talán ha rákeresel Youtubon, akkor megtalálhatod.

 8. tiborov
  de batman nem lobo, es meg az is eppen hogy tdk, viszont lobo szinte durvabban nyomja, mint punisher

 9. tiborov:
  Azért mert a TDK-ban – ritka kivételként – sikerült PG13 mellett megteremteni egy sötét világot és még vértelen akció is volt, akkor mostantól kezdve nem lehet bélfröcsögős, agyvelő loccsantós filmeket csinálni?

 10. Batman és Lobo két teljesen külön karakter. Lobonak nem igazán vannak érzései, csak öl és pusztít lehető leghatásosabb és legbrutálisabb módon, ha kell egy egész naprendszert elpusztít, csak úgy poénból. Nincs senkihez egy kedves szava, a “barátait” pénzért simán levadássza ha kell, egyetlen dolog van amit a gyilkoláson és az ivászaton kívül szeret, az a motorja, akik hozzányúlnak, brutális és kegyetlen módokon szoktak elhalálozni. Ezek után kérdem én, PG-13?

 11. „A pídzsíszörtínen nyavajgóknak üzenem: a TDK is az volt.”

  Hirtelen beugrott az a kép, amikor Lobo a lemészárolt hullákból épített kis székén kesztyűbábuzott két levágott fejjel, vagy amikor kikapart szemekből és belekből formált mosolygó arcot. :)
  Batman azt hiszem ilyet nem csinált.

 12. az első vagyok aki nem ismeri?
  de sebaj, az idegen szivarozós antihős fejvadász bármikor jöhet, főleg ha paródia volt, főleg ha Ritchie rendezi.

 13. Itthon megjelent két Lobo-Maszk és egy Lobo érdemes ráharapnia annak aki nem ismeri a figurát.
  Utána jöhet bárki Batmannel.

 14. Horny Reaper, elfeledkeztél az űrdelfinekről :D Lobo őket is kedveli.
  Amúgy a PG-13-mal éppen csak azt vennék ki a filmből, ami a figura lényege: az elmebeteg tömeggyilkolást brutális fekete humorral.

 15. egy Lobo Vs Deadpool crossover fim jobban beadná, sziogrúan a 2 film után. Basass Marvel kontra DC :P

 16. Tényleg, a delfineket el is felejtettem :-D
  Ez a Deadpool-Lobo crossover nem is rossz ötlet :-D

 17. Olvastam Lobot, de csak egy számot véletlen, de nagyon bejött csak többet nem találtam és még kisebb voltam, úgyh elfelejtődött, de a film nagyon jól hangzik pláne, hogy Guy Ritchie viszi, yee

 18. Lobo kell ide, meg a tanárnője. Na az vicces volt.
  Ja és volt neki időnként egy bulldog kutyája is, azt is szerette a motoron/delfineken kívül.
  Mindenesetre remélem a kacsás verzióval nem hozzák összefüggésbe, mert az nagyon tré volt.
  Viszont annál jobb volt, mikor meghalt és sehova nem kellett (menny/pokol), úh inkább visszaküldték női alakban…
  Van potenciál a srácban, na.

 19. „A pídzsíszörtínen nyavajgóknak üzenem: a TDK is az volt.”

  Miert a Dark Knight talan durva volt? Mi volt abban, ami nem PG-13? Par ver nelkuli lovoldozes, egy CGI arc meg egy ceruzas jelenet? Egy Lobo tortenetet nem is lehet osszehasonlitani a Batmannel. Hollywood-tol siman kitelik, hogy belovik a filmet a 12 evesek ertelmi szintjere. Az X-Men Origins:Wolverine-nel is csak azok latjak mennyire el lett rontva a film, akik mar olvastak 1-2 komolyabb Wolverine tortenetet. Sabretoothbol is kiscicat csinaltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.