Röviden: Szellemváros (Ghost Town)

A film, amiben Ricky Gervais végbéltükrözésre megy a kórházba, altatást kér, és amikor végül kiengedik, akkor szellemeket lát. Természetesen olyanokat, akiknek elintézetlen ügyeik vannak még a földön. Mindezek mellett természetesen egy seggfej az elején, meg nem is akar segíteni egyik ott lebzselő léleknek sem.

Ghost Town - Ricky aláírta

all work and no play makes jack a… valuable member of society

Amúgy meg egy romantikus film, nagyon kevés humorral. Rendben, van két jelenet amikor vicces, de azok is olyasmik, mintha a stand-up előadását néznénk, ilyen mondja-mondja és vigyorgunk. Szóval aki a humor miatt nézné, az ne fárassza magát, aki viszont arra kíváncsi, ahogy egy morgós, magánakvaló ember picit lejjebb bontja a falait, az nyugodtan. Pontszámilag csak 6/10 ez is, valahol éreztem, ezért is volt a kupacban ilyen sokáig, de azért lekötött simán.

human
írta
2009. 09. 06. 14:54
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Röviden: Szellemváros (Ghost Town)” bejegyzéshez

  1. Nekem teljesen tetszett, szerintem full jó volt, hogy nem a szokásos gyökér poénokat nyomatták, hanem teljesen mást. Én itt meg is kedveltem Ricky Gervaist, ezért is leszek kiváncsi az új hazudós filmjére :) Greg Kinnear is abszolút eltalálta a szerepét ami nem volt nagy de élveztem mikor nyavajgott. Jó film, sztem 7/10 simán.

  2. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni, nem volt ez rossz! A 6/10-el teljesen egyet tudok érteni. Unalmas téli estékre, mikor kintt hófúvás van, csajjal összebújva simán nézhető.

  3. tipikusan ovatos, kockazatot nem vallalo romantikus-komedias film. viszonylag gyenge alapkoncepcio, messzirol sejtheto vegkimenetellel… megis, a szineszek miatt nalam kijott a 7/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.