Konfucius-előzetes

Chow Yun-Fat összezavarodott mert szakállt növesztett, vagy és? Annyira szóvicc, de nem bírtam megállni. Nyilván nem erről, hanem a híres filozófusról, Konfuciusról szól. 3 perces trailer, de duma az nincs sok benne.

A Kelet egyik legismertebb bölcse volt Konfucius, más néven Kung-Fu-Ce mester, akiről később egy egész tant, a konfucianizmust elneveztek, s aki bár nem volt vallásalapító, gondolatai több mint két évezredre gyakorolt jelentős szellemi hatást Kína egészére. – wiki

human
írta
2009. 09. 04. 02:59
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Konfucius-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nekem ez nagyon várós, nagyon tetszett a Curse of the Golden Flower is tőle(és a Red Cliff is bár ott ő nincs).

    Egyszóval az ázsiai filmkészítés sztem remek és igényes, kiváncsian várom.

  2. Eddig nem is hallottam erről a filmről, ázsiai filmek jöhetnek dögivel. Zene nagyon jó, gyönyörű! Remélem a filmből van. A beállítások is nagyon szépek, nagyon profik. C. Y. Fat-et pedig bírom, szóval várós a film.

  3. Tetszetős! Én is imádom az ázsiai filmeket. Bár Japán és Korea álltalában nagyobb hatást gyakorol rám de azért álltalában a kínaiak is elő szoktak rukkolni évente 4-5 jó/érdekes filmmel.

  4. Poén?….hát talán azért nem értem én sem, mert nincs:D Mellesleg ami igaz, az igaz. Az ázsiai filmtémák még elég kiaknázatlanok, nem úgy mint a hollywoodiak, ahol már csak nyögve-szuszogva tudnak összeütni egy-egy normális filmet. Ha már csak a kulturális részét nézzük, Kína akkor is jó pár ezer évvel meghaladja Amerikáét:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.