Röviden: Szakítópróba (Just Married)

Lány is fiú találkozik. Fiú kidobja az ablakon a lány kutyáját, ezért összeházasodnak. Az öreg kontinensre szervezett nászút katasztrófába torkollik, mindenhol valami félreértés vagy balszerencse éri őket, mert Európa amúgy ilyen, barátságtalan terület amerikaiak számára. Aztán jöhet a tanulság.

Szakítópróba a szomszédban is

Az a helyzet, hogy nem akarom túlzottan bántani a filmet. Egyrészt mert Britanny Murphy-t bírom, akármennyire tehetségetelen, vagyis inkább egyarcú is, másrészt meg volt egy könnyes röhögésem a film alatt, ami baromira ritkán fordul elő romantikus vígjtáéknál. Konkrétan azoknak, akik látták: a sok szerencsétlenség után a hógolyóval megdobott, öregnéni által vezetett kocsis jelenet az.

Pontszámilag azért csak egy 5/10 jár a Just Marriednek, mert többnyire nagyon átlagos volt, de így félig csak odapillanatgatva, félig pedig tényleg nézve egészen elfogadható darabnak bizonyult.

7 hozzászólás a “Röviden: Szakítópróba (Just Married)” bejegyzéshez

  1. Nálam a könnyes nevetést a kutyás jelenet váltotta ki, pontosabban mikor a gyerek a temetésen magyarázza a dolgot:XD az hatalmas

  2. Nálam még így évek múltával is a legjobb romkomok között van, hiába tudom, hogy mikor mi jön, újra és újra tudok nevetni rajta, na meg persze itt még Ashton is a nagyon jó pasik közé tartozott, míg nem volt Demivel, meg Brittany Murphy-nek sem gumitömlő még a szája mint manapság…
    Jó szereplők, jó helyszínek (mert Velencét amúgy is imádom), sok-sok nevetés, sírás-rívás, ami kell. :)

  3. Nekem nagyon bejött ez a film,bár már többször láttam,de még mindig tudok rajta nevetni.8/10

  4. Mivel már vagy 4-szer láttam, nem adhatok 8-tól kevesebb pontot rá. Sztem is az egyik legjobb romkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.